No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Slube - Body Lube

Informatīvais biļetens

Slube Body Lube - Pina Colada

Ananāsi un kokosrieksti. Vai ir labāka kombinācija? Ļaujiet šim augļu, saulainā aromāta un vasarīgo krāsu maisījumam aizvest jūs uz tropu pludmali un izbaudiet mūsu spilgti dzelteno Slube Body Lube ar Pina Colada smaržu! Slube, saskaroties ar ūdeni, pārvēršas par ārkārtīgi biezu, visu ķermeni aizsedzošu lubrikantu, kas sniedz unikālas sajūtas.

Vairāk informācijas

3412/00

19,90 €

79,60 €/KG

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Ananāsi un kokosrieksti. Vai ir labāka kombinācija? Ļaujiet šim augļu, saulainā aromāta un vasarīgo krāsu maisījumam aizvest jūs uz tropu pludmali un izbaudiet mūsu spilgti dzelteno Slube Body Lube ar Pina Colada smaržu! Ar Slube, īpaši slideno Body Lube, solo sekss vai sekss ar partneri vannā kļūst par neticamu piedzīvojumu. Kas ir īpašs Slube? Slube, saskaroties ar ūdeni, pārvēršas par ārkārtīgi viskozīgu visa ķermeņa lubrikantu, kas sniedz unikālas sajūtas.

     

    The cleanest way to get dirty, kas brīvi tulkojams kā "Tīrākais veids, kā nodarboties ar netīru seksu", ir skaidrs Slube sauklis.

     

    Ar revolucionāro Slube Body Lube, kas ir daudz vairāk nekā tikai parasts lubrikants vai vannas piedeva, jūs atklāsiet jaunu jutekliskas baudas pasauli. Slube jau ir ieguvis vairākus starptautiskus apbalvojumus un ienes svaigas vēsmas jūsu seksuālajā dzīvē.

     

    Lubrikants bija vakar: ieniriet Slube uzbudinošajā pasaulē!

     

    Atklājiet dažādus jutekliskus aromātus un krāsas, tostarp spilgti dzeltenu, kaislīgi sarkanu un pavedinošu melnu. Ar Slube jūs varat izbaudīt sevi vienatnē, ar vienu vai vairākiem partneriem un pazaudēt sevi erotiski uzlādētā neticamas tuvības un intimitātes jūrā. Jums patiks sajūta, ka Slube jūs cieši ieskauj.

     

    Noskatieties mūsu videoklipus un ļaujiet sevi pārliecināt par šo unikālo produktu!

     

    Slube ir unikāls lubrikants vannai! Izvēlieties sev tīkamāko Slube no mūsu kokteiļu sērijām un ienirstiet smaržu un krāsu pilnajā pasaulē. Vai arī izmēģiniet mūsu tīro versiju "Pure", lai gūtu unikālu, juteklisku pieredzi. Tiem, kas vēlas vēl īpašāku sajūsmu, ir domāta stingrā "Black Leather" versija, kas ir īstais risinājums!

     

    Neatkarīgi no tā, vai izmantojat Slube kā pavedinošu masāžas želeju, relaksējošu vannu, aizraujošu papildinājumu seksa vai orģijas laikā, Slube paver jaunas durvis uz intimitāti un baudu.

     

    Slube ir ļoti viegli lietot:

     

    Lai iegūtu perfektu maisījumu, vienkārši piepildiet vannu ar siltu ūdeni, iemaisiet ūdenī Slube kristālus un vērojiet, kā veidojas zīdaini maiga, slidena viela. Atšķaidiet Slube ar lielāku ūdens daudzumu, lai iegūtu ideālu konsistenci un biezumu. Tik vienkārši, bet tik seksīgi! Pēc tam, kad jautrība ir beigusies, vienkārši izvelciet vannas aizbāzni un iztukšojiet vannu.

     

    Starp citu, Slube ir piemērots alerģiju slimniekiem un pat drošs prezervatīviem. Tas arī kopj ādu un padara to maigu un pavedinošu. Katrā iepakojumā ir pietiekams Slube kristālu daudzums vairākiem lietošanas reizēm. Slube ir ražots atbilstoši augstākajiem Eiropas standartiem un dermatoloģiski pārbaudīts. Tas nav toksisks un ir drošs ķermenim. Īpašā formula ne tikai sniedz ādai patīkamu sajūtu, bet arī kopj ādu kā parasta pilnīga vanna.

     

    Ko jūs gaida? Atklājiet Slube un padariet savu nākamo pilno vannu par neaizmirstamu piedzīvojumu!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Slubube, Slubricant
    • Body Lube (Lubrikants visam ķermenim, lubrikants vannai)
    • Ideāli piemērots orģijām.
    • Pieejami šādi veidi: Pure, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Black Leather, Gin Mojito.
    • Uz ūdens bāzes.
    • Krāsainās Slube šķirnes satur pārtikas krāsvielas.
    • Slube ir bioloģiski noārdāms, nav ēdams.
    • Vegāniem draudzīgs: Slube ražošanā nav izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti vai blakusprodukti un nav veikti testi ar dzīvniekiem.
    • Sastāvs: 250 g
    • Uzmanību: Slube var padarīt virsmas slidenas! Pēc Slube lietošanas vannā vai uz citām virsmām rūpīgi notīriet tās, lai izvairītos no slīdēšanas. Lūdzu, vienmēr pievērsiet uzmanību drošībai un esiet uzmanīgi, lai izvairītos no nelaimes gadījumiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

    Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

    Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

    Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

    Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

    Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

    Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

    A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

    Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

    Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

    Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

    A vous de trouver votre formule !

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Slube Body Lube - Pina Colada

      Slube Body Lube - Pina Colada

      Ananāsi un kokosrieksti. Vai ir labāka kombinācija? Ļaujiet šim augļu, saulainā aromāta un vasarīgo krāsu maisījumam aizvest jūs uz tropu pludmali un izbaudiet mūsu spilgti dzelteno Slube Body Lube ar Pina Colada smaržu! Slube, saskaroties ar ūdeni, pārvēršas par ārkārtīgi biezu, visu ķermeni aizsedzošu lubrikantu, kas sniedz unikālas sajūtas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      4 citas preces tajā pašā kategorijā: