No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Depth Play

Informatīvais biļetens

Ass Snake Dildo - 48 cm

Šis īpašais dildo pārsteidz ar savu ievērojamo 48 cm garumu, kas ļauj sasniegt dziļākas un iepriekš neatklātas erogēnās zonas ķermenī. Unikālā forma Ass Snake Dildo nodrošina elpu aizraujošas sajūtas ar katru kustību.

Vairāk informācijas

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Šis īpašais dildo pārsteidz ar savu ievērojamo 48 cm garumu, kas ļauj sasniegt dziļākas un iepriekš neatklātas erogēnās zonas ķermenī. Unikālā forma Ass Snake Dildo nodrošina elpu aizraujošas sajūtas ar katru kustību. Ar katru papildus ievietoto bumbiņu tiek radīta īpaša stimulācija, padarot iekļūšanu par ritmisku un daudzveidīgu pieredzi. Mūsu dildo Ass Snake ir ideāli piemērots arī intensīviem anālajiem treniņiem.

Iespaidīgs garums:

Ar lodītes diametru 37 mm un garumu 48 cm šis dildo piedāvā ievērojamu iekļūšanas dziļumu, kas ļauj vēl dziļāk iekļūt un vēl intensīvāk stimulēt. Šāds garums ļauj sasniegt dažādas erogēnās zonas, kuras nav sasniedzamas ar īsākiem dildo.

Orgasma pastiprinātājs:

Kad dildo Ass Snake tiek lēnām izvilkts no anālās atveres īsi pirms kulminācijas, daudziem cilvēkiem tas var neticami pastiprināt orgasmu. Tas ir tāpēc, ka ķermenis šajā brīdī ir ļoti jutīgs. Katrs pieskāriens vai kustība tiek uztverta intensīvāk. Tā kā anālajā atverē ir daudz jutīgu nervu, dildo izvilkšana lēni var pastiprināt šo sajūtu Ass Snake Dildo var pastiprināt šo sajūtu.

Ir arī psiholoģiskais komponents. Spriedze un orgasma gaidīšana visu padara vēl vairāk uzbudinošu. Tā ir kā spēle starp kontroli un padošanos, kas padara pieredzi vēl intensīvāku. Arī orgasma laikā ķermeņa muskuļi saraujas. Kad dildo tiek izvilkts šajā brīdī, dildo mijiedarbojas ar šiem muskuļiem Ass Snake Dildo mijiedarbojas ar šīm muskuļu kustībām, kas var pastiprināt sajūtu.

Īsāk sakot, tā ir fizisko reakciju un psiholoģiskā gaidīšanas un spriedzes efekta kombinācija, kas padara orgasmu no dildo izvilkšanas tieši pirms kulminācijas vēl intensīvāku Ass Snake Dildo tieši pirms kulminācijas. Protams, katrs to izjūt atšķirīgi, taču daudziem tā ir patiešām aizraujoša pieredze.

Nepārspējams elastīgums un daudzpusība:

Šī dildo elastīgums un daudzpusība ļauj eksperimentēt ar dažādām pozām, lai dildo varētu izmantot atbilstoši savām vēlmēm Ass Snake var izmantot pilnībā atbilstoši savām vēlmēm. Tas vienmēr perfekti pielāgojas iekšējai anatomijai. Protams, dildo var izmantot Ass Snake var lietot gan vagināli, gan anāli.

Sfēriskā struktūra:

Sfēras gar dildo nodrošina unikālu struktūru, kas lietošanas laikā var radīt dažādas sajūtas. Katra papildus ievietotā bumbiņa var radīt intensīvāku stimulāciju, ievietošanas un izņemšanas laikā izdarot spiedienu uz apkārtējiem anālajiem vai vaginālajiem nervu galiem.

Sfēriskā struktūra ļauj pakāpeniski iekļūt, un katra papildu bumbiņa sniedz jaunu izaicinājumu. Tas var īpaši interesēt lietotājus, kuriem patīk pakāpeniskas anālās vai vaginālās izstiepšanās sajūta.

Drošība un komforts:

Lietojot tik garu dildo, ir svarīgi, lai tas būtu izgatavots no droša, ķermenim draudzīga materiāla un tam būtu piesūceknis, kas nodrošina drošu lietošanu, lai novērstu pārmērīgu penetrāciju.

Spēcīgais piesūceknis dildo galā ļauj noturēt dildo savā vietā Ass Snake Dildo ļauj piestiprināt dildo pie gandrīz jebkuras gludas virsmas, nodrošinot papildu pielietošanas iespējas, jo īpaši, ja rokas ir brīvas.

Turklāt dildo ir izgatavots no vinila, kas nesatur ftalātus, tādējādi tas ir droša un ķermenim draudzīga izvēle. Materiāla, kas nesatur ftalātus, izmantošana nodrošina, ka dildo ir Ass Snake Dildo nesatur kaitīgus plastifikatorus, un jūs varat izbaudīt savu baudu bez vilcināšanās.

Lietojot dildo, vienmēr apzinieties savas personīgās robežas Ass Snake Lietojot dildo, vienmēr apzinieties savas personīgās robežas un vēlmes un nodrošiniet drošu lietošanu, lai izvairītos no pārmērīgas penetrācijas. Jo tas pavērs neiedomājamus Ass Snake Dildo pavērs neiedomātas stimulācijas un baudas iespējas.

Vairāk informācijas:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Izmēri: Garums 48 cm, diametrs 3,7 cm, ievietojamais garums 47 cm.
  • Svars: aptuveni 358 grami
  • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus
  • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu hibrīda lubrikantu ManCunt.
  • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens, maigas ziepes un mūsu aerosols VeryClean.

 

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Šis īpašais dildo pārsteidz ar savu ievērojamo 48 cm garumu, kas ļauj sasniegt dziļākas un iepriekš neatklātas erogēnās zonas ķermenī. Unikālā forma Ass Snake Dildo nodrošina elpu aizraujošas sajūtas ar katru kustību.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: