No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage Fesseln DISTINCT

Informatīvais biļetens

Ādas BDSM apkakle - melna balta

Kakla saites ap roces polsterējumam mēs izmantojam īpaši mīkstu virsējo ādu, kas nodrošina lielisku valkāšanas komfortu. Pateicoties izcilajai izgatavošanas kvalitātei, kakla aproci var valkāt ļoti ērti ilgāku laiku un pat pa nakti, neradot diskomfortu.

Vairāk informācijas

1363/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM kakla aprocei ir ne tikai praktisks pielietojums, bet tā vienlaikus vienmēr ir arī liels paziņojums. Tā sakot, "statement piece", kas jau pasaka visu. Taču MEO iet vēl tālāk un optimizē šo nepārprotamo BDSM scēnas zīmi ar krāsu kodējumu, kas atklāj daudz vairāk par to, ka esat Sub.

     

    Divu toņu bondage ādas apkakles no sērijas DISCTINCT sarkanā, dzeltenā, zilā un baltā krāsā ir analogas pasaulē pazīstamajam kabatlakatiņu kodam. Tas neatstāj neatbildētus jautājumus, un pakļāvīgais valkātājs var pat bez aizsardzības sasiets un ar kloķiem pastāstīt apkārtējiem, kas viņam patīk.

     

    Šajā BDSM kakla aprocē no sērijas "BDSM" ir apvienota perfekta meistarība un aizraušanās ar verdzību DISCTINCTpar kuras kvalitāti MEO garantē ar savu nosaukumu.


    Bondage kakla saites polsterējumam mēs izmantojam īpaši mīkstu virsējo ādu, kas nodrošina lielisku valkāšanas komfortu. Pateicoties izcilajai apdarei, kakla aproci var valkāt ļoti ērti ilgāku laiku un pat pa nakti, un tā nekļūst neērta.

    Tā kā āda ir pilnībā krāsota cauri, apkakle iegūst dziļu, spilgtu krāsu, kas pat ar laiku neizbalē, bet kļūst arvien skaistāka. Trīs tērauda gredzeni, viens priekšpusē un divi sānos, piedāvā iespēju optimāli integrēt ierobežotājus jūsu bondage sesijā, piemēram, piestiprināt ķēdes vai pavadas. Kakla ierobežotājsistēma ir regulējama ar metāla sprādzes palīdzību, un to var pielāgot jebkuram kakla apkārtmēram.

     

    Uz augstas kvalitātes BDSM ādas izstrādājumu sēriju "DISTINCT" ietilpst bondage apkakles, BDSM potītes aproces, bondage roku dzelži, aproces un augšdelmu aproces.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Melna / balta ādas BDSM apkakle
    • Bondage apkakle vai kakla aproce
    • Ar trim izturīgiem tērauda gredzeniem
    • 53 cm gara un 8 cm plata
    • Divkrāsains kakla ierobežotājs, regulējams izmērs
    • Premium kvalitāte ar augstu valkāšanas komfortu
    • Rekomendē BDSM profesionāļi
    • Garantē perfektu verdzības seansu
    • Izgatavots no augu krāsotas govs ādas
    • Piemērots visiem kakla apkārtmēriem no aptuveni 36 cm līdz 46 cm

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Elegante e sensuale

    Elegante e sensuale, può essere comodo o allacciato bello stretto... Bello davvero!

      Novērtēšana 

      Excellent quality

      I like this collar, the way that it fits me personally gives it an almost posture collar feel and that was a fantastic feeling. Being unable to look down whilst wearing it just reinforced my submissive tendencies.

      The three 'D' Rings give you lots of play options and it was so much fun to have my wrists immobilised to my collar. It is a fantastic firm collar and its high contrast colours give it a really striking look that I love. Whilst it is a very firm collar it is comfortable to wear even for extended periods of time. Once again Meo have produced another fantastic collar.

      Read full review: http://www.sexmachinereviews.co.uk/black-and-white-leather-bondage-collar-from-meobond.html

        Novērtēšana 

        Längeres Tragen sehr angenehm

        Das Halsband ist aus sehr gutem Leder und riecht auch etwas nach Leder. Ringe, Ösen und Nieten sind perfekt verarbeitet. Längeres Tragen ist durch die Polsterung auch sehr angenehm. Guten Equipment für den Sklaven.

          Novērtēšana 

          Would recommend this to anyone looking for a good quality collar

          This collar is my first. It is very well made and fits perfectly. Just stiff enough to remind you it is there but comfortable enough for long term wear. Would recommend this to anyone looking for a good quality collar. You get your money's worth on this one for sure.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Ādas BDSM apkakle - melna balta

            Ādas BDSM apkakle - melna balta

            Kakla saites ap roces polsterējumam mēs izmantojam īpaši mīkstu virsējo ādu, kas nodrošina lielisku valkāšanas komfortu. Pateicoties izcilajai izgatavošanas kvalitātei, kakla aproci var valkāt ļoti ērti ilgāku laiku un pat pa nakti, neradot diskomfortu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās: