No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Depth Play

Informatīvais biļetens

Anālais dziļuma treniņš - ļoti garš dildo 86 cm x 4,5 cm

Cik dziļi jūs varat iedziļināties? Šis ļoti garais dziļuma spēļu dildo ir piemērots visdziļākajai iespējamajai anālajai iekļūšanai, tā saucamajam anālā dziļuma treniņam, jo tā garums ir 86 cm. Tā diametrs ir 4,5 cm, tāpēc arī anālās atveres stimulācija netiek atstāta novārtā. Visapkārt, ideāls dildo ķermeņa dziļo apvidu izpētei.

Vairāk informācijas

2549/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Cik dziļi jūs varat iedziļināties? Šis ļoti garais Depth Play dildo ir piemērots visdziļākajai iespējamajai anālajai iekļūšanai, tā sauktajam anālā dziļuma treniņam, jo tā garums ir 86 cm. Tā diametrs ir 4,5 cm, tāpēc arī anālās atveres stimulācija netiek atstāta novārtā. Vispusīgi ideāls dildo ķermeņa dziļo daļu izpētei.

     

    Mēs esam aprīkojuši šo ļoti garo dildo Anal Depth Play Dildo ar nepārtrauktu atvērumu. Tas nozīmē, ka to var izmantot ne tikai anālā dziļuma treniņiem, bet arī klizmas spēlēm.

     

    Anal Depth Play anal Depth Training apzīmē tā dēvēto "anālā dziļuma treniņu". Ar mūsu Anal Depth Play Dildo jūs varat iekļūt visdziļākajā anālajā dziļumā. Jūs varat izstiept anālo atveri ar daudziem spraudņiem un dildo, taču šis ļoti garais dildo jūs apmācīs dziļumu ... un ļoti dziļi.

     

    Tas ir īsts must-have jūsu seksa rotaļlietu kolekcijā! The Anal Depth Play Dildo lieliski iekļaujas rokā, gludais materiāls padara ievietošanu ļoti vieglu, un vīrieši vai sievietes paši var izlemt, cik dziļi dildo drīkst iekļūt Anal Depth Play Dildo ir atļauts iekļūt.

     

    Ko nozīmē anālais dziļums?

     

    Anālais dziļuma treniņš ir anālā treniņa veids, kas ir vērsts uz ļoti gara dildo ievietošanu dziļi anālajā kanālā. Anālā dziļuma apmācībai progresējot, apmācāmajiem vajadzētu spēt ievietot ļoti garus dildo, dibena spraudņus un citus priekšmetus dziļi anālajā kanālā. Atšķirībā no citiem anālo treniņu veidiem, piemēram, anālās stiepšanās, anālā dziļuma treniņa laikā nav svarīgi, cik lieli vai biezi ir ievietotie priekšmeti, bet gan cik tālu tie iespiežas.

     

    Anālo dziļuma treniņu var veicināt vai pasūtīt Top. Tomēr kāds var sākt anālo dziļuma treniņu arī tāpēc, ka viņam patīk izmantot anālās seksa rotaļlietas vai tikt sistam ar pirkstiem un viņš vēlas anālo rotaļu līmeni paaugstināt.

     

    Ir divi galvenie izaicinājumi, kas jāpārvar personai, kura sāk anālo dziļuma treniņu. Pirmkārt, ir jāiemācās atslābināt tā saukto puborektālo cilpu - spēcīgu muskuli, kas veido taisnās zarnas pirmo izliekumu. Šis muskulis mēdz saspringt un aizvērt taisno zarnu, kad tas izjūt spiedienu, kā tas notiek anālā seksa vai stimulācijas laikā. Veiksmīgas anālās dziļas apmācības atslēga ir iemācīties atslābināt šo muskuli pat stimulācijas laikā. Otrkārt, cilvēkiem, kas apgūst anālo treniņu, ir jāiemācās saistīt dziļo spiedienu, ko viņi izjūt anālās penetrācijas laikā, ar baudu. Koncentrēšanās uz ķermeņa atslābināšanu un saskaņu ar tā sajūtām var atbalstīt anālo dziļo treniņu. Daudzi cilvēki uzskata, ka dziļa elpošana palīdz viņiem atslābināties anālās penetrācijas laikā. Atslābināties palīdz arī dažas pozas, piemēram, uz četrām kājām vai ceļos.

     

    Lai gan anālajai dziļajai apmācībai var izmantot parastus dildo, vibratorus un ļoti garus anālos dildo, MEO ir arī daži īpaši izstrādāti palīglīdzekļi un lubrikanti.

     

    Spiediena un neliela diskomforta sajūta anālo dziļo treniņu laikā ir normāla, taču īstu sāpju nav. Jums vienmēr vajadzētu ieklausīties savā ķermenī un nekad nepārsniegt savas robežas. Anālo dziļo treniņu nevajadzētu sasteigt, vienmēr vislabāk ir turpināt lēnām. MEO ® iesaka sākt ar pirkstiem, pirms pāriet pie garā anālā dziļuma treniņa dildo ievietošanas.

     

    Kas ir īpašs ļoti garā Anal Depth Play Dildo?

    Garais dildo paceļ anālās rotaļas jaunā līmenī, jo dziļais anālais sekss sniedz ļoti īpašas sajūtas! Neatkarīgi no tā, vai meklējat klasisko 1 metra dildo vai vēlaties iegādāties citus ļoti garus dildo, jūs esat nonācis īstajā vietā MEO ® dildo veikalā. MEO ® ir viens no speciālistiem anālā dziļuma treniņu jomā: ekstrēms garums, lieli diametri, neparastas tekstūras un pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stingrs un elastīgs vienlaikus, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās! Šis dildo jūs pārsteigs ne tikai ar savu garumu, bet arī ar īpašo dizainu, kas jums sagādās neaizmirstamus mirkļus.

     

    Kā lietot ļoti garu Anal Depth Play Dildo?

    Tā garuma un apkārtmēra dēļ ļoti garā anālā dildo ievietošana sākotnēji var būt sarežģīta. Nesteidzieties, rīkojieties lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Iecienīts palīglīdzeklis ir mūsu ASS UP spilvens anālā dziļuma treniņiem. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem sēžamvietas un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens stabili un ērti atbalstīs jūsu ķermeni pat saspringtās pozās. Stingrais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozīcijas anālā dziļuma treniņa laikā.

     

    Kādu lubrikantu izmantot Anal Depth Play un anālo dziļuma treniņu?

    Lietojiet daudz lubrikanta! Mēs nekad nenogurstam atkārtot šo punktu. Anālais kakls ir ne tikai jutīgāks nekā maksts, bet arī kļūst jo jutīgāks, jo augstāk jūs ejat. Tāpēc noteikti jālieto daudz un dažādi lubrikanti, lai pārliecinātos, ka nesabojā sevi. Ja plānojat izmantot ļoti garu dildo, mēs iesakām izmantot mūsu FUCKSLUT lubrikantu Anal Depth Play tas ir uz silikona bāzes, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. FUCKSLUT padara garā dildo lietošanu dziļa anālā treniņa vajadzībām par intensīvu baudu. Jebkurā gadījumā mēs iesakām arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem, gan pieredzējušiem Anal Depth Play Ideāla izvēle. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam, anālajam dziļuma treniņam un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti garu dildo var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt perfektu iekļūšanu Anal Depth Play.

    Materiāls un kopšana Anal Depth Play Dildo:

     

    Šis garais dildo Anal Depth Play ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Mūsu izmantotais materiāls ir arī ļoti izturīgs, tāpēc jūsu garais dildo kalpos ilgi. Jūs varat tīrīt garo dildo Anal Depth Play Dildo ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Protams, tīrīšana ir īpaši svarīga arī pēc lietošanas. Iespējams, pirms ļoti garā dildo lietošanas jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo dušu, lai attīrītu zarnas. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet piemērotu anālo dušu anālajam dziļuma treniņam.

     

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anālā dziļuma treniņa dildo (ļoti garš dildo anālā dziļuma treniņam)
    • MEO ® šo seksa rotaļlietu ir izgatavojis jums Eiropā
    • Izmēri: Garums 86 cm, diametrs 4,5 cm
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK vai MANCUNT.
    • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Schöner langer Dildo

    Riecht nicht, passt sich gut meiner Anatomie an und lässt sich perfekt alleine benutzen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Anālais dziļuma treniņš - ļoti garš dildo 86 cm x 4,5 cm

    Anālais dziļuma treniņš - ļoti garš dildo 86 cm x 4,5 cm

    Cik dziļi jūs varat iedziļināties? Šis ļoti garais dziļuma spēļu dildo ir piemērots visdziļākajai iespējamajai anālajai iekļūšanai, tā saucamajam anālā dziļuma treniņam, jo tā garums ir 86 cm. Tā diametrs ir 4,5 cm, tāpēc arī anālās atveres stimulācija netiek atstāta novārtā. Visapkārt, ideāls dildo ķermeņa dziļo apvidu izpētei.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: