No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Roku dzelži

Informatīvais biļetens

Vegānādas roku saites

Ļaujieties partnera fantāzijām vai arī pārņemiet kontroli pats. MEO® roku saites ir izgatavotas no augstas kvalitātes vegānu ādas, kas pat intensīvas sasaistes sesiju laikā ir patīkama uz ādas.

Vairāk informācijas

2310/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ļaujieties partnera fantāzijām vai arī pārņemiet kontroli pats. MEO® roku saites ir izgatavotas no augstas kvalitātes vegānu ādas, kas pat intensīvas sasaistes sesijas laikā ir patīkama uz ādas.

    Pateicoties viegli lietojamajiem Velcro stiprinājumiem, roku saites var ātri un droši noregulēt, lai garantētu stingru pieguļšanu. Atbrīdiniet savu kaisli un papildiniet mīlēšanos ar aizraujošu sastāvdaļu. Neatkarīgi no tā, vai padarāt savu partneri padevīgu vai sasaistāt sevi, šie roku saiti nosaka jaunus erotisko spēlīšu standartus.

    Ar šiem roku saitēm ir viegli īstenot savas verdzības fantāzijas. Vienkārši piestipriniet tās pie plaukstu locītavām vai, pateicoties to daudzpusībai, arī pie slaidajām potītēm. Jūsu iztēlei nav robežu - esiet radoši un atklājiet jaunas baudas iespējas.

    Elegantā ādas izskatā ar praktiskām detaļām šie roku dzelži piedāvā ne tikai komfortu, bet arī stilu. Tie ir obligāti nepieciešami ikvienā BDSM kolekcijā un priecēs acis katrā sesijā. Velcro aizdares padara tos īpaši ērtus lietošanai un ātri pielāgojamus, ideāli piemēroti spontānām bondage spēlēm.

    Papildu informācija:

    • Bondage roku saites
    • Izmērs: piemērots plaukstas apkārtmēram no 20 cm līdz 29 cm, platums 5 cm
    • Materiāls: vegāna PU āda, samts, metāls, Velcro aizdare
    • Aprīkotas ar D veida gredzenu, kas ļauj savienot ar dubultām karabīnēm vai citiem bondage piederumiem.
    • Neatkarīgi no tā, vai esat jauns BDSM pasaules iesācējs vai jau pieredzējis, šīs MEO® vegāniskās roku saites piedāvā perfektu stila, komforta un drošības kombināciju. Atklājiet daudzpusīgās pielietojuma iespējas un izbaudiet drošību un komfortu, ko šīs roku saites piedāvā katrā lietošanas reizē.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    5 stars

    That sense of control can be a key ingredient to bondage play. With these cuffs, you make sure that your partner stays right where you want them. The cuffs are made with style, using a black velvet and faux leather material. The D-Ring allows you to link the cuffs together, or attach them to other bondage items. With your partner firmly in place, feel free to have your way with them.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Vegānādas roku saites

    Vegānādas roku saites

    Ļaujieties partnera fantāzijām vai arī pārņemiet kontroli pats. MEO® roku saites ir izgatavotas no augstas kvalitātes vegānu ādas, kas pat intensīvas sasaistes sesiju laikā ir patīkama uz ādas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: