No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Laika slēdzene Self Bondage

Informatīvais biļetens

Bloķējams pārslēdzējs ar laika bloķēšanu

Mūsu aizslēdzamajam ādas pašnozīmējošajam gagam ir digitālā laika bloķēšana. Knupja nolikšana ir novērsta līdz pat 100 stundām. Šis knupis ir mūsu BDSM fetiša veikala bestsellers.

Vairāk informācijas

1692/SL

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu aizslēdzamajam ādas pašnozīmējošajam gagam ir digitālā laika bloķēšana. Aizliegts noņemt knupīti līdz pat 100 stundām. Šis knupis ir mūsu BDSM fetiša veikala bestsellers.

    Šis knupja komplekts piepildīs visas jūsu fantāzijas par pašsaistīšanu. Tas ļauj droši un perfekti sasiet sevi - pat bez partnera. Komplektā iekļautais MEOBOND digitālais laika fiksators atbrīvo jūs tikai pēc tam, kad ir pagājis iestatītais laiks. Šis žņaugu komplekts nodrošina drošu sevis sasaistīšanu. Visbeidzot, jūs varat piepildīt savas vispilnīgākās fantāzijas par gāzu sasaistīšanu, jo MEOBOND laika slēdzeni var iestatīt līdz minūtei, maksimāli līdz 100 stundām. Ļoti viegli lietojams un drošs, mūsu gāga komplekts piepilda to, par ko jūs vienmēr esat sapņojis.

    Gāga komplekts sevis sasaistīšanai sastāv no: 1 MEOBOND Bondage Time Lock un aizslēdzama ādas gāga.

    Gāga priekšrocība:

    Mūsu gāgu var droši un "dekoratīvi" aizslēgt priekšpusē. Knupis ir aprīkots ar platu ādas siksnu; liels skaits siksnas caurumu ļauj regulēt tā izmēru un garantē ērtu pieguļšanu. Aiz mutes maskas ir paslēpts ādas knupis. Protams, knupeli var lietot arī bez laika slēdzenes, vai arī laika slēdzeni var aizstāt ar parastu piekaramo slēdzeni.

    Vai man ir jālūdz atļauja savam partnerim, pirms es varu viņam uzlikt knupeli?

    Jā! Tā kā knupelis neļauj tā lietotājam to lietot Safeword valkātājam atcelt verdzināšanas seansu, pamatā ir liela uzticēšanās un savstarpēja cieņa.

    Sīkāka informācija:

    • Pašbondāžas gags atbildīgiem pieaugušajiem
    • Pateicoties digitālajam MEOBOND laika fiksatoram, pašapkalpošanās ir vienkārša un droša (lūdzu, lejupielādējiet drošības instrukcijas)
    • Digitālā BDSM laika sasaistīšana - slēdzene ar taimera funkciju - elektroniskā pašnozīmēšanas slēdzene
    • Elektroniskā laika slēdzene ar vadības pogām un LCD ekrānu
    • Lai iegūtu sīkāku informāciju par MEOBOND laika slēdzeni, lūdzu, noklikšķiniet šeit.
    • Ļoti augsta klientu apmierinātība: 99,2 % mūsu profesionālo BDSM klientu pasūtītu šo žņaugu komplektu vēlreiz mūsu bondage veikalā.

     

    Lejupielādēt

    Drošības instrukcijas MEOBOND

    Elektroniskā laika bloķētāja MEOBOND drošības instrukcijas

    Lejupielādēt (67.61k)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Bloķējams pārslēdzējs ar laika bloķēšanu

      Bloķējams pārslēdzējs ar laika bloķēšanu

      Mūsu aizslēdzamajam ādas pašnozīmējošajam gagam ir digitālā laika bloķēšana. Knupja nolikšana ir novērsta līdz pat 100 stundām. Šis knupis ir mūsu BDSM fetiša veikala bestsellers.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      23 citas preces tajā pašā kategorijā: