No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Roku dzelži

Informatīvais biļetens

Ādas roku saites, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

Izteiksmīgu krāsurokudzelži, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērti valkājami, bet arī pārliecina ar labu cenu. Bondage roku dzelži ir aprīkoti ar D veida gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt ķēdes vai virves.

Vairāk informācijas

2555/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Maksimāla funkcionalitāte apvienojumā ar klasiski skaistu dizainu! Rezultāts: izteiksmīgu krāsu roku saites, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērti valkājamas, bet arī pārsteidz ar savu izdevīgo cenu. Bondage roku dzelži ir aprīkoti ar D veida gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt ķēdes vai virves.

     

    Šiem divkrāsu roku dzelžiem, kas izgatavoti no īstas ādas, varat izvēlēties no dažādām krāsām, piemēram, melnas, zaļas, sarkanas, zilas un baltas. Šīs krāsas ir analogas visā pasaulē pazīstamajam rokassprādžu kodam. Šis krāsu kods neatstāj neatbildētus jautājumus un ļauj Sub iepriekš pateikt potenciālajiem partneriem, kas viņiem patīk vai kāds ir viņu fetišs.

     

    Integrētie tērauda gredzeni ļauj lieliski integrēt roku dzelžus savā bondage sesijā, piemēram, lai piestiprinātu ķēdes ar āķīšiem vai bondage virves. Ādas roku dzelžu izmērs ir regulējams, izmantojot jostas sprādzes, un tās var pielāgot praktiski jebkura izmēra plaukstas locītavai.

     

    Kas ir īpašs šajos ādas roku dzelžos?

     

    MEO® Amsterdam Bondage kolekcijasroku dzelžu izgatavošanā tiek izmantota tikai atlasīta govs āda, kas padara roku dz elžus īpaši izturīgus un nodrošina to, ka tie ir ļoti ērti valkājami bondage laikā.

     

    Bondage roku saites cieši pieguļ plaukstām. Šos roku dzelžus var piestiprināt un pielāgot to izmēru ar metāla sprādzi. Katram roku dzelžam ir pievienots gredzens, lai abus roku dzelžus varētu savienot ar ķēdīti, virvi vai ar mūsu savienojošajiem dubultajiem āķiem. Protams, šos gredzenus var izmantot arī, lai kādu piesietu pie gultas.

     

    Augstas kvalitātes sprādzes un kniedes ar MEO ® logotipu padara mūsu roku dzelžus ne tikai drošus pret viltojumiem, bet arī tik izturīgus, ka tie ir ideāli piemēroti ilgākām, bet arī grūtākām BDSM sesijām.

     

    Vai es varu kombinēt šos roku dzelžus ar citiem bondage aksesuāriem?

     

    Papildus šiem ādas roku dzelžiem mūsu "Amsterdam" sērijā ietilpst arī potīšu aproces un BDSM apkakle. Jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām. Jo īpaši, ja kombinēsiet roku dzelžus ar mūsu potītes aprocēm, knupīti vai, iespējams, acu apsēju, paveras plašas iespējas. Vai arī jūs varat izmantot neoprēna masku, kas nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību verdzībā vēl iespaidīgāku . Vai vēlaties iet vēl nedaudz tālāk? Tad varbūt pat iekļaujiet savā sesijā tādu šķīstības jostu kā CELLMATE. Noderīgi aksesuāri mūsu rokudzelžiem noteikti ir mūsu bondage virves vai mūsu īpašie āķi ķēdīšu piestiprināšanai.

     

    Turpmāk sniegtie padomi palīdzēs jums palikt drošībā verdzināšanas ar roku dzelžiem laikā un vienkārši ļauties:

     

    Vienošanās par tā saukto drošo vārdu palīdz nodrošināt drošību paverdzināšanas laikā. Tas nozīmē, ka verdzināšanas seansu var atcelt jebkurā brīdī. A Safeword ir daļa no BDSM principa "SSC" (Safe, Sane & Consensual). Tas nozīmē drošs, atbildīgs un ar piekrišanu, jo suba drošībai ir augstākā prioritāte bondage sesijās. Abi partneri bondage uzņemas atbildību, iepriekš vienojoties par Safeword un tabu, lai sesija varētu notikt droši un ar piekrišanu.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas roku dzelžus?

     

    Vienkārši notīriet roku dzelžus ar mitru drānu. Dažkārt ādas roku dzelžu kopšanai izmanto labu smērvielu gludai ādai. Tas roku dzelžu ādu saglabā īpaši elastīgu. Tikai pareizi kopjot ādas roku dzelžus, tie saglabāsies optimālā stāvoklī un būs attiecīgi izturīgi un izturīgi.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties roku dzelžu roku dzelžus?

     

    Ar MEO ® roku dzelžiem jūs esat ne tikai drošībā, bet arī varat 100% izbaudīt bondage kopā ar savu partneri. Pērkot roku dzelžus, pārliecinieties, ka izvēlētie roku dzelži ir piemēroti un to izmērs ir individuāli regulējams! Tas palielina nēsāšanas komfortu un garantē jums gadiem ilgu baudu. Roku dzelžu materiālam jābūt izturīgam un izturīgam, piemēram, augstas kvalitātes ādai, ko mēs izmantojam. Lai nodrošinātu labu garastāvokli arī pēc sasaistīšanas, jums jāievēro arī mūsu kopšanas instrukcijas, kuras mēs, protams, pievienojam katram roku dzelžu pārim.

     

    Labākie roku dzelži MEO ®:

     

    Un SM padarīs jūsu seksuālo dzīvi aizraujošāku un erotiskāku. Vai arī jums patīk būt sasietam un pakļautam? Vai arī jūs vēlētos paši sasiet savu partneri, lai dominētu pār viņu? Tad MEO ® ir īstā vieta jums! MEO ® jūs atradīsiet ne tikai plašu ādas un neoprēna roku dzelžu, policijas roku dzelžu un tērauda roku dzelžu klāstu, bet arī potīšu aproces, ādas maskas un citus BDSM piederumus, kas padarīs jūsu seksuālo dzīvi aizraujošāku. Ar roku dzelžiem un atbilstošām potīšu aprocēm jūsu partneris tiks imobilizēts tikai dažu soļu laikā un pakļauts jūsu seksuālajām vēlmēm un komandām. Pārlūkojiet mūsu bondage veikalu un atklājiet mūsu bondage izstrādājumu plašo klāstu - no ādas, tērauda vai neoprēna, BDSM apkaklēm, potīšu aprocēm vai roku dzelžiem: MEO jūs atradīsiet sev piemērotākos ierobežojošos līdzekļus un SM rotaļlietas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • 1 pāris ādas bondage roku dzelžu, katra ar tērauda gredzenu.
    • Ja savam BDSM pamataprīkojumam meklējat lētas, bet izturīgas un ilgi kalpojošas roku saites, mūsu "Amsterdam" sērijas roku saites ir lieliska izvēle.
    • Izmēri: aptuveni 6,5 cm platas un 23 cm garas
    • Regulējams izmērs, ar sprādzes aizdari
    • Reljefētas kniedes un sprādzes ar MEO ® preču zīmi
    • Dizains izgatavots Vācijā
    • Materiāls: īsta āda, metāla sprādzes un kniedes
    • Kvalitāte: izsmalcināta meistarība garantē visaugstāko kvalitāti.
    • Dabisks produkts: āda ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots roku dzelžu izgatavošanai.
    • Unikalitāte: mūsu važas roku saites ir unikālas un izgatavotas ar rokām.
    • Diskrētība: tie tiek nosūtīti neitrālā iepakojumā.
    • Liels izvēle: Vai tas būtu SM pātaga, šķīstības josta, spandeksa maska, ādas maska, roku saites, potītes aproces, BDSM apkakle, Hogtie ierobežotāji, knupis, ādas galvas siksna, pašbindingāžas izstrādājumi un daudz kas cits - to visu jūs atradīsiet mūsu tiešsaistes bondage veikalā.
    • MEO ® apvieno klasiskā dizaina estētiku ar atlasītu ādu izturību un stabilitāti. Rezultāts ir satriecoši skaisti ādas roku dzelžu pāri, kas ir pilnīgi pārliecinoši un pārvērš ikvienu seansu par izcilu bondage pieredzi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ādas roku saites, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

      Ādas roku saites, polsterētas - melnas / sarkanas - AMSTERDAM

      Izteiksmīgu krāsurokudzelži, kas ne tikai labi izskatās un ir ļoti ērti valkājami, bet arī pārliecina ar labu cenu. Bondage roku dzelži ir aprīkoti ar D veida gredzeniem, pie kuriem var piestiprināt ķēdes vai virves.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: