No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fuck & Play Vac-U-Lock piederumi

Informatīvais biļetens

Fuck & Play Vac-U-Lock piederumi 

Plaši un inovatīvi piederumi dildo, dibena spraudņiem un seksa rotaļlietām ar sistēmas adapteriem Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools vai HiSmith.

12
par lapu
Rādīt 13 - 16 no 16 vienībām
Rādīt 13 - 16 no 16 vienībām

Lai pieskaņotu Doc Johnson dildo ar Vac-U-Lock sistēmu, Hunglock dildo un anālos spraudņus un Hung System, Fucktools vai Hismith seksa rotaļlietas, šeit atradīsiet plašu inovatīvu piederumu klāstu.


Ko nozīmē Vac U Lock™?

To ir viegli izskaidrot, jo ir tāpat kā mājās - kontaktdakšu ievieto kontaktligzdā! Kur "kontaktdakša" ir piederumu adaptera kontaktdakša, bet "kontaktligzda" ir profilētā atvere dildo apakšpusē. Vac-U-Lock™ sistēma apzīmē savstarpēji maināmu sistēmu, kurā dažādus dildo var viegli un ātri apvienot ar Vac-U-Lock™ piederumu. Šo sistēmu izmanto ar daudziem dildo, seksa rotaļlietām un piederumiem, piemēram, arī ar seksa mašīnām, kā arī ar citiem praktiskiem piederumiem (siksnām, siksniņām, rokturiem dildo, savienojuma spraudņiem, piesūcekņiem, vibrācijas motoriem utt.). Un kāpēc? Tāpēc, ka ir ļoti praktiski un lēti kombinēt dažādas rotaļlietas un aksesuārus, un tas ietaupa daudz naudas.