No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

MaxRestraint™ - BDSM kolekcija Sanfrancisko

Izbaudiet absolūtu kontroli ar MEO® MaxRestraint™. Šis BDSM aksesuārs ir īpaši izstrādāts, lai cieši sasiet augšdelmus aiz muguras. Tas padara MaxRestraint™ par vienu no mūsu efektīvākajiem sasaistes izstrādājumiem progresīvām praksēm.

Vairāk informācijas

1893/00

112,90 €


-20,00 €

92,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet absolūtu kontroli ar MEO® MaxRestraint™. Šis BDSM aksesuārs ir īpaši izstrādāts, lai cieši sasiet augšdelmus aiz muguras. Tas padara MaxRestraint™ par vienu no mūsu visefektīvākajiem verdzības izstrādājumiem progresīvām praksēm.

    Apvienojiet MaxRestraint™ ar, piemēram, mūsu ādas roku dzelžiem, lai savienotu rokas torsa priekšā un ieliktu savu pakļāvīgo partneri ārkārtīgi ierobežojošā un nekustīgā pozīcijā. Šādā pozīcijā viņš/viņa ir pilnībā pakļauts/-a jūsu fantāzijām un piedzīvo intensīvu dominances un pakļaušanās formu.

    MaxRestraint™ no īstas ādas:

    No īstas ādas izgatavotie izstrādājumi ir populāri un iecienīti bondage cienītāju vidū visā pasaulē. Āda nodrošina nesalīdzināmu sajūtu un izstaro patīkamu, raksturīgu smaržu. MEO® piešķir lielu nozīmi mūsu materiālu kvalitātei un izcelsmei. Mēs izvēlamies tikai augstas kvalitātes ādu, ko apstrādā labākie seglinieki valstī. Šī pieredze garantē, ka mūsu izstrādājumi ir ne tikai estētiski pievilcīgi, bet arī ļoti izturīgi un piemēroti intensīvai lietošanai.

    Desmitiem gadu pieredze BDSM aprīkojuma ražošanā ļauj MEO® izstrādāt izstrādājumus, kas atbilst augstākajiem starptautiskajiem standartiem funkcionalitātes un drošības ziņā. Katra detaļa, sākot ar ādas izvēli un beidzot ar galīgo apdari, tiek rūpīgi pārbaudīta, lai nodrošinātu, ka katrs izstrādājums atspoguļo MEO® dziļo kaislību un stingro kvalitātes filozofiju.

    Sīkāka informācija:

    • MaxRestraint™
    • Materiāls: augstas kvalitātes āda
    • Funkcijas: regulējams izmērs, un vajadzības gadījumā to var aizslēgt ar nelielu piekaramo slēdzeni.
    • Izmērs: 30,5 x 7,6 cm
    • Piederumi: piekaramā atslēga ar divām atslēgām, kopšanas instrukcija
    • MEO® kolekcija "San Francisco" ir veltījums Sanfrancisko BDSM un fetiša kopienas leģendārajai brīvībai un radošajai enerģijai. Katrs šīs kolekcijas izstrādājums ir radīts, lai paplašinātu un godinātu iekāres un kaisles robežas. Mēs esam radījuši produktus, kas atspoguļo ne tikai Sanfrancisko BDSM bagātīgo vēsturi, bet arī tās spilgto tagadni, un esam pievērsušies kvalitātei, kā arī ar savu sirdi, kas ir pilna uzticības fetišam un BDSM.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ellenbogen / Armfessel

    Einfach, effizient und hält es es verspricht: mit zwei Handgriffen sind die Oberarme nach hinten fixiert und durch die verschiedenen Lochweiten weder zu lose noch zu fest. Das mitgelieferte Schlöschen ist natürlich nochmal ein Extrakick fürs Kopfkino!:) schön auch, dass man direkt einen Samtbeutel dabei hat, worin man die Fessel sicher verstauen kann. Übrigens: komplett Bewegungslos muss ja auch nicht immer sein: es hat durchaus etwas für sich Sub mit so hübsch verschnürten Ärmchen kleinere Bedieungsarbeiten machen zu lassen -und wenn dann doch was runter fällt...nunja..denkt euch den Rest :)

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    MaxRestraint™ - BDSM kolekcija Sanfrancisko

    MaxRestraint™ - BDSM kolekcija Sanfrancisko

    Izbaudiet absolūtu kontroli ar MEO® MaxRestraint™. Šis BDSM aksesuārs ir īpaši izstrādāts, lai cieši sasiet augšdelmus aiz muguras. Tas padara MaxRestraint™ par vienu no mūsu efektīvākajiem sasaistes izstrādājumiem progresīvām praksēm.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: