No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug Extremeo - Mushroom - Anālais spraudnis Labākais pārdevējs

Extremeo sērijas anālais kontaktdakša "Mushroom" ir dizaina un komforta kombinācija! Sēnītes galviņas dizaina anālais kontaktdakša ne tikai piedāvā neparastu dizainu. Tā konusveida galviņa ar stimulējošām gareniskām rievām nodrošina aizraujošas sajūtas, kas katru reizi ir juteklisks baudījums.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Extremeo sērijas anālais kontaktdakša "Mushroom" ir dizaina un komforta kombinācija! Sēnītes galviņas dizaina anālais spraudnis ne tikai piedāvā neparastu dizainu. Tā konusveida galviņa ar stimulējošām gareniskām rievām nodrošina aizraujošas sajūtas, kas katru reizi ir juteklisks baudījums.

     

    "Mushroom" butt plug sēnītes galvas formai ir četras īpašas priekšrocības:

     

    1. Maiga sākotnējā sajūta: sēnītes galviņas konusveida forma atvieglo anālā poda ievietošanu. Šaurāks sākums ļauj maigi un pakāpeniski ievietot, lai anālais kakls varētu lēnām pierast pie anālā korķa apkārtmēra. Tas samazina sāpju risku un atvieglo, īpaši iesācējiem, ieiešanu anālo rotaļlietu pasaulē.
    2. Stimulējošas garenvirziena rievas: Sēkļa galviņas gareniskās rievas ne tikai palielina stimulāciju ievietošanas laikā, bet arī uzlabo eļļošanu, kas padara ievietošanu vēl vieglāku.
    3. Droša ievietošana: Sēnītes forma nodrošina, ka butt plug pārāk strauji neizplešas anālajā atverē. Dabiskais un pakāpeniskais diametra palielinājums nodrošina, ka muskuļi var atslābināties bez pēkšņa spiediena. Tas pasargā no nevēlamām sajūtām un nodrošina patīkamāku pieredzi, ievietojot anālo aizbāzni.
    4. Pastiprinātas sajūtas: Pēc tam, kad ir ievietoti anālais korķis, sfinktera muskuļi saraujas ap tievāko anālā korķa kakliņu. Tas rada pilnības un stimulācijas sajūtu, jo lielākā daļa anālā korķa jau atrodas anālajā atverē un muskuļi ap anālā korķa pamatni saraujas.

     

    Kopumā "Mushroom" butt plug sēnītes formas dizains nodrošina intensīvu, bet vienlaikus maigu ievietošanas pieredzi, kas ir izdevīga gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Augstas kvalitātes materiālu īpašā sajūta:

     

    Pateicoties augstas kvalitātes silikonam, "Mushroom" piedāvā patīkamu ievietošanas un valkāšanas sajūtu. Zīdaini maigā virsma nodrošina patīkamu sajūtu neatkarīgi no tā, vai izmantojat anālo tapu tikai īsu brīdi vai ilgāku laiku. Elastīgais silikons, kas dabiski nesatur ftalātus, garantē vieglu ievietošanu. Gludā un patīkamā virsma nodrošina, ka varat pilnībā koncentrēties uz baudu, ko piedāvā šis anālais korķis.

     

    Drošība un komforts pilnīgā kvalitātē:

     

    Apaļā pamatne ne tikai nodrošina drošību pret pārāk dziļu ievietošanu, bet arī nodrošina drošu statīvu. Īpašas pieminēšanas vērts ir arī labi izstrādātais anālā poda kakliņš: lieliski izmērītais anālā poda kakliņš droši notur butt plug vietā un nodrošina patīkamu valkāšanas sajūtu, kas var saglabāties visas dienas garumā. Rezultāts? Diskrēta stimulācija, ko varat baudīt visu dienu un visu nakti, ja vēlaties.

     

    Trīs izmēri visām vajadzībām:

     

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis anālo baudu baudītājs, anālais aizbāzniņš "Mushroom" ir pieejams trīs dažādos izmēros, tāpēc ikvienam ir piemērots izmērs:

     

    • S izmērs: diametrs 26 mm, garums 54 mm = iesācējiem.
    • M izmērs: diametrs 32 mm, garums 68 mm = pieredzējušiem.
    • L izmērs: diametrs 42 mm, garums 83 mm = profesionāļiem.

     

    Atklājiet jaunu anālās baudas dimensiju ar šo unikālo butt plug un iedvesmojieties no "Mushroom" kvalitātes un dizaina.

     

    Extremeo Butt Plugs tīrīšana un lietošana:

     

    • Vienkārša lietošana: dibena aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - it īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuli. Tas padara aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - Anālais spraudnis.
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Kopā ar šo anālo aizbāzni mēs iesakām izmantot mūsu Extremeo Anal Relax Spray: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvās sērijas Extremeo dibena spraudīšu izlaišana. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu? Jūs varat pasūtīt mūsu aizdaļu aizbāžņus visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikals Vācijā, MEO Šveicē vai MEO Bondage veikals Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO Sex Shop Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Citi MEO veikali ir pieejami ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Ungārijā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Novērtēšana 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Novērtēšana 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Novērtēšana 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Novērtēšana 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Novērtēšana 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Novērtēšana 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anālais spraudnis Labākais pārdevējs

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anālais spraudnis Labākais pārdevējs

                  Extremeo sērijas anālais kontaktdakša "Mushroom" ir dizaina un komforta kombinācija! Sēnītes galviņas dizaina anālais kontaktdakša ne tikai piedāvā neparastu dizainu. Tā konusveida galviņa ar stimulējošām gareniskām rievām nodrošina aizraujošas sajūtas, kas katru reizi ir juteklisks baudījums.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  30 citas preces tajā pašā kategorijā: