No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Augstākā verdzība

Informatīvais biļetens

Bondage guļammaiss - neoprēna BDSM miega maiss

Esi pilnībā pakļauta viņa vai viņas žēlastībai un piedzīvo aizraujošu dominances, padevības un seksuālas padevības piedzīvojumu. Šis BDSM guļammaiss resp. Bondage Body Bag atver vārtus uz sajūtu trūkuma un intensīvas verdzības pieredzes pasauli, kas no jauna nosaka jūsu erotisko fantāziju un vēlmju robežas.

Vairāk informācijas

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Esi pilnībā pakļauta viņa vai viņas žēlastībai un piedzīvo aizraujošu dominances, padevības un seksuālas padevības piedzīvojumu. Šis BDSM guļammaiss resp. Bondage Body Bag atver vārtus uz sajūtu trūkuma un intensīvas verdzības pieredzes pasauli, kas no jauna nosaka jūsu erotisko fantāziju un vēlmju robežas.

     

    Neoprēna bondage guļammaiss ir lieliski izstrādāts BDSM aksesuārs, kas ietin visu ķermeni omulīgā, elastīgā, bet izturīgā materiālā, kas pilnībā ierobežo kustības. Partnera ievešana tumsas, ierobežotu kustību un intensīvas sajūtu koncentrēšanās pasaulē ļauj radīt intensīvu emocionālu un fizisku reakciju, kas ir vairāk nekā apmierinoša gan dominējošajam, gan pakļāvīgajam partnerim.

     

    Izcelt

     

    • Materiāls: augstas kvalitātes neoprēns nodrošina stingru, bet ērtu sajūtu.
    • Iekšējās piedurknes: Tās ierobežo lietotāja roku un plaukstu kustības un pastiprina fiksācijas sajūtu.
    • Atveres: Atveres muguras un dzimumorgānu zonā ļauj daudzveidīgi spēlēties un mijiedarboties, kamēr pakļāvīgais partneris ir sasiets.
    • Izturība: unikāls zig-zag šuvums gar atverēm piešķir BDSM miega maisam iespaidīgu izturību un ilgmūžību.
    • Neoprēns ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas pacelt BDSM pieredzi jaunā līmenī, jo tam piemīt unikāla spēja radīt fiziskus ierobežojumus, nezaudējot komfortu un drošību.

     

    Drošs, seksīgs, sensacionāls: mūsu neoprēna BDSM miega maiss!

     

    BDSM Sleep Sack ir izgatavots no augstākās klases neoprēna, kas ir pazīstams ar savu izcilo kvalitāti un patīkamo tekstūru. Šis materiāls ir ne tikai ļoti izturīgs, bet arī pārsteidzoši mīksts un patīkams pret ādu, tāpēc tas ir ideāli piemērots ilgākām sesijām miega maisā.

     

    Neoprēnu raksturo mīksta, gluda virsma, kas nodrošina gan augstu elastību, gan optimālu kustību brīvību materiāla iekšpusē. Pat tad, kad pasīvais partneris ir savaldīts BDSM guļammaisā, neoprēns maigi pielāgojas ķermeņa kontūrām, nodrošinot zināmu komfortu pat sasaistīšanas laikā.

     

    Neoprēna biezums 2,0 mm nodrošina ideālu līdzsvaru starp komfortu un funkcionalitāti: tas ir pietiekami biezs, lai nodrošinātu BDSM seansā vēlamo fiksāciju un fizisko savaldīšanu, vienlaikus pielāgojoties dažādām ķermeņa formām.

     

    Vēl viena neoprēna priekšrocība ir tā izturība pret dažādiem šķidrumiem. Tas ir ūdensnecaurlaidīgs un viegli tīrāms, kas ir īpaši svarīgi, lai pēc katras lietošanas reizes guļammaisu saglabātu tīru un gatavu lietošanai. Materiāls ir izturīgs arī pret eļļām un krēmiem, kas padara guļammaisu par ideālu sabiedroto visdažādākajām aktivitātēm.

     

    BDSM Sleep Sack iekšējās piedurknes ir galvenā iezīme, kas padziļina kustību ierobežošanas un pakļaušanas pieredzi. Šīs piedurknes ir izstrādātas tā, lai droši un ērti ierobežotu valkātāja roku un plaukstu kustīgumu, vienlaikus pastiprinot ierobežojuma sajūtu un pastiprinot pakļaušanas pieredzi.

     

    Neoprēna BDSM Sleep Sack īpašā dizaina atveres - aizmugurē un dzimumorgānu zonā - ir kas vairāk nekā tikai atveres. Tie ir izstrādāti tā, lai BDSM sesijas laikā nodrošinātu maksimālu mijiedarbību un radošumu, vienlaikus pasīvo partneri turot droši un ērti sasietu.

     

    • Aizmugurējā atvere: Aizmugurējā atvere piedāvā dominējošajam partnerim iespēju dažādos veidos stimulēt vai sodīt pasīvo partneri. Šeit var izmantot dažādas seksa rotaļlietas, piemēram, dildo, seksa aparātus, pātagas vai atsperdzes, lai pastiprinātu pasīvā partnera sajūtas.
    • Atvere dzimumorgānu zonā: šī īpašā piekļuve ir paredzēta, lai padarītu pieejamas partnera intīmākās zonas, kamēr viņš vai viņa ir iesprostots BDSM guļammaisā. Šī piekļuve ļauj īstenot dažādas seksuālās rotaļas, un to var izmantot arī "kairināšanas un noliegšanas" scenārijos vai citās seksīgās aktivitātēs.

     

    Neoprēna BDSM guļammaisa izturība ir viena no tā izcilākajām īpašībām, un tā galvenais aspekts ir tā pārdomātā un izturīgā konstrukcija. Jo īpaši unikālais, īpaši izturīgais zigzaga veida šuvēšana gar guļammaisa ieeju uzsver mūsu apņemšanos nodrošināt izstrādājuma kvalitāti un izturību.

     

    Zigzaga šuves ir ne tikai estētiska iezīme, bet tām ir arī praktisks mērķis: tās ir īpaši izturīgas pret stresu, nodilumu un nodilumu, kas ir īpaši svarīgi intensīvos un dinamiskos scenārijos, kādi bieži sastopami BDSM sesijās. Šīs šuves nodrošina izcilu stabilitāti un drošību, nemazinot materiāla elastību.

     

    Tā kā guļammaisa atvērums bieži ir sasprindzināts, kad lietotājs ieslīd guļammaisā vai kustas tā lietošanas laikā, zigzaga šuves nodrošina lielāku izturību un izturību. Tas palīdz nodrošināt, ka materiāls nesaplēšas un nesabojājas pat atkārtotas stiepšanās vai sasprindzinājuma gadījumā.

     

    Izmēri:

     

    Mēs piedāvājam BDSM miega maisu izmēros no S līdz XL, lai nodrošinātu vislabāko piegulumu dažādiem ķermeņa izmēriem un formām.

     

    • S: krūškurvja apkārtmērs no 91 līdz 99 cm, viduklis no 71 līdz 81 cm, augums no 168 līdz 175 cm.
    • M: krūškurvja izmērs no 99 līdz 107 cm, viduklis no 81 līdz 86 cm, augums no 175 līdz 183 cm.
    • L: krūškurvja izmērs no 107 līdz 112 cm, viduklis no 84 līdz 91 cm, augums no 178 līdz 188 cm.
    • XL: krūškurvja izmērs no 112 līdz 117 cm, viduklis no 89 līdz 97 cm, augstums no 178 līdz 188 cm.

     

    Šī informācija palīdzēs jums izvēlēties pareizo izmēru optimālai pieredzei ar neoprēna BDSM guļammaisu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ir svarīgi, lai nodrošinātu drošību un komfortu lietošanas laikā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Neoprēna BDSM guļammaiss
    • Bondage Body Bag
    • Materiāls: gludas ādas neoprēns
    • Materiāla biezums: aptuveni 2 mm
    • Neoprēna izstrādājumu kopšana un tīrīšana: Neoprēns ir pazīstams ar savu izturību un izturību, taču, lai saglabātu tā kvalitāti, tam nepieciešama arī pienācīga kopšana. Neoprēns jāmazgā ar rokām ar maigu ziepjūdeni vai īpašu neoprēna tīrīšanas līdzekli. Iemērciet BDSM guļammaisu ziepju šķīdumā un maigi notīriet to ar rokām vai ar mīkstu birstīti, lai notīrītu sviedrus, eļļas un citus atlikumus. Ļaujiet BDSM Sleepsack izžūt gaisā un izvairieties no tiešiem saules stariem vai karstuma avotiem. Pakariniet BDSM Sleep Sack vai novietojiet to līdzeni, lai saglabātu formu. Glabājiet BDSM Sleep Sack vēsā, sausā vietā, pasargājot no tiešiem saules stariem. Izvairieties no BDSM Sleep Sack ilgstošas sarullēšanas vai salocīšanas, lai izvairītos no tā saburzīšanās vai deformācijas. Šie kopšanas norādījumi nodrošinās, ka jūs un jūsu partneris varēsiet izbaudīt daudzas aizraujošas un intensīvas seanses ar BDSM guļammaisu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Bondage guļammaiss - neoprēna BDSM miega maiss

      Bondage guļammaiss - neoprēna BDSM miega maiss

      Esi pilnībā pakļauta viņa vai viņas žēlastībai un piedzīvo aizraujošu dominances, padevības un seksuālas padevības piedzīvojumu. Šis BDSM guļammaiss resp. Bondage Body Bag atver vārtus uz sajūtu trūkuma un intensīvas verdzības pieredzes pasauli, kas no jauna nosaka jūsu erotisko fantāziju un vēlmju robežas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      8 citas preces tajā pašā kategorijā: