No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Medicīniskie ierobežojumi

Informatīvais biļetens

Slēdzamas ādas potīšu aproces - Edition Dr Sado

Dr. Sado Edition potītes aproces papildina unikālo BDSM aprīkojuma kolekciju ar vēl vienu izsmalcinātu produktu. Šo potīšu aproces ir 37 cm garas un 8 cm platas, un tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu drošu un vienlaikus ērtu ierobežošanu.

Vairāk informācijas

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dr Sado Edition potītes aproces papildina unikālo BDSM aprīkojuma kolekciju ar vēl vienu izsmalcinātu produktu. Šo potīšu aproces ir 37 cm garas un 8 cm platas, un tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu drošu un vienlaikus ērtu ierobežošanu.

    Šīs potīšu aproces ir izgatavotas no augstas kvalitātes ādas, un tām ir raksturīga izturība un izturība. Tās ir ne tikai funkcionāli potītes ierobežotāji imobilizācijai, bet arī estētiski pievilcīgs aksesuārs, kas lieliski raksturo Dr. Sado medicīniski iedvesmotās pasaules stingro un izsmalcināto atmosfēru. Divkrāsu dizains un kontrastējošās šuves piešķir potītes aprocēm autentisku un profesionālu izskatu, kas rosina iztēli un paplašina radošo scenāriju iespējas Medical Play

    Potītes aproces ir pārdomātas un ērti lietojamas. Tās ir viegli uzvelkamas un droši piestiprināmas ar metāla klipsi. Papildu drošībai potīšu aproces var aizslēgt ar parasto piekaramo slēdzeni, kabeļa saiti vai inovatīvo MEOBOND digitālo laika slēdzeni, kas ļauj kontrolēt ierobežošanas laiku un pārceļ bondage pieredzi jaunā līmenī.

    Ādas potīšu aproču kopšana:

    Lai saglabātu Dr. Sado potīšu aproču kvalitāti un skaistumu ilgtermiņā, ir nepieciešama noteikta kopšana. Īsta āda ir dzīvs materiāls, kas ar pareizu apstrādi iegūst raksturu un elastību. Mēs iesakām pēc katras lietošanas reizes potītes aproces notīrīt ar mīkstu, nedaudz mitru drāniņu, lai notīrītu sviedrus un citas atliekas. Rūpīgākai tīrīšanai jāizmanto speciāls ādas tīrīšanas līdzeklis. Turpmāka apstrāde ar ādas kopšanas līdzekli nodrošina, ka potīšu aproces āda paliek mīksta un elastīga. Laika gaitā āda iegūs unikālu patīnu, padarot potīšu aproces par atšķirīgiem un personiski vērtīgiem izstrādājumiem.

    Edition Dr. Sado ir meistars, kas apvieno vēsturisko medicīniskās pacientu ierobežošanas būtību ar mūsdienu bondage prasībām un estētiku. Šīs potīšu aproces ir ne tikai bondage aksesuārs, bet arī kaisles, uzticības un dziļas saiknes izpausme starp partneriem.

    MEOBOND - digitālais taimeris bondage:

    MEOBOND digitālais taimeris ir inovatīvs pašbindingāžai un laika ziņā ierobežotai šķīstībai paredzēts instruments, ko var ieprogrammēt līdz pat 100 stundām. Tas spēj izturēt 130 kg stiepes spēku un ir ideāli piemērots dažādiem BDSM aksesuāriem, piemēram, roku dzelžiem, šķīstības jostām, būriem un knaģiem. MEOBOND ir viegli lietojams un ļauj izbaudīt personalizētu un drošu BDSM pieredzi, pat atrodoties vienatnē. Izmantojiet to, lai sasiet sevi vai partneri uz noteiktu laiku un atklājiet visaugstāko verdzības dimensiju. MEOBOND laika slēdzene ir droša pret izbēgšanu un nesaprot "lūdzu, atsien mani, mīļais", garantējot patiesu pakļaušanos un absolūtu kontroles zaudēšanu.

    Sīkāka informācija:

    • Bloķējamas ādas potīšu aproces.
    • Bloķējamās ādas potīšu aproces no Dr. Sado izdevuma ir veltījums vēsturiskajiem medicīniskajiem pacientu ierobežošanas līdzekļiem.
    • Komplektā ietilpst divas vienādas atslēgas piekaramās slēdzenes ar 4 atslēgām - gatavas tūlītējai lietošanai (MEOBOND digitālās laika atslēgas ir pieejamas atsevišķi).
    • Izmēri: 37 cm gari un 8 cm plati, regulējami, lai ideāli piegulētu.
    • Izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu kontroli un ierobežošanu BDSM sesiju laikā, vienlaikus piedāvājot lielisku komfortu.
    • Ar Dr. Sado Edition potīšu aprocēm jūs ne tikai atdzīvināsiet aizraujošo medicīniskās paverdzināšanas vēsturi, bet arī radīsiet unikālus un neaizmirstamus padevības un uzticības mirkļus.
    • Medicīniskās rotaļas: Medical Play ir lomu rotaļu veids, kurā seksuālie partneri uzņemas ārsta un pacienta lomas. Parasti dominējošais partneris uzņemas ārsta lomu, kurš ārstē savu pakļāvīgo pacientu. Medicīniskās rotaļas var būt medicīniskā fetišisma aspekts vai vienkārši veids, kā pārim dažādot seksuālo dzīvi ar interesantām lomu spēlēm. Medicīniskās rotaļas var dēvēt arī par medicīnisku izvirtību. Šāda veida rotaļās ir skaidra un acīmredzama varas nelīdzsvarotība. Medicīnā ārsts ir persona, kurai ir zināšanas, instrumenti un licence, lai veiktu noteiktas procedūras. Ja ārsts mums saka, ka mums ir jāveic rektālā izmeklēšana, mēs taču nevaram nepiekrist, vai ne? Šīs varas attiecības labi piemērotas D/s spēlēm, kurās viens partneris (pacients) nodod sevi otra (ārsta) žēlastībai.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Slēdzamas ādas potīšu aproces - Edition Dr Sado

      Slēdzamas ādas potīšu aproces - Edition Dr Sado

      Dr. Sado Edition potītes aproces papildina unikālo BDSM aprīkojuma kolekciju ar vēl vienu izsmalcinātu produktu. Šo potīšu aproces ir 37 cm garas un 8 cm platas, un tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu drošu un vienlaikus ērtu ierobežošanu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      8 citas preces tajā pašā kategorijā: