No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Human puppy - Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Human puppy - Anālie spraudņi 

MEO jūs atradīsiet visu savam fetišam! Visu izmēru sēžas un anālie spraudņi. Jo aste butt plug ir tas, kas padara rotaļas ar kucēnu perfektu.

12
par lapu
Rādīt 13 - 21 no 21 vienībām
Rādīt 13 - 21 no 21 vienībām

human pup Play ir BDSM lomu spēles veids (no angļu valodas: bondage, discipline, submission and masochism), kurā viena persona uzņemas suņa vai kucēna lomu, bet otra - saimnieka vai trenera lomu. Tas var ietvert tādu uzvedību kā riešana, skrāpēšana, astes vicināšana, kā arī apkakles un pavadas nēsāšana. Tas ir fetišs, kas dažiem cilvēkiem ir kā bēgšanas, relaksācijas un baudas veids.

Attiecībā uz fiziskajiem aspektiem tas var būt human pup Play var ietvert arī sēžas aizbāžņu izmantošanu (pazīstami kā puppy sēžas aizbāžņi). Tie ir anālie aizbāžņi, kurus ievieto anālajā atverē un kurus var nēsāt ilgu laiku. Vietnē human pup Play var izmantot īpašus dibena aizbāžņus, lai palielinātu padevības sajūtu un imitētu astes sajūtu.

Pastāv dažādu veidu dibena aizbāžņi cilvēka pīpēšanai, piemēram, tādi, kas izskatās kā suņa aste, vai tādi, kam ir pievienota aste. Daži ir izgatavoti no silikona, citi no gumijas vai nerūsējošā tērauda. Tiem ir dažādi izmēri un formas, dažiem ir izliekta forma, dažiem taisna forma, dažiem konusveida forma, bet dažiem plakana forma. Ir svarīgi izvēlēties labas kvalitātes anālo kontaktdakšu ar astīti un, to lietojot, ievērot drošības norādījumus puppy butt plug lietojot.