No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

Sekss slings un mīlestības šūpoles 

pasūtiet 100% diskrēti un anonīmi MEO. Visi seksa slings, sling rāmji, fisting slings un mīlas šūpoles ir noliktavā un pieejamas tūlītējai piegādei. Šeit jūs atradīsiet plašu BDSM aprīkojuma un produktu klāstu seksam fisting. Atklājiet tagad un pasūtiet tiešsaistē.

12
par lapu
Rādīt 37 - 45 no 45 vienībām
Rādīt 37 - 45 no 45 vienībām

Sekss ar sling vai mīlas šūpolēs var sniegt vairākas priekšrocības gan fiziski, gan emocionāli. Lūk, dažas no priekšrocībām, ko seksa laikā sniedz slings vai šūpoles:

  • Sekss sling vai šūpolēs piedāvā plašāku kustību un pozu klāstu, kas ļauj dziļāk iekļūt, izmantot dažādus leņķus un izbaudīt intensīvākas sajūtas. Tas var palielināt fizisko baudu un sniegt jaunu pieredzi abiem partneriem.
  • Lielāka intimitāte: Peldēšana sling vai seksa šūpolēs var radīt atstāšanas un uzticēšanās sajūtu, palielinot intimitāti un emocionālo saikni starp partneriem.
  • Mazāka fiziskā piepūle: Izmantojot slings vai mīlas šūpoles, var samazināt partneru fizisko slodzi, īpaši seksuālās pozās, kurās nepieciešama ilgstoša pacelšana vai turēšana.
  • Dažādība un eksperimentēšana: Sekss sling vai mīlas šūpolēs ļauj veikt dažādas pozas, tostarp tādas, kuras bez šāda veida palīglīdzekļa būtu sarežģītas vai neiespējamas.


Pastāv dažādi slings un dažādas mīlas šūpoles , un katrai no tām ir atšķirīgas īpašības un priekšrocības. Šeit ir daži no visbiežāk sastopamākajiem sling modeļiem:


Mūsu noliktavā ir arī sling statīvi, kas izgatavoti no metāla. Tie parasti ir izgatavoti no izturīga, pulverkrāsota tērauda vai nerūsējošā tērauda un nodrošina izturīgu un stabilu atbalstu slings vai mīlas šūpolēm.

Sling Plaukti ir pieejami dažādos izmēros un dizainā, lai atbilstu dažādām vajadzībām. Daži sling statīvi ir saliekami, lai tos būtu vieglāk transportēt vai uzglabāt, kad tas nepieciešams, savukārt citiem slings un mīlas šūpolēm paredzētajiem statīviem ir ciets pamats, un tie ir īpaši paredzēti grūtākam seksam.

Ja vēlaties iegādāties metālasling rāmi, jums vajadzētu salīdzināt dažādus variantus un pievērst uzmanību kvalitātei, stabilitātei un nestspējai, lai pārliecinātos, ka sling rāmis atbilst jūsu vajadzībām.

Mūsu noliktavā ir arī citi piederumi, ko var pievienot sling rāmim, piemēram, turētāji labākajam fisting lubrikantam, J Lubecrisco, fisting cimdu turētāji, spoguļi un daudz kas cits.

Kopumā mīlas šūpoles vai šūpoles ir ļoti noderīgas, ja tās tiek lietotas, lai slings vai mīlas šūpoles seksa laikā var sniegt vairākas priekšrocības un uzlabot abu partneru pieredzi. Svarīgi ir izvēlēties savām vajadzībām un vēlmēm atbilstošas sling vai mīlas šūpoles un vienmēr ievērot drošības instrukcijas, lai izvairītos no traumām.

Kas patiesībā padara seksu vai pat fisting vietnē sling tik īpašu?

Saprotams, ka doma par milzu dildo, milzīgu dzimumlocekli vai pat veselu dūri iekšā var būt diezgan aizraujoša. Visa roka var stimulēt daudz lielāku platību. Dažiem patīk arī psiholoģiskais pārdzīvojums, ka tiek "plaši izstiepts", kā arī augstais intimitātes līmenis. Daudziem patīk sajust siltumu un spēku ķermenī. Turklāt, izmantojot šo iekļūšanas veidu, jūs varat uzturēt acu kontaktu, ja vēlaties. Šādā veidā fistingētājs Top var tieši izjust baudu no personas, kas to saņem.

Kas ir fisting jeb fisting?

Fistings būtībā ir fisting jeb fisting būtībā ir seksuāla iekļūšana ar visu roku vai dūri anālajā atverē vai makstī. Šo seksuālo praksi sarunvalodā dēvē arī par fisting. fisting fisting. Lai fistingam būtu prieks un gandarījums abiem partneriem, ir svarīgi daudz laika, absolūta uzticēšanās un liela relaksācija. Svarīga ir arī poza, kurā praktizējat fisting, un katram tā ir atšķirīga. Lai fistingsling , labai seksa sesijai ir svarīgs ideāls lubrikants un pareizas seksa rotaļlietas un piederumi fisting

Kādā pozā man vajadzētu būt pasīvam, ja vēlos, lai mani fistē?

Fistinga vai fisting seksa laikā ir svarīgi, lai pasīvā persona atrastu relaksētu ķermeņa stāvokli. Lielākajai daļai fisted cilvēku vislabākā ķermeņa pozīcija ir "fistinga muguras pozīcija" sling vai tā dēvētās mīlas šūpoles. Citi dod priekšroku tā sauktajam suņa fistinga pozai, kad fistējamā persona atrodas uz četrām kājām, t. i., balstās uz ceļgaliem un elkoņiem, uz sling dēļa vai uz Fuck Bench.

MEO tiešsaistes veikalā slings, mīlas šūpolēs, fisting krēmos un fisting piederumos atradīsiet plašu produktu klāstu.