No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Zondes un dilinātāji

Informatīvais biļetens

Dzimumlocekļa spraudnis BDSM - Cock Stuffing

Mēs esam nodrošinājuši mūsu BDSM dzimumlocekļa kontaktdakšu ar pilnīgi nepārtrauktu caurumu, kas padara iespējamas tādas spēles kā "Cum Control" vai "Pee Control".

Vairāk informācijas

8411/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Cock Stuffing Penisa spraudnis ar bumbiņu

    Kinky or horny ? Viedokļi joprojām dalās! Tomēr MEO viedoklis ir skaidrs: Izvirtīgs UN uzbudinošs!

    Inovatīvais dzimumlocekļa spraudnis "Cock Stuffing" draugiem ir izgatavots no pārbaudīta nerūsējošā tērauda sakausējuma, jo to izmanto arī medicīnas tehnoloģijās.

    Mūsu dzimumlocekļa aizbāzni ražo augstas precizitātes CNC procesā. Cock Stuffing dzimumlocekļa aizbāžņa kopējais garums ir 75 mm, no kuriem aptuveni 55 mm var ievietot dzimumloceklī. Pateicoties labi izstrādātajai formai, to ir ļoti viegli ievietot, un, kad tas ir ievietots, tas droši un stingri turas savā vietā.

    Dzimumlocekļa korķa diametrs sākas ar 6 mm, konusveidīgi palielinās līdz 11,5 mm un pēc tam atkal samazinās līdz 5,5 mm.

    Tādējādi MEO dzimumlocekļa aizbāžnis droši turas un vairs neizlīd ārā. Mēs esam nodrošinājuši mūsu dzimumlocekļa spraudni ar pilnīgi nepārtrauktu caurumu, kas padara iespējamas tādas spēles kā "Cum Control" vai "Pee Control".

    Skaistā nerūsējošā tērauda bumbiņa ar 18 mm diametru nodrošina satriecošu izskatu à la Prince Albert, kā arī to, ka spraudnis dzimumorgānā nepazūd.

    Svarīga piezīme: higiēna ir svarīgs aspekts. Lūdzu, rūpīgi dezinficējiet rokas un dzimumlocekļa aizbāzni ar mūsu dezinfekcijas aerosolu "VERYCLEAN", kā aprakstīts instrukcijā. Ievietošanai, lūdzu, izmantojiet tikai mūsu īpaši šim nolūkam izstrādāto lubrikantu "VERYDEEP".

    Piezīme: pieredzējuši klienti mums pat ir stāstījuši, cik aizraujoši ir valkāt dzimumlocekļa aizbāzni dzimumakta laikā. Unikāla pieredze gan pasīvajam, gan aktīvajam partnerim. Tomēr MEO šādu praksi neiesaka.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sieht saugeil aus

    Sieht saugeil aus. Schade das man hier kein Photo posten kann. Verkehr damit war der Hammer !!!!

      Novērtēšana 

      Perfekte Größe

      Ein sehr, sehr gut verarbeiteter Penisplug, der immer wieder Spaß bereitet. Sehr empfehlenswert, auch für Anfänger da er über die perfekte Größe verfügt.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      I love it

      I purchased this and I love it. It is the best I use all day. I recommend this to any one need extra sensation.

        Novērtēšana 

        Good for an experienced person

        If this form of pleasure is your first time than this tool is not ideal. It is better to buy a normal sound so you get used to the feeling and open in gentle stages your urethra. Despite that I used a few times but only achieved once a full penetration of it. Once in did i enjoyed the feeling if it. Having sex freely until cumming is great and it did stayed in completely.

        • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Dzimumlocekļa spraudnis BDSM - Cock Stuffing

        Dzimumlocekļa spraudnis BDSM - Cock Stuffing

        Mēs esam nodrošinājuši mūsu BDSM dzimumlocekļa kontaktdakšu ar pilnīgi nepārtrauktu caurumu, kas padara iespējamas tādas spēles kā "Cum Control" vai "Pee Control".

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: