No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spandeksa maskas

Informatīvais biļetens

Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar mutes un acu atverēm

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Mute un acis šajā BDSM maskā nav iekļautas, lai jūs varētu to lietot bez panikas. Ja vēlaties, acis var aizvērt ar aizsietām acīm, bet muti - ar knupīti.

Vairāk informācijas

2472/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Mute un acis šajā BDSM maskā nav iekļautas, lai jūs varētu to lietot bez panikas. Ja vēlaties, varat aizvērt acis ar aizsietām acīm un muti ar knupīti.

     

    Mūsu ar rokām darinātā BDSM maska, kas izgatavota no spandeksa, ir īpaši rūpīgi apstrādāta un nodrošina augstu valkāšanas komfortu. Ļoti elastīgais, elpojošais materiāls ir tik patīkami viegls uz ādas, ka spandekss BDSM masku var nēsāt ilgu laiku bez raizēm.

     

    BDSM maskas izvēles kritēriji:

     

    MEO ® piedāvā plašu BDSM masku klāstu dažādos dizainos interneta veikalā www.meo.de. Mēs ražojam BDSM maskas no ādas, lateksa un spandeksa. Mēs piedāvājam arī plašu gāzmasku izvēli. BDSM maskas, kas izgatavotas no spandeksa, jūs varat izvēlēties no dažādiem modeļiem, piemēram, sarkanas vai melnas maskas, maskas ar acu atverēm, BDSM maskas ar mutes atverēm, necaurspīdīgas BDSM maskas un daudz ko citu.

     

    Kādas ir BDSM masku, kas izgatavotas no spandeksa, priekšrocības salīdzinājumā ar maskām, kas izgatavotas no lateksa, ādas vai gumijas?

     

    Pateicoties gaisu caurlaidīgajai šķiedrai, nepastāv elpas trūkuma vai panikas risks jebkurā brīdī, ko īpaši novērtē BDSM iesācēji.

     

    Vai BDSM masku var nēsāt ilgāku laiku?

     

    Diskrēti mirdzošais materiāls lieliski pielāgojas galvas kontūrām, tāpēc BDSM maska vienmēr perfekti pieguļ. Tā kā mūsu izmantotais spandekss ir arī ļoti stabils izmēros, BDSM maska neizstiepjas pat tad, ja to nēsā bieži.

     

    Vai BDSM masku var kombinēt ar citiem bondage izstrādājumiem?

     

    Tiklīdz acis ir aizvērtas, visas pārējās maņas tiek saasinātas, un pieskārieni un stimuli tiek izjūtami vēl intensīvāk. Turklāt spriedzi palielina tas, ka jūs nevarat redzēt, ko tieši jūsu dominējošais partneris plāno ar jums darīt. BDSM masku, protams, varat izmantot kopā ar citiem mūsu bondage izstrādājumiem, piemēram, knupīšiem, atsperu ķeksīšiem, roku dzelžiem vai potīšu aprocēm. BDSM maska piešķir jaunu dimensiju spēlei starp dominēšanu, pakļaušanos un baudu, maņu deaktivizāciju, un to var izmantot kā aizraujošu papildinājumu citiem mūsu bondage veikala bondage produktiem.

     

    Kā tīrīt BDSM masku?

     

    Lai notīrītu BDSM masku, to var vienkārši ievietot veļas mazgājamajā mašīnā (30 grādu rokas mazgāšanas programma).

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sarkana BDSM maska - Bondage Hood in Spandex
    • Materiāls: spandekss
    • elpojošs
    • augsts valkāšanas komforts
    • izmēru stabilitāte un elastība
    • diskrēts spīdums
    • Var mazgāt veļasmašīnā 30
    • Krāsa: sarkana
    • Bondage veikals Izcelt MEO

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A Mask of Mystery and Comfort – 5 stars

    For those moments when anonymity heightens the thrill, the BDSM mask from Meo is an absolute game-changer. I recently tried it out and found it to be both an exhilarating and comfortable experience. The mask's design, with openings for the eyes, struck a perfect balance for me. It allows the wearer to fully take in the surroundings, relishing every moment, without revealing their identity. There's something uniquely captivating about maintaining that sense of mystery while still being able to watch and engage in the moment.

    Handcrafted excellence is evident in every stitch of this Spandex mask. The meticulous craftsmanship ensures that the mask not only looks good but also feels incredibly soft and comfortable against the skin. I was genuinely surprised by the high level of comfort – the breathable, stretchy material made me feel almost like I wasn't wearing anything on my face. This allowed me to indulge in longer sessions without feeling any discomfort or the need to adjust the mask.

    In my collection of BDSM accessories, this mask has quickly become a favorite. For anyone looking to add an element of anonymity to their intimate encounters, while prioritizing comfort and quality, this is the mask to go for. It truly redefines the experience, making it both mysterious and deeply immersive.

    - Naomi, Jerusalem

      Novērtēšana 

      Ganz super Qualität

      Sitzt wie angegossen und ich liebe die "perverse" Optik wenn mein Freund beim Sex die Maske trägt

        Novērtēšana 

        Amazing

        I have a couple of these and another one with just the mouth hole. They are great for anonymous sex, spend a lot of times in hotels for work and love a guy to turn up, pick this up by the door and pop it on then come in and have sex.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Spandex hood

        It's a perfect fit for both myself and my partner. Having lots of fun using it.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar mutes un acu atverēm

        Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar mutes un acu atverēm

        Mute un acis šajā BDSM maskā nav iekļautas, lai jūs varētu to lietot bez panikas. Ja vēlaties, acis var aizvērt ar aizsietām acīm, bet muti - ar knupīti.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        16 citas preces tajā pašā kategorijā: