No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spandeksa maskas

Informatīvais biļetens

Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar atveramu muti

Pateicoties šai pieguļošajai BDSM fetiša maskai ar atvērtu muti, jūsu iztēlei nav robežu, kad runa ir par verdzību. Blowjob ar masku, deep throat, knupīšiem un daudz ko citu.

Vairāk informācijas

2470/00

32,90 €


-7,00 €

25,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pateicoties šai ādai pieguļošajai BDSM maskai ar mutes atvērumu, jūsu iztēlei nav robežu, kad runa ir par verdzību. Blowjob iespējama maska, deep throat, knupis un daudz kas cits.

     

    Mūsu ar rokām darinātā BDSM maska no spandeksa jūs iepriecinās ar īpaši rūpīgu izgatavošanu un augstu valkāšanas komfortu. Ļoti elastīgais, elpojošais materiāls ir tik patīkami viegls uz ādas, ka spandeksa fetiša masku varēsiet nēsāt ilgu laiku bez raizēm.

     

    Fetiša maskas izvēles kritēriji:

     

    MEO ® BDSM tiešsaistes veikalā www.meo.de ir pieejams plašs BDSM masku klāsts dažādos dizainos. Mēs izgatavojam fetiša maskas no ādas, neoprēna, lateksa un spandeksa. Mēs piedāvājam arī plašu gāzmasku izvēli. BDSM maskas, kas izgatavotas no spandeksa, jūs varat izvēlēties no dažādiem modeļiem, piemēram, sarkanām vai melnām maskām, maskām ar acu atverēm, BDSM maskām ar mutes atverēm, necaurspīdīgām BDSM maskām un daudz ko citu.

     

    Kādas ir BDSM masku, kas izgatavotas no spandeksa , priekšrocības salīdzinājumā ar lateksa, ādas, gumijas vai neoprēna maskām?

     

    Pateicoties gaisu caurlaidīgajai šķiedrai, nekādā gadījumā nepastāv elpas trūkuma vai panikas risks, ko īpaši novērtēs BDSM iesācēji.

     

    Vai BDSM masku var nēsāt ilgāku laiku?

     

    Smalki mirdzošais materiāls lieliski pielāgojas galvas kontūrām, tāpēc BDSM maska vienmēr perfekti pieguļ. Tā kā mūsu izmantotais spandekss ir arī ļoti stabils izmēros, BDSM maska neizstiepsies pat tad, ja to nēsāsiet bieži.

     

    Vai BDSM masku var kombinēt ar citiem bondage izstrādājumiem?

     

    Tiklīdz acis ir aizvērtas, visas pārējās maņas ir pastiprinātas, un pieskārieni un kairinājumi tiek izjūtami vēl intensīvāk. Spriedzi pastiprina arī tas, ka jūs nevarat atpazīt, ko tieši jūsu dominējošais partneris plāno ar jums darīt. Protams, BDSM masku varat izmantot kopā ar citiem mūsu bondage izstrādājumiem, piemēram, žņaugtu, atsperu ķeksīti, roku dzelžiem vai potīšu ap rocēm. BDSM maska piešķir jaunu dimensiju spēlei starp dominēšanu, pakļaušanos un baudu, izslēdzot maņas, un to var izmantot kā aizraujošu papildinājumu citiem mūsu bondage veikala bondage produktiem.

     

    Kā tīrīt BDSM masku?

     

    Lai notīrītu BDSM masku, vienkārši ielieciet to veļas mazgājamajā mašīnā (30 grādu rokas mazgāšanas programma).

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sarkanā BDSM maska
    • Materiāls: spandekss
    • elpojošs
    • ļoti ērta valkāšanai
    • izmēros stabila un elastīga
    • smalks spīdums
    • Var mazgāt veļasmašīnā 30° temperatūrā
    • Krāsa: sarkana
    • Bondage veikals Izcelt MEO

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    At last an effective hood

    For those who might be slightly claustrophobic this hood excellent because the nature of the material permits limited vision but enough not to disorientate the wearer. Hearing is not impaired. Even with your mouth nicely stretched but in insertion breathing is possible through the nose without stress. The hood fits snuggly and is easily washed.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fetisch Maske aus Spandex

    Toller Stoff, was ich sehr angenehm finde. Sehr gut in der Verarbeitung. Der Mund bleibt offen für alles was der dominante Partner wünscht.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar atveramu muti

    Sarkana fetiša maska - spandeksa maska ar atveramu muti

    Pateicoties šai pieguļošajai BDSM fetiša maskai ar atvērtu muti, jūsu iztēlei nav robežu, kad runa ir par verdzību. Blowjob ar masku, deep throat, knupīšiem un daudz ko citu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    16 citas preces tajā pašā kategorijā: