No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Laika slēdzene Self Bondage

Informatīvais biļetens

BDSM apkakle no slēdzamas ādas - Self Bondage

Mūsu slēdzamā BDSM apkakle ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē augstākās kvalitātes SM apkakli. Mūsu apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas un aprīkota ar slēdzamu sprādzi, ir ērta un droša, kas ir ideāli piemērota kakla sasiešanai un BDSM.

Vairāk informācijas

1695/SL

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO - Izcila slēdzama BDSM apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas!

    Mūsu slēdzamā BDSM apkakle ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē augstākās kvalitātes SM apkakli. Izgatavota no augstas kvalitātes ādas un aprīkota ar slēdzamu sprādzi, mūsu apkakle nodrošina ērtu un drošu piegulēšanu, kas ir ideāli piemērota kakla sasaistīšanai un BDSM.

    Mūsu vergu apkakle ir aizslēdzama ar piekaramo slēdzeni vai elektronisko laika slēdzi, lai nodrošinātu, ka jūsu Sub vai vergam nav iespēju to noņemt, pirms jūs to atļaujat.

    Kā vadošais BDSM veikals mēs piedāvājam plašu aizslēdzamu BDSM apkakļu klāstu, kas ir ideāli piemērotas jūsu bondage vai pašbondāžas sesijai. Ar mūsu laika slēdzenēm, bondage taimeriem un slēdzamām sprādzēm jūs varat precīzi plānot un kontrolēt BDSM spēļu ilgumu.

    Mūsu slēdzamās vai slēdzamās sprādzes apkakles ir ideāli piemērotas pieredzējušiem BDSM cienītājiem, kas meklē ideālu bondage aksesuāru. Mūsu pašbondāžas laika slēdzene sniedz jums brīvību izdzīvot savas fantāzijas, nepaļaujoties uz partneri.

    Iegādājieties mūsu slēdzamo BDSM apkakli jau tagad un izbaudiet BDSM sesijai nepieciešamo brīvību un kontroli. Atklājiet mūsu BDSM un bondage aksesuāru plašo klāstu mūsu BDSM veikalā un ļaujiet savām fantāzijām beidzot kļūt par realitāti!

    Ar šo BDSM apkakli jūsu pašbondāžas sapņi kļūs par realitāti, jo, pateicoties digitālajam laika slēdzim, aizslēdzamo ādas apkakli var droši bloķēt līdz pat 100 stundām.

     

    Ar šo komplektu visas jūsu fantāzijas par sevis sasaistīšanu kļūs par realitāti. Tas ļauj droši un perfekti sasiet sevi - pat bez partnera. MEOBOND digitālā laika bloķēšana atbrīvo jūs tikai pēc tam, kad ir pagājis iestatītais laiks. Tas nodrošina drošu pašsaistīšanu, kas neļauj izvairīties no bēgšanas. Visbeidzot, jūs varat piepildīt savas vislielākās fantāzijas, jo MEOBOND laika slēdzeni var iestatīt līdz minūtei, maksimāli līdz 100 stundām. Viegli lietojams un drošs, tas nodrošina to, par ko jūs vienmēr esat sapņojis.

     

    Komplektā ietilpst: 1 obligāciju laika slēdzene MEOBOND un aizslēdzama ādas apkakle.

     

    Papildu produkta apraksts:

     

    MEO ādas kolekcija ir izgatavota ar izjūtu un uzmanību detaļām, sākot no ādas līdz pat pēdējai šuvei. Mūsu bondage apkakles "BLACK BERLIN" āda ir īpaši ilgi slīpēta, lai piešķirtu tai maigumu un augstu valkāšanas komfortu.

    Papildu informācija: Aprīkots ar trim stabilām D veida gredzeniem. Mēs esam aprīkojuši izmēru regulējamo augšējo siksnu ar aizslēdzamām sprādzēm no niķelēta tērauda.

    Bloķējama apkakle: izmērs: 45 cm garums x 5,5 cm platums

     

    Sīkāka informācija:

     

    Lejupielādēt

    Drošības instrukcijas MEOBOND

    Elektroniskā laika bloķētāja MEOBOND drošības instrukcijas

    Lejupielādēt (67.61k)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM apkakle no slēdzamas ādas - Self Bondage

      BDSM apkakle no slēdzamas ādas - Self Bondage

      Mūsu slēdzamā BDSM apkakle ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē augstākās kvalitātes SM apkakli. Mūsu apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas un aprīkota ar slēdzamu sprādzi, ir ērta un droša, kas ir ideāli piemērota kakla sasiešanai un BDSM.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      23 citas preces tajā pašā kategorijā: