No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Medicīniskie ierobežojumi

Informatīvais biļetens

Bloķējami ādas roku dzelži - Edition Dr Sado

Šie roku dzelži ir ne tikai izcils amatniecības darbs, kam būtu jāatrod vieta ikvienā BDSM kolekcijā, bet arī funkcionāls aksesuārs, kas ļauj maksimāli imobilizēt un kontrolēt pasīvo partneri.

Vairāk informācijas

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO ar lepnumu piedāvā Dr. Sado Edition slēdzamos roku dzelžus - veltījumu vēsturisko medicīnisko pacientu ierobežošanas līdzekļu precizitātei un izsmalcinātajai estētikai. Šie roku dzelži ir ne tikai izcils amatniecības darbs, kam būtu jāatrod vieta ikvienā BDSM kolekcijā, bet arī funkcionāls aksesuārs, kas ļauj maksimāli imobilizēt un kontrolēt pasīvo partneri.

    Iedvesmojoties no tradicionālo slimnīcas roku dzelžu, kas savulaik tika izmantotas psihiatriskajās iestādēs, lai savaldītu īpaši nepaklausīgus pacientus, robustā un funkcionālā dizaina, Dr. Sado Edition apvieno šo vēsturisko modeļu mantojumu un funkcionalitāti ar mūsdienu BDSM prakses estētiku un prasībām. Roku dzelžus raksturo to divkrāsu dizains un īpatnējās šuves, kas piešķir tiem autentisku izskatu un ļoti pietuvina tos pagājušo laiku oriģināliem.

    Roku dzelži ir apzināti veidoti tā, lai tos būtu viegli lietot, jo karstā brīdī lietām jānotiek ātri: Roku dzelžus uzliek ap plaukstu, metāla stieni izvelk caur atveri un nostiprina ar aizdari. Elastīgā aizdares izvēle - vai nu tradicionālā piekaramā slēdzene, kabeļu saite vai inovatīvā, digitālā laika slēdzene MEOBOND - ļauj pielāgoties pacientu ārstējošā "ārsta" vajadzībām un vēlmēm. ....

    Ādas ierobežotājsistēmu kopšana un uzturēšana:

    Lai ilgtermiņā saglabātu Dr. Sado roku dzelžu kvalitāti un skaistumu, ir nepieciešama zināma kopšana. Īsta āda ir dzīvs materiāls, kas, pareizi apstrādājot, iegūst raksturu un elastību. Mēs iesakām roku dzelžus pēc katras lietošanas reizes notīrīt ar mīkstu, nedaudz mitru drānu, lai notīrītu sviedrus un citas atliekas. Rūpīgākai tīrīšanai jāizmanto speciāls ādas tīrīšanas līdzeklis. Turpmāka apstrāde ar ādas kopšanas līdzekli nodrošina roku dzelžu ādas mīkstumu un elastību. Laika gaitā ādai veidojas unikāla patina, kas padara roku dzelžus par atšķirīgiem un personiski vērtīgiem izstrādājumiem.

    Edition Dr. Sado ir meistars, kas apvieno vēsturisko pacientu savaldīšanas būtību ar mūsdienu BDSM prasībām un estētiku. Šie roku dzelži ir ne tikai verdzības aksesuārs, bet arī kaisles, uzticības un dziļas saiknes starp partneriem izpausme.

    MEOBOND - digitālais laika fiksators verdzībai:

    MEOBOND digitālais laika fiksators ir inovatīvs līdzeklis pašbindingam un laika ziņā kontrolētai šķīstībai, ko var ieprogrammēt līdz pat 100 stundām. Tas spēj izturēt 130 kg stiepes spēku un ir ideāli piemērots dažādiem BDSM piederumiem, piemēram, roku dzelžiem, šķīstības jostām, krātiņiem un knaģiem. MEOBOND ir viegli lietojams un ļauj izbaudīt personalizētu un drošu BDSM pieredzi, pat atrodoties vienatnē. Izmantojiet to, lai sasiet sevi vai partneri uz noteiktu laiku un atklājiet galējās bondage dimensijas. MEOBOND laika slēdzene ir droša pret izbēgšanu un nesaprot "lūdzu, atsien mani, mīļais", garantējot patiesu pakļaušanos un absolūtu kontroles zaudēšanu.

    Sīkāka informācija:

    • Bloķējami ādas roku dzelži.
    • Slēdzamie ādas roku dzelži no Dr. Sado izdevuma ir veltījums vēsturiskajiem medicīniskajiem pacientu ierobežošanas līdzekļiem.
    • Komplektā ietilpst divas vienādas atslēgas piekaramās slēdzenes ar 4 atslēgām - gatavas tūlītējai lietošanai (MEOBOND digitālās laika atslēgas ir pieejamas atsevišķi).
    • Izmēri: 30 cm gari un 8 cm plati, regulējami, lai ideāli piegulētu.
    • Izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu kontroli un ierobežošanu BDSM sesiju laikā, vienlaikus nodrošinot lielisku komfortu.
    • Ar Dr. Sado Edition roku dzelžiem jūs ne tikai atdzīvināsiet aizraujošo medicīniskās verdzības vēsturi, bet arī radīsiet unikālus un neaizmirstamus padevības un uzticības mirkļus.
    • Medicīniskās rotaļas: Medical Play ir lomu rotaļu veids, kurā seksuālie partneri uzņemas ārsta un pacienta lomas. Parasti dominējošais partneris uzņemas ārsta lomu, kas ārstē savu pakļāvīgo pacientu. Medicīniskās rotaļas var būt medicīniskā fetišisma aspekts vai vienkārši veids, kā pārim dažādot seksuālo dzīvi ar interesantām lomu spēlēm. Medicīniskās rotaļas var dēvēt arī par medicīnisku izvirtību. Šāda veida rotaļās ir skaidra un acīmredzama varas nelīdzsvarotība. Medicīnā ārsts ir persona, kurai ir zināšanas, instrumenti un licence, lai veiktu noteiktas procedūras. Ja ārsts mums saka, ka mums ir jāveic rektālā izmeklēšana, mēs taču nevaram nepiekrist, vai ne? Šīs varas attiecības labi piemērotas D/s spēlēm, kurās viens partneris (pacients) nodod sevi otra (ārsta) žēlastībai.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Bloķējami ādas roku dzelži - Edition Dr Sado

    Bloķējami ādas roku dzelži - Edition Dr Sado

    Šie roku dzelži ir ne tikai izcils amatniecības darbs, kam būtu jāatrod vieta ikvienā BDSM kolekcijā, bet arī funkcionāls aksesuārs, kas ļauj maksimāli imobilizēt un kontrolēt pasīvo partneri.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    8 citas preces tajā pašā kategorijā: