No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

Anal Stretching butt plug ir Anal Tunnel Plug kas uztur plaši atvērtu anālo atveri. Ergonomiskas formas anālā seksa rotaļlieta 4 izmēros, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Šis anatomiskais butt plug ir vienlīdz piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, un tas īpaši ērti pieguļ, un to var nēsāt ne tikai visu dienu, bet

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Anal Stretching butt plug ir Anal Tunnel Plug, kas nodrošina plašu anālās atveres atvēršanu. Ergonomiskas formas anālā seksa rotaļlieta 4 izmēros, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Šis anatomiskais butt plug ir vienlīdz piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, un tas īpaši ērti pieguļ un to var nēsāt ne tikai visu dienu, bet pat 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Ideāli piemērots iesācējiem, pieredzējušiem lietotājiem un profesionāļiem.

     

    Anal Stretching butt plug garantē ekstrēmu skatu iekšpusē, kalpo kā sagatavošanās līdzeklis ekstrēmai anālajai dzimumakta, lielam dildo vai fist fuck, kā arī piedāvā lielisku iespēju ilgstoši izstiept anālo atveri ar izteiktiem rezultātiem. Tā ir arī ideāla seksa rotaļlieta BDSM sesijai.

     

    Anal Stretching butt plug piedāvā priekšrocības, kas pārliecina gan iesācējus, gan profesionāļus! Anal Stretching butt plug ir kvalitatīvs produkts no MEO ®, vadošā BDSM interneta veikala no Vācijas! Labākā meistarība un pārdomāta materiālu izvēle nodrošina ilgstošu baudu ar šo anatomiski ideālas formas butt plug, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona.

     

    Vai es varu kombinēt anālo izstiepšanas ierīci butt plug ar citiem piederumiem?

     

    JĀ - un jums vajadzētu! Piemēram, ar ļoti īpašu DILDO: jūs varat izmantot Anal Stretching butt plug (atkarībā no Anal Stretching Butt Plug izmēra) ar īpaši garo un plāno Analgeddon® Dildo, kas piepildīs jūsu sapņus par dziļu iekļūšanu. Ar 2,5 cm diametru un maksimālo garumu 45 cm šis dildo ir ideāls papildinājums! Vai arī ar SLING: pareizai pozīcijai un pret nogurumu, kamēr jūs tiekat izmantots anāli, īpaši piemērots ir mūsu Fuck & Play sling . Mūsu sling nostāda Jūs ļoti "aicinošā" pozīcijā, kurā Jūs varat gaidīt nākamo "apmeklētāju" ar plaši izstieptām kājām. Vai kā ar mūsu ARSCHPUMPE: vēlaties, lai jūs piepilda ar šķidrumiem, piemēram, lubrikantu, ūdeni vai alu? Mūsu milzīgā klizmas šļirce "Grandezza" tam ir ideāli piemērota! Ar to varat iesūkt izvēlētos šķidrumus un pēc tam iesūknēt tos savā pakaļā!

     

    Vai es varu izmantot anālo izstiepšanas ierīci butt plug arī kā iesācējs?

     

    Mēs piedāvājam mūsu Anal Stretching butt plug četros dažādos izmēros, kas atkarībā no izmēra ir piemēroti iesācējiem, pieredzējušiem lietotājiem un profesionāļiem.

     

    Svarīgi padomi Anal Stretching Butt Plug tīrīšanai:

     

    Pirms Anal Stretching butt plug lietošanas tas rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Higiēnisku tīrīšanu var veikt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN. Mūsu Anal Stretching butt plug ir izgatavots no silikona, kas nesatur ftalātus, un tā virsma nav poraina, tāpēc baktērijas un netīrumu daļiņas nevar pārāk stipri pieķerties. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Iespējams, pirms anālās stiepšanās butt plug lietošanas un plašas anālās atveres prezentēšanas puišiem, jūs vēlēsieties izmantot arī anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnu!

     

    Anālais stiepšanas līdzeklis butt plug 4 izmēros:

     

    • Anal Stretching butt plug mazā izmērā, ja esat iesācējs: garums 7,2 cm, pēdas diametrs 5,6 cm, stieņa diametrs 3,3 cm, butt plug diametrs 5,3 cm un 4,5 cm, atvērums 2,5 cm.
    • Anal Stretching butt plug MEDIUM, ja esat jau trenēts: garums 8,5 cm, pēdas diametrs 6,7 cm, stieņa diametrs 4 cm, butt plug diametrs 6 cm un 5,3 cm, atvērums 3 cm.
    • Anālais stiepšanās butt plug LARGE, ja esat profesionālis: garums 9,8 cm, pēdas diametrs 7,5 cm, stieņa diametrs 4,6 cm, butt plug diametrs 6 cm un 7 cm, atvērums 3,5 cm.
    • Anālais stiepšanās butt plug versijā X-LARGE, ja jums nekas nav pietiekami liels: garums 11 cm, pēdas diametrs 8,3 cm, stieņa diametrs 5,4 cm, butt plug diametrs 8 cm un 7 cm, atvērums 4,4 cm.

     

    Kādu lubrikantu izmantot Anal Stretching Butt Plug?

     

    Jums vienmēr jāpievērš uzmanība: Anal Stretching Butt Plug ievietošanai butt plug mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lietojiet lubrikantu, lai samitrinātu gan anālo atveri, gan Anal Stretching butt plug. Mūsu EXTREMEO aerosols atvieglo anālo stiepšanos un ļauj pat jutīgiem lietotājiem viegli ievietot Anal Stretching butt plug. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie bojātu Anal Stretching butt plug augstas kvalitātes materiālu!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anal Stretching butt plug ekstrēmai anālajai izstiepšanai(Anal Stretching man)
    • Pastāvīga anālā stiepšanās
    • Sagatavo anālajam dzimumaktu, dildo spēlēm vai fist fuck.
    • Ilgstoši un labi redzami rezultāti.
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus.
    • Anal Stretching butt plug var lietot ar visiem MEO® lubrikantiem uz ūdens bāzes.
    • Extremeo ® aerosols atvieglo ievietošanu!
    • Iesaka MEO ®, specializētais anālo seksa rotaļlietu interneta veikals.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Novērtēšana 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug ir Anal Tunnel Plug kas uztur plaši atvērtu anālo atveri. Ergonomiskas formas anālā seksa rotaļlieta 4 izmēros, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Šis anatomiskais butt plug ir vienlīdz piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, un tas īpaši ērti pieguļ, un to var nēsāt ne tikai visu dienu, bet

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: