No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Liels butt plug Saurus Giant

Apjomīgais butt plug no MEO ® ir liels anālais spraudnis vīriešiem! Tā platums ir no 6 līdz 10 cm un garums - 20 cm, tāpēc tas ir ideāli liels butt plug iesildīšanai pirms fistinga un anālā seksa. Milzu anālais spraudnis ir īpaši ragainas formas un ar gludu virsmu, ko ir īpaši viegli ievietot.

Vairāk informācijas

2546/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Apjomīgais butt plug no MEO ® ir liels anālais spraudnis vīriešiem! Tā platums ir no 6 līdz 10 cm un garums - 20 cm, tāpēc tas ir ideāli liels butt plug iesildīšanai pirms fistinga un anālā seksa. Milzu anālais spraudnis ir īpaši ragainas formas un ar gludu virsmu, ko ir īpaši viegli ievietot. Pateicoties platajam kājiņam, butt plug ir ideāli piemērots izjādēm.

     

    Kā lietot anālo kontaktdakšu?

     

    Jūs vienkārši intuitīvi izmantojat butt plug! Ievietojiet to anāli un izbaudiet to, kamēr pēc pirmajiem dažiem centimetriem dibena aizbāžņa apjomīgā forma masē visus jūsu karstos punktus. Butt plug labi turas uz gludām virsmām, piemēram, flīzēm, un ļauj braukt bez rokām.

     

    Kas ir tik īpašs šajā sēžas aizbāžnīkā?

     

    Pilnīgi forša forma un precīzi piemērots izmērs milzu anālajam spraudnim. Turklāt pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stabils un vienlaikus elastīgs, lai jūs varētu sajust butt plug tieši īstajās vietās, dziļi sevī! Mūsu butt plug jūs pilnībā piepildīs un garantēs intensīvu apmierinājumu.

     

    Kādu lubrikantu izmantot šim butt plug?

     

    Šim butt plug mēs iesakām izmantot mūsu hibrīda lubrikantus MANCUNT vai FORMULA X. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izmazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara sēžas aizbāžņa lietošanu par brīnišķīgu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz butt plug un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lube Shooter" (klikšķiniet šeit). Mēs arī iesakām izmantot mūsu Extremeo Spray. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem anālajā seksā, gan pieredzējušiem lielu anālo spraudņu cienītājiem. Extremeo īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neierobežotu baudu ar lielu anālo aizbāzni.

     

    Svarīgi padomi, kā lietot un tīrīt anālo kontaktdakšu:

     

    Šis butt plug ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas nesatur ftalātus. Milzu anālā poda aizbāžņa materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais materiāls ir ļoti stabils, tāpēc jūsu butt plug kalpos ilgu laiku. Tomēr pirms butt plug lietošanas tas ir rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Jūs varat to rūpīgi notīrīt ar mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Iespējams, pirms butt plug lietošanas Jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnu. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet plašu izvēli.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Liels butt plug, Anal Plug vīriešiem (Giant Anal Plug)
    • Ražots Eiropā! Šo anālo seksa rotaļlietu MEO ™ ir ražojis jums Eiropā!
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT vai FORMULA X HYBRID.
    • Tīrīšana: Silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Nebaidieties no lielām seksa rotaļlietām anālā seksa laikā: mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinktera muskuļus un atvieglo ievietošanu

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Novērtēšana 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Liels butt plug Saurus Giant

        Liels butt plug Saurus Giant

        Apjomīgais butt plug no MEO ® ir liels anālais spraudnis vīriešiem! Tā platums ir no 6 līdz 10 cm un garums - 20 cm, tāpēc tas ir ideāli liels butt plug iesildīšanai pirms fistinga un anālā seksa. Milzu anālais spraudnis ir īpaši ragainas formas un ar gludu virsmu, ko ir īpaši viegli ievietot.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: