No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Depth Play

Informatīvais biļetens

Garais dildo - Dildo dziļuma rotaļām

Garais dildo ir īpaši piemērots Anal Depth Play vai anālajai izstiepšanai. Atkarībā no izmēra mūsu garais dildo ir piemērots gan anālajiem profesionāļiem, gan pieredzējušiem lietotājiem, gan iesācējiem. Pateicoties materiālam, šis garais dildo pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, piepilda jūs un masē vietas dziļi iekšā, par kuru esamību pat nenojautāt.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Garš dildo, piemēram, šis milzu dildo, ir īpaši piemērots dziļas anālās apmācības vai anālās izstiepšanas treniņiem. Anal Depth Play vai anālajai stiepšanai. Atkarībā no izmēra mūsu garais dildo ir piemērots gan anālajiem profesionāļiem, gan pieredzējušiem lietotājiem, gan iesācējiem. Pateicoties materiālam, šis garais dildo pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, piepilda jūs un dziļi iekšā masē vietas, par kuru esamību pat nenojautāt. Tāpēc, ja meklējat ļoti garu dildo dziļai anālai iekļūšanai, mūsu milzu dildo ir lieliska izvēle.

     

    Pateicoties tā garumam, šis ļoti garais dildo ir piemērots visdziļākajai iespējamajai anālajai iekļūšanai, t. s. dziļajai anālajai iekļūšanai Anal Depth Play. Pateicoties iespaidīgajam diametram, netiek atstāta novārtā arī anālās atveres stimulācija. Mēs esam aprīkojuši šo ļoti garo dildo Anal Depth Play Dildo ar rievām un rievām vēl intensīvākām sajūtām. Šāds garš dildo piedāvā daudzas tehniskas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem gariem dildo. Pateicoties tā īpašajai pamatnei, šis garais dildo, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu. Tad jūs varat diskrēti nēsāt garās dildo sevī 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā un ļauties anālajām baudām. Visaptverot, tas ir ideāls, ļoti garš dildo ķermeņa dziļo daļu izpētei.

     

    Kas šajā dildo ir tik īpašs?

     

    Šis īpašais dildo ir ļoti garš dildo, kas paredzēts tā sauktajiem Anal Depth Play. Jūs varat izvēlēties no 3 izmēriem un divām krāsām (melna vai zelta). Šāds garš dildo ir vienkārši brīnišķīgs! Tas pārsteidz ar savu ārkārtīgo garumu, lielo diametru, neparasto tekstūru un pārliecinošo materiālu. Materiāls, kas ir pietiekami stingrs un vienlaikus elastīgs, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās, dziļi sevī! Šis garais dildo jūs pilnībā piepildīs un garantēs jums intensīvu apmierinājumu. Jūs pārliecinās ne tikai šī dildo izmērs, bet arī tā īpašais dizains, kas sniegs Jums neaizmirstamus mirkļus. Garais Anal Depth Play Dildo lieliski iekļaujas rokā, gludais materiāls ļoti atvieglo ievietošanu, un vīrieši vai sievietes paši var izlemt, cik dziļi dildo var iespiesties Anal Depth Play Dildo ir atļauts iekļūt.

     

    Kas ir tik īpašs ļoti garajā Anal Depth Play Dildo?

    Garais dildo paceļ anālās rotaļas jaunā līmenī, jo dziļš anālais sekss sniedz ļoti īpašas sajūtas! Neatkarīgi no tā, vai meklējat klasisko 1 metra dildo vai vēlaties iegādāties citus īpaši garus dildo, esat nonācis īstajā vietā MEO ® dildo veikalā. MEO ® ir viens no speciālistiem anālā dziļuma treniņu jomā: ekstrēms garums, lieli diametri, neparastas tekstūras un pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stingrs un elastīgs vienlaikus, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās! Šis dildo jūs pārsteigs ne tikai ar savu garumu, bet arī ar īpašo dizainu, kas jums sagādās neaizmirstamus mirkļus.

     

    Kā lietot ļoti garu Anal Depth Play Dildo?

    Tā garuma un apkārtmēra dēļ ļoti garā anālā dildo ievietošana sākotnēji var būt sarežģīta. Nesteidzieties, rīkojieties lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Iecienīts palīglīdzeklis ir mūsu ASS UP spilvens anālā dziļuma treniņiem. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem sēžamvietas un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens stabili un ērti atbalstīs jūsu ķermeni pat saspringtās pozās. Stingrais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozīcijas anālā dziļuma treniņa laikā.

     

    Kādu lubrikantu izmantot Anal Depth Play un anālo dziļuma treniņu?

    Lietojiet daudz lubrikanta! Mēs nekad nenogurstam atkārtot šo punktu. Anālais kakls ir ne tikai jutīgāks nekā maksts, bet arī kļūst jo jutīgāks, jo augstāk jūs ejat. Tāpēc noteikti jālieto daudz un dažādi lubrikanti, lai pārliecinātos, ka nesabojā sevi. Ja plānojat izmantot ļoti garu dildo, mēs iesakām izmantot mūsu FUCKSLUT lubrikantu Anal Depth Play tas ir uz silikona bāzes, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. FUCKSLUT padara garā dildo lietošanu dziļa anālā treniņa vajadzībām par intensīvu baudu. Jebkurā gadījumā mēs iesakām arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem, gan pieredzējušiem Anal Depth Play Ideāla izvēle. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam, anālajam dziļuma treniņam un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti garu dildo var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt perfektu iekļūšanu Anal Depth Play.

    Materiāls un kopšana Anal Depth Play Dildo:

     

    Šis garais dildo Anal Depth Play ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Mūsu izmantotais materiāls ir arī ļoti stabils, tāpēc jūsu ļoti garais dildo kalpos ilgu laiku. Jūs varat tīrīt garo dildo Anal Depth Play Dildo ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Protams, tīrīšana ir īpaši svarīga arī pēc lietošanas. Iespējams, pirms ļoti garā dildo lietošanas jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo dušu, lai attīrītu zarnas. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet piemērotu anālo dušu anālajam dziļuma treniņam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anal Depth Play Dildo (ļoti garš dildo vīriešiem un sievietēm)
    • Izmēri: S izmērs = ievietojamais garums 27,5 cm, diametrs 2,8 cm, M izmērs = ievietojamais garums 37,5 cm, diametrs 4,1 cm, L izmērs = ievietojamais garums 53 cm, diametrs 4,8 cm.
    • Materiāls: Liquid Silicone, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs.
    • Lubrikants: Mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK vai MANCUNT.
    • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN.
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Novērtēšana 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Novērtēšana 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Garais dildo - Dildo dziļuma rotaļām

        Garais dildo - Dildo dziļuma rotaļām

        Garais dildo ir īpaši piemērots Anal Depth Play vai anālajai izstiepšanai. Atkarībā no izmēra mūsu garais dildo ir piemērots gan anālajiem profesionāļiem, gan pieredzējušiem lietotājiem, gan iesācējiem. Pateicoties materiālam, šis garais dildo pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, piepilda jūs un masē vietas dziļi iekšā, par kuru esamību pat nenojautāt.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: