No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Potītes aproces

Informatīvais biļetens

Ādas potīšu aproces, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

Maksimāla funkcionalitāte apvienojumā ar klasisku dizainu! Rezultāts: lielisku krāsu potītes aproces, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērtas valkāšanā, bet arī ir pieejamas par saprātīgu cenu. Melnās/arkanās bondage potīšu aproces ir aprīkotas ar 2 gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt, piemēram, izstiepšanas stieni.

Vairāk informācijas

2556/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Maksimāla funkcionalitāte apvienojumā ar klasisku dizainu! Rezultāts: lielisku krāsu potīšu aproces, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērti valkātas, bet arī pārsteidz ar savu pieejamo cenu. Melnās/arkanās bondage potītes aproces ir aprīkotas ar 2 gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt, piemēram, izstiepšanas stieni.

     

    Mūsu divkrāsu potīšu aproces, kas izgatavotas no īstas ādas, varat izvēlēties no dažādām krāsām, piemēram, melnas, zaļas, sarkanas, zilas un baltas. Šīs krāsas ir analogas Hanky kodam, kas ir pazīstams visā pasaulē. Šis kods neatstāj neatbildētus jautājumus, un Sub var pat pastāstīt savam potenciālajam saimniekam, kas viņam patīk vai kāds ir viņa fetišs, kamēr viņš ir sasiets un apsaitāts.

     

    Divi piestiprinātie tērauda gredzeni ļauj potīšu aproces lieliski integrēt verdzināšanas sesijā, piemēram, piestiprināt izplešanas stieni vai ķēdes ar āķiem vai verdzināšanas virves. Ādas potīšu aproces ir regulējamas pēc izmēra, izmantojot jostas sprādzes, un tās var pielāgot praktiski jebkuram potītes apkārtmēram.

    Kas ir īpašs šajās ādas potīšu aprocēs?

    MEO® Amsterdam kolekcijas potīšu aproču izgatavošanā tiek izmantota tikai mūsu augstajiem kvalitātes standartiem atbilstoša āda. Mūsu potīšu aproces izgatavo pieredzējuši seglinieki ar ilggadēju amata pieredzi. Potītes aproces ir izgatavotas ar vislielāko rūpību - sākot no piegriezuma un šūšanas līdz pat perfektai apdarei. Uz katras kniedes un sprādzes ir arī reljefs oriģinālais MEO ® logotips, kas ir obligāciju izstrādājumu augstākās kvalitātes pazīme. Ādas saites potītes aproces tiek piegādātas elegantā uzglabāšanas maisiņā ar MEO ® preču zīmi.

     

    Bondage potītes aproces ērti, bet cieši pieguļ potītēm. Šīs potīšu aproces var piestiprināt un pielāgot izmēru ar metāla sprādzi. Mūsu BDSM potīšu aprocēm ir pievienoti divi gredzeni, lai abas potīšu aproces varētu savienot ar ķēdīti, virvi vai ar mūsu savienojošajām dubultajām āķīšiem. Protams, šos gredzenus var izmantot arī, lai piestiprinātu izplešanas stieni. Piemērotus izkliedētājus var atrast šeit, MEO ® bondage veikalā.

    Vai es varu kombinēt šīs potīšu aproces ar citiem bondage aksesuāriem?

     

    Ja vēlaties nodarboties ar seksu arī verdzības laikā vai ja jums patīk sajūta, ka esat pilnībā pakļauts savai nežēlastībai, tad mūsu izkliedētājstieņi ir tieši tas piederums, kas piemērots tieši jums. Starp potīšu aprocēm piestiprinātais izplešanas stienis ierobežo jūsu kustību iespējas un ļauj jums izstiept kājas "gataviem saņemt". Papildus šīm potīšu aprocēm mūsu "Amsterdam" sērijā ietilpst arī ādas roku saites un BDSM apkakle. Jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām. Īpaši, ja jūs kombinēsiet mūsu potīšu aproces ar BDSM apkakles un potīšu aproces vai, iespējams, pat izmantosiet ādas masku, jums būs lieliskas iespējas. Vai vēlaties iet nedaudz tālāk? Tad iekļaujiet savā sesijā tērauda šķīstības jostu.

     

    Izmantojot šādus padomus, jūs varat palikt drošībā verdzības laikā un vienkārši ļauties sev

    Viens no bondage pievilcības aspektiem ir tas, ka tā var paplašināt jūsu robežas. Ja jums patīk šāda veida rotaļas, jūs automātiski izmēģināsiet arvien vairāk un vairāk, pieņemsiet arvien augstākus sajūtu līmeņus, darīsiet vairāk un sajutīsiet vairāk nekā jebkad agrāk. Taču šis process ir lēns un pakāpenisks, un cilvēki nevar lasīt domas. Var gadīties, ka BDSM seansā tu esi Bottom, bet tavs Top tevi uzņem pārāk spēcīgi, un pēkšņi tas vairs nav labi. Jūs vēlaties, lai tas nekavējoties beidzas! Tas ir tieši tas, kas jums ir nepieciešams Safeword jums ir nepieciešams. Vārds, kas nozīmē: "Tas nedarbojas! Sesija kaut kādā veidā iet nepareizi. Lūdzu, nekavējoties pārtrauciet!" A Safeword jāuztver absolūti nopietni. Iespējams, jūs esat sesijā ar Top, kuru labi nepazīstat. Ja ar jums notiek kaut kas tāds, kas jums nepatīk, ir ļoti svarīgi zināt, kā par to paziņot. Un nekavējoties! Īpaši, ja esat sasiets. A Safeword ir daļa no BDSM principa"SSC - Safe, Sane & Consensual", kas nozīmē drošs, atbildīgs un ar piekrišanu.

    Kā kopt un tīrīt ādas potīšu aproces?

    Vienkāršinotīriet ādas potīšu aproces ar mitru drānu. Dažkārt ādas potīšu aproču kopšanai izmanto labu smērvielu gludai ādai. Tas uztur potīšu aproces ādu īpaši elastīgu. Tikai pareizi koptas ādas potītes aproces saglabāsies optimālā stāvoklī un būs attiecīgi izturīgas un izturīgas.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties saites potītes aproces?

    Ar MEO ® potīšu aprocēm jūs esat ne tikai drošībā, bet arī varat 100% izbaudīt bondage kopā ar savu partneri. Iegādājoties potīšu saites, pārliecinieties, ka jūsu izvēlētās potīšu saites ir piemērotas un to izmērs ir individuāli regulējams! Tas palielina valkāšanas komfortu un garantē jums gadiem ilgu baudu. Potīšu aproču materiālam jābūt izturīgam un izturīgam, piemēram, augstas kvalitātes ādai, ko mēs izmantojam. Lai nodrošinātu labu garastāvokli arī pēc sasaistīšanas, jums jāievēro arī mūsu kopšanas instrukcijas, kuras mēs, protams, pievienojam katram potīšu aproču pārim.

    Kas ir Hanky Code un kur tas notiek?

     

    Krāsas pasaka vairāk nekā tūkstoš vārdu! Vai reizēm nebūtu praktiski jau no pirmā acu uzmetiena uzzināt, ar ko viņš vai viņa aizraujas? Tieši BDSM scēnā šim nolūkam ir nostiprinājies kabatlakatiņu kods, kas sastāv no noteiktām krāsām - identifikators, ko saprot tikai iesvētītie. Ikviens, kurš zina šo kodu, uzreiz zina, par ko ir runa. Mēs izskaidrojam, kas ir šis kods un kur to var atrast: "Hanky" ir saīsinājums no "handkerchief", kas nozīmē "kabatlakatiņš". Dažādu krāsu kabatlakatiņi bija pirmās zīmes, kas tika ieviestas, lai norādītu valkātāja seksuālās preferences. Tie radās subkultūrā 70. gados. Sākotnēji kods izpaudās kā dažādu krāsu kabatlakatiņu nēsāšana bikšu aizmugurējā kabatā. Tā kā pagājušā gadsimta otrajā trešdaļā neparastas seksuālās prakses vēl nebūt nebija normāla parādība Hanky Code strauji izplatījās, īpaši geju un BDSM vidē. Mūsu izmantotās krāsas norāda uz Zila = anālais sekss / orālais sekss, zaļa = lomu spēles / militārās rotaļas, sarkana= fisting / dominance, melna = dominance / SM, balta = masturbācija / spermas spēle.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • 1 pāris ādas saites potītes aproces ar diviem tērauda gredzeniem
    • Ja savam BDSM pamataprīkojumam meklējat lētas, bet izturīgas un izturīgas potīšu aproces, potīšu aproces no mūsu "Amsterdam" sērijas ir lieliska izvēle.
    • Izmēri: aptuveni 6,5 cm platas un 27,5 cm garas
    • Regulējams izmērs, ar sprādzes aizdari
    • Reljefētas kniedes un sprādzes ar MEO ® preču zīmi
    • Dizains izgatavots Vācijā
    • Materiāls: īsta āda, metāla sprādzes un kniedes
    • Kvalitāte: izsmalcināta meistarība garantē visaugstāko kvalitāti.
    • Dabisks produkts: āda ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots potīšu aproču izgatavošanai.
    • Unikalitāte: mūsu saites potītes aproces ir roku darbs un ir unikālas.
    • Diskrētība: potīšu aproces tiek piegādātas neitrālā, diskrētā iepakojumā.
    • Liels izvēle: BDSM spankings paddle, šķīstības josta, lateksa maska, ādas maska, roku dzelži, potīšu aproces, BDSM apkakle, aizslēdzami ierobežotāji, knupis, izstiepšanas stienis, ādas galvas siksnas, SM rotaļlietas un daudz kas cits; to visu jūs atradīsiet mūsu BDSM tiešsaistes veikalā.
    • MEO ® apvieno klasiskā dizaina estētiku ar atlasītu ādu izturību un stabilitāti. Rezultāts ir brīnišķīgas ādas potīšu aproces, kas katru bondage sesiju padara par neaizmirstamu pieredzi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super comfortable

    Super comfortable, the cushioning is worth the money.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ādas potīšu aproces, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

      Ādas potīšu aproces, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

      Maksimāla funkcionalitāte apvienojumā ar klasisku dizainu! Rezultāts: lielisku krāsu potītes aproces, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērtas valkāšanā, bet arī ir pieejamas par saprātīgu cenu. Melnās/arkanās bondage potīšu aproces ir aprīkotas ar 2 gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt, piemēram, izstiepšanas stieni.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      29 citas preces tajā pašā kategorijā: