No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Depth Play

Informatīvais biļetens

Anal Depth Play 

Anal Depth Play ir īpaša, ārkārtīgi aizraujoša seksuāla prakse, ko var praktizēt vienatnē vai ar partneri. Ir pieejamas dažādas tehnikas un ļoti gari dildi gan iesācējiem, gan profesionāļiem, lai maksimāli palielinātu anālā dziļuma treniņu un sasniegtu apmierinošus rezultātus:

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 61 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 61 vienībām

Kas ir anālais dziļums?

 

Anālais dziļuma treniņš ir anālais treniņš, kura mērķis ir ievietot ļoti garu dildo dziļi anālajā kanālā. Attīstoties anālā dziļuma apmācībai, apmācāmajam vajadzētu spēt ievietot ļoti garus dildo, dibena spraudņus un citus priekšmetus aizvien dziļāk anālajā kanālā. Atšķirībā no citiem anālo treniņu veidiem, anālā dziļuma treniņos nav svarīgi, cik lieli vai biezi ir ievietotie priekšmeti, svarīgi ir tikai tas, cik tālu tie iekļūst ķermenī.

 

Anālo dziļuma treniņu var rosināt vai pasūtīt Top, ja viņš vēlas izstumt sava subdēla ķermeni līdz tā robežām. Tomēr kāds var sākt anālo dziļuma treniņu arī tāpēc, ka viņam patīk izmantot anālās seksa rotaļlietas vai tikt sistam ar pirkstiem, un viņš vēlas anālās rotaļas pacelt nākamajā līmenī.

 

Ir divi galvenie izaicinājumi, kas ir jāpārvar, sākot anālo dziļuma treniņu. Pirmkārt, ir jāiemācās atslābināt tā saukto puborektālo cilpu - spēcīgu muskuli, kas veido taisnās zarnas pirmo izliekumu. Šis muskulis mēdz saspringt un aizvērt taisno zarnu, kad tas izjūt spiedienu, kā tas notiek anālā seksa vai stimulācijas laikā. Veiksmīgas anālās dziļas apmācības atslēga ir iemācīties atslābināt šo muskuli pat stimulācijas laikā. Otrkārt, cilvēkiem, kas apgūst anālo treniņu, ir jāiemācās saistīt dziļo spiedienu, ko viņi izjūt anālās penetrācijas laikā, ar baudu. Koncentrēšanās uz ķermeņa atslābināšanu un saskaņu ar tā sajūtām var atbalstīt anālo dziļo treniņu. Daudzi cilvēki uzskata, ka dziļa elpošana palīdz viņiem atslābināties anālās penetrācijas laikā. Atslābināties palīdz arī dažas pozas, piemēram, uz četrām kājām vai ceļos.

 

Lai gan dziļa anālā treniņa nolūkos var izmantot parastus dildo, vibratorus un ļoti garus anālos dildo, ir pieejami arī daži īpaši izstrādāti palīglīdzekļi un lubrikanti no MEO ®, ļoti garu dildo tiešsaistes veikala.

 

Spiediena un neliela diskomforta sajūta dziļā anālā treniņa laikā ir normāla, taču īstu sāpju sajūta nav. Jums vienmēr vajadzētu ieklausīties savā ķermenī un nekad nepārsniegt savas robežas. Anālo dziļo treniņu nevajadzētu sasteigt, vienmēr vislabāk ir turpināt lēnām. MEO ® iesaka sākt ar pirkstiem, pirms pāriet pie garā anālā dziļuma treniņa dildo ievietošanas.

 

Kas ir īpašs ļoti garā Anal Depth Play Dildo?

Garais dildo paceļ anālās rotaļas jaunā līmenī, jo dziļais anālais sekss sniedz ļoti īpašas sajūtas! Neatkarīgi no tā, vai meklējat klasisko 1 metra dildo vai vēlaties iegādāties citus īpaši garus dildo, jūs esat nonācis īstajā vietā MEO ® dildo veikalā. MEO ® ir viens no speciālistiem anālā dziļuma treniņu jomā: ārkārtīgs garums, liels diametrs, neparastas tekstūras un pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stingrs un elastīgs vienlaikus, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās, dziļi sevī! Šis ļoti garais dildo jūs pilnībā piepildīs un garantēs intensīvu apmierinājumu. Jūs pārliecinās ne tikai šī dildo garums, bet arī tā īpašais dizains, kas sniegs Jums neaizmirstamus mirkļus.

 

Kā lietot ļoti garu Anal Depth Play Dildo?

Tā garuma un apkārtmēra dēļ ļoti gara anālā dildo ievietošana sākotnēji var būt sarežģīta. Nesteidzieties, rīkojieties lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Iecienīts palīglīdzeklis ir mūsu ASS UP spilvens anālā dziļuma treniņiem. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem sēžamvietas un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens stabili un ērti atbalstīs jūsu ķermeni pat saspringtās pozās. Stingrais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozīcijas anālā dziļuma treniņa laikā.

 

Kādu lubrikantu izmantot Anal Depth Play un anālo dziļuma treniņu?

Lietojiet daudz lubrikanta! Anālā dziļuma treniņa laikā Mēs nekad nenogurstam atkārtot šo punktu. Anālais atveris ir ne tikai jutīgāks nekā maksts, bet arī kļūst jo jutīgāks, jo dziļāk jūs ejat. Tāpēc noteikti jālieto daudz un dažādi lubrikanti, lai pārliecinātos, ka nesavainojies. Ja plānojat izmantot ļoti garu dildo, mēs iesakām izmantot mūsu FUCKSLUT lubrikantu Anal Depth Play tas ir uz silikona bāzes, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. FUCKSLUT padara garā dildo lietošanu dziļa anālā treniņa vajadzībām par nesāpīgu, bet intensīvu baudu. Mēs noteikti iesakām arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem, gan pieredzējušiem Anal Depth Play Profesionāļiem ideāla izvēle. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam, dziļajai anālajai apmācībai un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti garu dildo var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt perfektu iekļūšanu Anal Depth Play.

Materiāls un kopšana Anal Depth Play Dildo:

 

Šī garā dildo Anal Depth Play ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Mūsu izmantotais materiāls ir arī ļoti izturīgs, tāpēc jūsu garais dildo kalpos ilgi. Jūs varat tīrīt garo dildo Anal Depth Play Dildo ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Protams, tīrīšana ir īpaši svarīga arī pēc lietošanas. Iespējams, pirms ļoti garā dildo lietošanas jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo dušu, lai attīrītu zarnas. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet piemērotu anālo dušu anālajam dziļuma treniņam.