No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mūsdienu šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Ticības josta vīriešiem - NoPacha Black Diamond

keyholder bieži izvēlas NoPacha Black Diamondmodernu šķīstības jostu vīriešiem, lai padziļinātu varas un kontroles dinamiku savās attiecībās. Šī šķīstības josta ne tikai simbolizē pakļāvīgā vīrieša uzticību un uzticību, bet arī ļauj dominējošajam partnerim kontrolēt partnera dzimumlocekli.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dominējošie partneri bieži izvēlas NoPacha Black Diamondmodernu šķīstības jostu vīriešiem, lai padziļinātu varas un kontroles dinamiku savās attiecībās. Šī šķīstības josta ne tikai simbolizē pakļāvīgā vīrieša uzticību un uzticību, bet arī ļauj dominējošajam partnerim kontrolēt un vadīt pakļāvīgā vīrieša seksuālo brīvību un baudu.

    NoPacha Black Diamond raksturo tās modernais, melnais dizains un funkcionalitāte, kas nodrošina ilgstošu šķīstību. Tā kā ir pieejami divi izmēri un četri anatomiski veidoti gredzeni dažādos izmēros (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm un 52 mm), šī šķīstības josta piedāvā pielāgojamu piegulumu, kas paredzēts ilgstošai valkāšanai. Pie viena no gredzeniem stingri piestiprinātais dzimumlocekļa apvalks nodrošina, ka šķīstības josta droši pieguļ, savukārt integrētā slēdzene un pievienotās divas atslēgas uzsver dominējošās personas (atslēgas turētāja) kontroli pār padevīgā vīrieša seksuālo atturību.

    Unikāla NoPacha īpašība Black Diamond ir mīkstie dzelkšņi, kurus pēc vēlēšanās var ievietot šķīstības jostā. Šie dzelkšņi palielina pieredzes intensitāti, pastāvīgi atgādinot valkātājam par viņa šķīstību, neradot pārāk lielas sāpes. Ventilācijas atveres visā dzimumlocekļa korpusā nodrošina pietiekamu gaisa cirkulāciju, kas ir īpaši svarīgi higiēnas un komforta nodrošināšanai ilgstošas lietošanas laikā. Divi šķīstības jostas izmēri, kas atšķiras ar dzimumlocekļa garumu, ļauj atrast ideāli piemērotu pakļāvīgam vīrietim, nodrošinot maksimālu drošību un pietiekamu komfortu.

    The NoPacha Black Diamond ir ne tikai šķīstības un pakļaušanās simbols, bet arī augstas kvalitātes aksesuārs, kas ir īpaši izstrādāts BDSM praktizētāju vajadzībām. Tas piedāvā lielisku veidu, kā palielināt erotisko spriedzi un uzsvērt varas nelīdzsvarotību attiecībās. Šī šķīstības josta ir ideāla izvēle pāriem, kuri vēlas padziļināt savas dinamiskās un emocionālās attiecības, praktizējot šķīstību.

    Atklājiet arī mūsu ekskluzīvo CUMELOT klāstu, kas īpaši izstrādāts, lai intensīvi stimulētu prostatu un pasīvos vīriešus novestu līdz nepārspējamam piespiedu orgasmam bez erekcijas. Nepieciešams ikvienam dominējošam cilvēkam, kurš vēlas vienmēr saglabāt kontroli.

    Pateicoties praktiskajām ventilācijas atverēm, šķīstības josta nav jānoņem tīrīšanai. Vienkārši nomazgājiet šķīstības jostu dušā un rūpīgi noskalojiet. Kad šķīstības josta netiek valkāta, mēs iesakām veikt rūpīgu tīrīšanu ar mūsu VERYCLEAN aerosolu, lai nodrošinātu visaugstākos higiēnas standartus. Mēs piedāvājam mūsu PlowBoy želeju dzimumlocekļa kopšanai, kamēr valkāta šķīstības josta. Tas ir bagātināts ar D vitamīnu un alveju, nodrošina maigu kopšanu un optimālu ādas kopšanu.

    Papildu informācija:

    • Tīras josta vīriešiem - NoPacha Black Diamond
    • Melna šķīstības josta divos dažādos izmēros.
    • Sastāv no anatomiski veidota gredzena (komplektā ir 4 gredzeni, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm un 52 mm) dzimumloceklim un sēkliniekiem, dzimumlocekļa apvalka (savienojas ar gredzenu).
    • Iebūvēta slēdzene ar divām atslēgām.
    • Mīksti dzelkšņi, ko var piestiprināt pie šķīstības jostas. Skaistuma jostai ir ventilācijas atveres, kas nodrošina augstu valkāšanas komfortu.
    • Divi izmēri atšķiras ar dzimumlocekļa būru garumu.
    • MEO, Cumelot un PlowBoy ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.


    Materiāls:


    Mūsu nevainības josta ir izgatavota no neilona sveķiem, kas nozīmē, ka josta ir izgatavota no plastmasas materiāla, kas ir pazīstams ar savu izturību, elastību un komfortu. Neilona sveķi ir termoplastisks polimērs, ko bieži izmanto augstas kvalitātes plastmasas izstrādājumu ražošanā. Tam ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem materiāliem, piemēram, metālu vai ādu:

    • Vieglums: neilona sveķi ir daudz vieglāki nekā metāls, tāpēc tos ir ērtāk valkāt ilgu laiku un lietotājam rodas mazāka slodze.
    • Elastība: Neraugoties uz neilona sveķu izturību, tie ir pietiekami elastīgi, lai labāk piegulētu un pielāgotos dažādām ķermeņa formām.
    • Izturība: neilona sveķi ir izturīgi pret lūšanu, plaisāšanu un nodilumu, kas palielina nevainības jostas izturību.
    • Ūdensnecaurlaidība: materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs, kas atvieglo tā kopšanu un tīrīšanu un ļauj to izmantot mitrā vidē, piemēram, dušā.
    • Ādai draudzīgs: neilona sveķi ir hipoalerģiski un reti izraisa ādas kairinājumu, tāpēc tie ir laba izvēle cilvēkiem ar jutīgu ādu vai alerģijām.


    Tāpēc neilona sveķu nevainības josta apvieno praktiskas īpašības un augstu komforta līmeni, padarot to par populāru alternatīvu parastajiem materiāliem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ticības josta vīriešiem - NoPacha Black Diamond

      Ticības josta vīriešiem - NoPacha Black Diamond

      keyholder bieži izvēlas NoPacha Black Diamondmodernu šķīstības jostu vīriešiem, lai padziļinātu varas un kontroles dinamiku savās attiecībās. Šī šķīstības josta ne tikai simbolizē pakļāvīgā vīrieša uzticību un uzticību, bet arī ļauj dominējošajam partnerim kontrolēt partnera dzimumlocekli.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: