No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal dušas

Informatīvais biļetens

Anālais dušs no silikona Aquameo Drizzle - 15 cm garš

Izbaudiet revolūciju intīmās higiēnas jomā ar elastīgo 15 cm garo Drizzle no Aquameo silikona, piedzīvojiet revolūciju intīmās higiēnas jomā. Kā augstas kvalitātes personīgo lubrikantu eksperti mēs tagad paplašinām savu klāstu, iekļaujot intīmo dušu, kas ir izstrādāta ikdienas svaigumam un tīrībai - gan anālai, gan vaginālai lietošanai.

Vairāk informācijas

3566/00

Pieejams drīzumā

Vairāk informācijas

Intimitāte vēl nekad nav bijusi tik vienkārša ar elastīgo silikona anālo dušu Drizzle!

Izbaudiet revolūciju intīmās higiēnas jomā ar elastīgo 15 cm garu silikona anālo dušu Drizzle no Aquameo silikona, piedzīvojiet revolūciju intīmajā higiēnā. Kā augstas kvalitātes lubrikantu eksperti mēs tagad paplašinām savu klāstu ar intīmo dušu, kas ir izstrādāta ikdienas svaigumam un tīrībai - gan anālai, gan vaginālai lietošanai. Drizzle" ir īpaši piemērots iesācējiem, jo tā garums ir īsāks. Jaunas komforta un tīrības ēras sākums. Ar anālo dušu Drizzle no Aquameo intīmā higiēna kļūst par bērnu rotaļu. Ļaujiet sevi pārsteigt, cik viegli un efektīvi varat justies pilnīgi tīri!

Ar Aquameo jūs izvēlaties maigu un patīkamu intīmo higiēnu - iekšēju tīrību, ko jūs varat sajust.

No higiēniskā silikona izgatavotais Aquameo anālais dušu turētājs sola maigu un rūpīgu tīrīšanu no iekšpuses, kas pielāgota jūsu individuālajām vajadzībām. Viegla lietošana un diskrētums ir pašsaprotama lieta. Tāpēc anālo dušu bez problēmām var lietot arī ceļojot.

Kā lietot anālo dušu?

Lai anālais douche būtu patīkams un efektīvs, ieteicams ūdeni uzsildīt līdz ķermeņa temperatūrai. Ideālā gadījumā anālo atveri vajadzētu iztīrīt aptuveni 45 minūtes pirms anālās dzimumakta, lai nodrošinātu optimālu tīrību. Dzimumakta vai anālās dušas laikā nedrīkst iztrūkt divi neaizstājami pavadoņi: Lubrikants un nepiespiesta atmosfēra. Augstas kvalitātes lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, nodrošina, ka anālo dušu var ievadīt bez piepūles un maigi, neatkarīgi no tā, vai tā ir anālā vai vaginālā.

Elastīgās anālās dušas svarīgākie aspekti Drizzle izgatavots no silikona:

  • Aquameo anālais dušelis ir ieguvis punktus par lietošanas ērtumu. Tā ir uzticams papildinājums jūsu dušas rituālam, jo intīmo dušu var viegli savienot ar dušas šļūteni.
  • Elastīgais silikona materiāls maigi pielāgojas jūsu anatomijai un nodrošina drošu un rūpīgu tīrīšanu - ideāli piemērots maksts un anālajai zonai. Efektīva tīrīšana ļauj justies svaigi un tīri jebkurā laikā.
  • Šīs anālās dušas ir īpaši izstrādātas, lai ar vislielāko rūpību un centību izturētos pret jutīgākajām ķermeņa daļām. Silikona anālās dušas ir ne tikai viegli lietojamas, bet arī ļoti izturīgas, jo silikons ir pazīstams kā izturīgs un izturīgs materiāls.
  • Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs intīmās dušas lietošanā vai esat pieredzējis un meklējat augstas kvalitātes produktu, silikona anālā duša piedāvā labāko no abām pasaulēm - komfortu un drošību. Jūs varat atslābināties, justies droši un koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgi, - personīgo ķermeņa higiēnu un labsajūtu.


Silikona vai metāla anālais dušs?

Ir pienācis laiks atvadīties no parastajām metāla dušām un pāriet uz jaunās paaudzes elastīgajām un ādai draudzīgajām silikona intīmajām dušām. Tas ne tikai uzlabos jūsu personīgo higiēnu, bet arī veicinās jūsu labsajūtu. Jūs noteikti sajutīsiet atšķirību. Galu galā mums visiem jācenšas izturēties pret savu ķermeni ar mīlestību un sniegt tam vislabāko iespējamo aprūpi. Tāpēc sāksim ar savas intīmās higiēnas uzlabošanu un izmantosim tikai labākos produktus. Izbaudiet pavisam jaunu tīrības un komforta līmeni ar revolucionāro silikona intīmās tualetes dušu no Aquameo.

Izvēlieties Aquameo uzticamu anālo dušu, kas jūsu ikdienas higiēnas rutīnai piešķir kvalitāti un komfortu, jo jūsu ķermenis ir pelnījis tikai labāko.

Vairāk informācijas:

  • Aquameo anālais dušelis no silikona
  • Var izmantot kā anālo dušu un vaginālo dušu.
  • Aquameo princips: augstas kvalitātes intīmie produkti jūsu labsajūtai. Pieredze, kas gūta lubrikantu ražošanā, ir iestrādāta intīmās dušas izstrādē un pārsteidz ar kvalitāti un rūpību.
  • Dušas galviņa ir piemērota visām dušas šļūtenēm ar standarta pus collas vītni.
  • Īpaši elastīga, bez piepūles pielāgojas anatomijai.
  • Piemērots visiem lubrikantiem.
  • Kopējais garums 16 cm, diametrs 2 cm, ievietojamais garums 15 cm.
  • Krāsa: raksturīgais Aquameo zilais.
  • Aquameo intīmās dušas ir pieejamas četros izmēros.
  • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus un ABS.
  • Mēs nepieļaujam nekādus kompromisus, kad runa ir par mūsu intīmās un anālās dušas kvalitāti un drošību. MEO mēs katru dienu strādājam, lai pastāvīgi uzlabotu kvalitāti un jūsu apmierinātību izvirzītu pirmajā vietā.
  • MEO un Aquameo ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā.


Anālās dušas lietošana pirms anālā seksa ir svarīga vairāku iemeslu dēļ:

1. Higiēna: tīrīšana ar anālo dušu pirms tam var noņemt nevēlamus netīrumus un baktērijas, tādējādi samazinot infekcijas risku un nodrošinot lielāku tīrību.

2. Komforts: anālā douche lietošana var palīdzēt jums justies tīrākam un kopumā ērtākam, padarot seksuālo pieredzi patīkamāku.

3. Profilakse: anālā seksa laikā baktērijas var viegli izplatīties uz citām ķermeņa daļām un izraisīt infekcijas. Rūpīga tīrīšana ar anālo dušu pirms tam var to novērst.

Anālais douche var būt noderīgs arī pēc anālā seksa:

1. Higiēna: Anālais dušs palīdz noņemt lubrikanta, prezervatīva atlikumus vai citas paliekas.

2. Veselība: anālais douche var palīdzēt samazināt infekciju risku, likvidējot kaitīgās baktērijas.

3. Komforts: anālais douche var palīdzēt jums justies svaigākam un tīrākam pēc anālā seksa.

Piezīme: Pārmērīga vai pārāk bieža anālo dušu lietošana var izjaukt dabisko zarnu floru un izraisīt kairinājumu.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Anālais dušs no silikona Aquameo Drizzle - 15 cm garš

Anālais dušs no silikona Aquameo Drizzle - 15 cm garš

Izbaudiet revolūciju intīmās higiēnas jomā ar elastīgo 15 cm garo Drizzle no Aquameo silikona, piedzīvojiet revolūciju intīmās higiēnas jomā. Kā augstas kvalitātes personīgo lubrikantu eksperti mēs tagad paplašinām savu klāstu, iekļaujot intīmo dušu, kas ir izstrādāta ikdienas svaigumam un tīrībai - gan anālai, gan vaginālai lietošanai.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: