No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal dušas

Informatīvais biļetens

Luksusa anālais dušs anālai attīrīšanai un apūdeņošanai - Pink Candy

Mūsu greznā anālā duša intīmai higiēnai sola īpaši rūpīgu tīrīšanu pirms anālā seksa. Mūsu anālā duša ir praktiska un ātri uzstādāma dušas galviņa jebkurai parastai dušas šļūtenei.

Vairāk informācijas

2163/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lieliska sagatavošanās anālajam seksam! Tīrot anālo seksu ar mūsu anālo douche, jums vairs nav jājautā sev "Kā darbojas anālais douche?", jo tā lietošana ir vienkārša, droša un tīra.

     

    Mūsu luksusa anālais douche intīmai higiēnai sola īpaši rūpīgu attīrīšanu pirms anālā seksa. Mūsu anālais dušs ir praktiska un ātri uzstādāma dušas galviņa jebkurai parastai dušas šļūtenei.

     

    Nodrošina, lai jūs būtu patiešām tīrs! Mūsu anālais dušs ir paredzēts saudzīgai anālās atveres attīrīšanai ne tikai anālā seksa cienītājiem, bet arī cilvēkiem, kas rūpējas par savu veselību un higiēnu.

     

    Kā lietot anālo dušu? Ar mūsu anālo dušu pat iesācēji var saudzīgi attīrīt zarnas. Tāpat kā ar dildo, jūs varat uzmanīgi ievietot mūsu anālo dušu ar lubrikantu uz ūdens bāzes un izbaudīt juteklisko masāžu ar rūpīgu tīrīšanu dziļi sevī.

     

    Uzstādīšana īsā laikā: Mūsu anālais dušs ir piemērots visām dušas šļūtenēm ar standarta 1/2 collu vītni - vienkārši atskrūvējiet esošo dušas galviņu un uzskrūvējiet to.

     

    Izceltie elementi:

     

     

    Pievilcīgā dušas galviņa piedāvā maksimālu baudu un lielisku sagatavošanos netraucētai anālajai vai vaginālajai dzimumakta procedūrai. Intīmā higiēna vēl nekad nav bijusi tik vienkārša un jutekliska!

     

    Mūsu praktiskā anālā duša, kas izgatavota no higiēniskā metāla (alumīnija ar virsmas aizsardzību), nodrošina īpaši rūpīgu intīmo higiēnu. To var ātri pieskrūvēt pie jebkuras dušas šļūtenes, un to var izmantot anāli vai vagināli.

     

    Vārpsta ir bezšuvju, tāpēc to var viegli ievietot, vajadzības gadījumā izmantojot nedaudz lubrikanta.

     

    Anālā aprūpe ar anālo dušu:

     

     

    Anālā kopšana ar anālo dušu ir noderīga ikviena cilvēka veselībai un higiēnai. Anālo dušu lielākoties izmanto, lai sagatavotos anālajam dzimumaktu. Tā kā tie atšķirībā no resnās zarnas klizmas attīra tikai nelielu taisnās zarnas daļu, anālo dušu lietošana ir vienkārša un patīkama.

     

    Anālais sekss var būt aizraujoša un patīkama pieredze gan sievietei, gan vīrietim. Anālais douche ir daļa no "erotiskā pamataprīkojuma". Tas attīra taisno zarnu no netīrumiem un tādējādi nodrošina tīrību un higiēnu. Šādā veidā var novērst bailes un bažas, un nekas netraucē relaksētam anālajam seksam. Tā kā zarnās nav dabiskas lubrikanta plēves, anālo dušu drīkst lietot tikai ar lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tas pasargā jutīgo reģionu no traumām un padara anālo tīrīšanu drošu. Tāpēc anālais douche ir neaizstājams kopšanas līdzeklis, kas garantē tīrību un higiēnu anālā dzimumakta laikā un nodrošina perfektu sagatavošanos anālajam seksam.

     

    Sīkāka informācija:

     

     

    • Anālais douche anālajai attīrīšanai un anālajai skalošanai - Pink Candy
    • Anālais douche vīriešiem un intīmais douche sievietēm
    • Anālā duša jeb anālais douche pasargā ne tikai no apmulsuma, bet arī no baktērijām un vīrusiem.
    • Izmēri: Kopējais garums 20,5 cm, lielākais diametrs 2,5 cm, ievietojamais garums 15 cm
    • Mūsu anālās dušas ievietošanai mēs iesakām izmantot lubrikantu Aquameo.
    • Materiāls: īpaši higiēnisks alumīnijs ar virsmas pārklājumu
    • Viegli ievietojams, pateicoties gludajai virsmai
    • Rūpīgai anālā poda iztīrīšanai pirms un pēc katras lietošanas reizes iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottimo

    Ottimo prodotto come da descrizione per clistere anale e vaginale per uomini e donne semplice da montare facilissimo da usare.
    Per gli uomini posso dire molto utile perché con la semplice pressione di acqua tiepida ripulisce tutto, ottimo da fare prima di avere un rapporto anale, io lo uso e lo ritengo ottimo.
    Per le donne posso dire un prodotto meraviglioso sia per clistere anale ma soprattutto vaginale dove lava internamente con la semplice pressione di acqua tiepida e se si vuole anche stimolante.

      Novērtēšana 

      Großartige Analdusche

      Absolut großartig diese Analdusche. Einfach aufgeschraubt an den Duschschlauch, hinein schieben und sauber ist man oder frau. Und nein, der Aufsatz ist auch für Anal-Anfänger nicht zu groß. Vielleicht etwas Gleitgel benutzen, dann geht es locker in die analen Tiefen.

        Novērtēšana 

        Tutto ok

        Esperienza molto picevole tutto ok

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Luksusa anālais dušs anālai attīrīšanai un apūdeņošanai - Pink Candy

          Luksusa anālais dušs anālai attīrīšanai un apūdeņošanai - Pink Candy

          Mūsu greznā anālā duša intīmai higiēnai sola īpaši rūpīgu tīrīšanu pirms anālā seksa. Mūsu anālā duša ir praktiska un ātri uzstādāma dušas galviņa jebkurai parastai dušas šļūtenei.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: