No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

BDSM Posture Collar āda - melna/arkana

Izbaudiet perfektu stila un jaudas kombināciju ar mūsu augstas kvalitātes slēdzamo melnās un sarkanās ādas Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota ar rokām no augstas kvalitātes ādas un ir cieši pieguļoša, lai nostiprinātu lietotāja galvu un kaklu.

Vairāk informācijas

3331/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet perfektu stila un jaudas kombināciju ar mūsu augstas kvalitātes slēdzamo melnās un sarkanās ādas Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota ar rokām no augstas kvalitātes ādas un ir cieši pieguļoša, lai nodrošinātu lietotāja galvu un kaklu. Melnās un sarkanās krāsas kombinācija piešķir mūsu ādas aprocei Posture Collar īpaši pievilcīgu estētiku un padara to patiesi pievilcīgu. Šis Posture Collar ļauj jums gūt unikālu BDSM pieredzi, īstenojot varu un kontroli pār partneri. Atklājiet jaunu pakļaušanās un dominances līmeni ar mūsu ādas Posture Collar!

     

    Kas ir tik īpašs šajā ādas Posture Collar?

     

    MEO® ar rokām izgatavotajam Posture Collar ir izmantota tikai izsmalcināta govs āda, kas padara apkakli īpaši izturīgu un nodrošina ļoti labu valkāšanas komfortu verdzināšanas laikā. Posture Collar cieši un cieši pieguļ kaklam. Ar metāla sprādzēm, kas līdzinās jostai, Posture Collar var aizvērt un pielāgot jebkuram kakla apkārtmēram. Trīs iebūvētās D-veida gredzeni, kas izgatavoti no nerūsējošā tērauda, nodrošina iespēju optimāli integrēt Posture Collar verdzināšanas sesijā. Piemēram, jūs varat piestiprināt pavadas auklu, ķēdes ar āķiem, roku dzelžus vai bondage virvi. Mūsu izmantotās augstas kvalitātes sprādzes un kniedes ar reljefu MEO ® logotipu padara mūsu Posture Collar ne tikai drošu pret viltojumiem, bet arī tik izturīgu, ka tas ir ideāli piemērots arī ilgākām un intensīvākām BDSM sesijām. Īpašas sprādzes aizmugurē ļauj Posture Collar aizslēgt ar nelielām piekaramajām atslēgām. Komplektā ir iekļautas divas piekaramās atslēgas ar vienu atslēgu un 4 atslēgas. Alternatīvi Posture Collar var arī aizslēgt ar mūsu elektronisko laika slēdzeni MEOBOND. Mūsu BDSM veikalā varat atrast arī atbilstošas ādas roku un kāju aproces.

     

    Posture Collar - Pareiza stāja ir jāapgūst!

     

    Posture Collar ir ādas apkakle, kas tiek izmantota īpaši BDSM praksēm. Tā ir anatomiskāk veidota, augstāka un stingrāka nekā parastas apkakles un liek lietotāja galvai pacelties uz augšu, tādējādi panākot vertikālāku stāju. Tā ir arī stingrāka un ļoti cieši pieguļ kaklam, lai ierobežotu galvas kustības un panāktu noteiktu pozu. BDSM attiecībās Posture Collar var kalpot kā pakļautības un dominances simbols. Turklāt to var izmantot kā audzināšanas līdzekli, lai piespiestu valkātāju ieņemt vertikālāku stāju un būt paklausīgam. BDSM valodā Posture Collar bieži dēvē par "pozas apkakli" vai "dominances apkakli". Ādas aproces valkāšana Posture Collar var radīt dziļāku saikni starp iesaistītajām personām, Top un Sub.

     

    Kāpēc Posture Collar ir tik populārs verdzībā?

     

    Ādas Posture Collar aproce ir īpaši populāra BDSM scēnā, jo tā nodrošina iespēju paust dominanci un absolūtu pakļaušanos. Apkakles nēsāšana tās valkātājam var radīt juteklisku pieredzi, jo tā ļoti cieši pieguļ un stingri ierobežo galvu un kaklu, radot ierobežojuma un kontroles sajūtu. BDSM apkakle var būt arī nepārprotams dominējošā partnera simbols, kas palīdz noteikt kontroli un dominanci attiecībās.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas aproci Posture Collar?

     

    Posture Collar vienkārši notīra ar mitru drānu. Lai koptu ādas aproci Posture Collar, laiku pa laikam var izmantot labu smērvielu gludai ādai. Tas uztur Posture Collar ādu īpaši elastīgu. Tikai pareizi kopjot, ādas Posture Collar saglabāsies optimālā stāvoklī un būs izturīgs un ilgmūžīgs.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM stājas apkakle
    • Materiāls: āda, nerūsējošais tērauds
    • Īpaši augsta, polsterēta apkakle no izturīgas ādas, kas stingri pozicionē un fiksē galvu.
    • Ar dubultu sprādzes aizdari aizmugurē un trim stingri piestiprinātām D veida gredzeniem.
    • Komplektā ietilpst divas vienādas atslēgas piekaramās slēdzenes un 4 atslēgas.
    • Maksimālais augstums aptuveni 17,5 cm, platums 42 cm
    • Svarīgi ņemt vērā, ka stājas apkakles drīkst lietot tikai ar piekrišanu un ievērojot drošības pasākumus, lai izvairītos no iespējamām traumām vai emocionāla kaitējuma. Pirms stājas apkakles lietošanas vienmēr ir svarīgi skaidri sazināties, lai pārliecinātos, ka visi iesaistītie piekrīt un zina savas robežas.
    • Pozīcijas apkakle jeb stājas apkakle: Posture collar ir angļu valodas termina "posture collar" burtiskais tulkojums "stājas apkakle". Stājas apkakle var būt dažāda stila, bet parasti to raksturo kā apkakli, kas liek lietotājam pacelt galvu uz augšu un liek ieņemt vertikālāku stāju.
    • Dominances apkakle: šis termins bieži tiek lietots BDSM scēnā, lai apzīmētu apkakles, ko izmanto dominances un pakļaušanas scenārijos. Dominances apkakle var būt dažāda stila, bet bieži vien tā ir augstāka un stingrāka nekā tradicionālā apkakle, lai piespiestu lietotāja galvu pacelties uz augšu.
    • Šis termins tiek lietots, lai apzīmētu apkakles, ko nēsā vergs, kurš kalpo dominējošam partnerim BDSM scēnā. Verga apkakle var būt dažāda veida, bet parasti to raksturo kā apkakli, kas simbolizē valkātāja pakļaušanu.
    • BDSM apkakle: ar šo terminu apzīmē BDSM apkakli, ko izmanto kā verdzināšanas līdzekli. Bondage apkakle var būt dažāda veida, bet parasti to raksturo kā apkakli, kas piespiež valkātāja galvu paceltu uz augšu un ierobežo galvas kustības.
    • Bondage collar: Šis termins tiek lietots, lai aprakstītu apkakles, ko izmanto verdzībā. Bondage apkakle var būt dažāda veida, bet parasti to raksturo kā apkakli, kas savelk lietotāja galvu un ierobežo galvas kustības.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM Posture Collar āda - melna/arkana

    BDSM Posture Collar āda - melna/arkana

    Izbaudiet perfektu stila un jaudas kombināciju ar mūsu augstas kvalitātes slēdzamo melnās un sarkanās ādas Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota ar rokām no augstas kvalitātes ādas un ir cieši pieguļoša, lai nostiprinātu lietotāja galvu un kaklu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: