No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Alpha Male Anālais spraudnis

Jūs stensiet ekstāzē, kad šī sensacionālā anālā spraudņa enerģija atbrīvosies un pārpludinās jūsu anālo kanālu ar stimulāciju. Tā īpašā forma īpaši stimulē jūsu prostatu, bet iekšpusē slēptā bumbiņa sūta dziļus, vibrējošus stimulus dziļi anālajā kanālā.

Vairāk informācijas

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jūs stensiet ekstāzē, kad šī sensacionālā anālā spraudņa enerģija atbrīvosies un pārpludinās jūsu anālo kanālu ar stimulāciju. Tā īpašā forma īpaši stimulē jūsu prostatu, bet iekšpusē slēptā lodīte sūta dziļus, vibrējošus stimulus dziļi jūsu anālajā kanālā.

     

    Jūs nekad nenojautīsiet, ko spēj šis anālais spraudnis - tas ir orgasma pastiprinātājs, kas uzspridzinās jūsu prātu!

     

    Mīlestības bumbiņas jau sen tiek uzskatītas par iekšēju padomu sieviešu vidū: tās palielina spēju sasniegt orgasmu, turklāt orgasms tiek piedzīvots daudz intensīvāk. Taču mūsu produkts vīriešiem šo efektu krietni pārspēj! Šī seksa rotaļlieta ir anālais spraudnis, kas ar savu īpašo formu stimulē prostatu, kā arī ar iekšpusē paslēptās bumbiņas palīdzību dziļi anālajā kanālā pārraida ekstātiskas vibrācijas. Anālais spraudnis appludina prostatu ar tik daudziem stimuliem, ka tā lietošana jau pēc īsa brīža izraisa visspēcīgākos saviļņojumus un orgasmu - turklāt pat bez rokām, pat nepieskaras.

     

    Vai esat gatavi visintensīvākajam orgasmam savā dzīvē? Atklājiet Alpha Male anālo kontaktdakšu!

     

    Pateicoties tā īpašajai kājiņai, šis anālais spraudnis pats iesūcas starp jūsu sēžamvietu. Tāpēc varat to diskrēti lietot visu dienu un izbaudīt anālo baudu ik uz soļa. Ergonomiski veidotā anālā spraudņa kājiņa nodrošina drošību un komfortablu sajūtu, pat ja esat ārā vai guļat.

     

    Šo anālo kontaktdakšu varat arī kombinēt ar mūsu anālo siksnu. Izmantojot to, jūs varat ērti un diskrēti nēsāt anālo kontaktdakšu zem džinsu biksēm, biroja tērpa vai sporta biksēm, un neviens nevarēs uzminēt jūsu seksīgo noslēpumu.

     

    Padomi, kā tīrīt anālo kontaktdakšu:

     

    Pirms anālā spraudņa lietošanas rūpīgi notīriet to ar mūsu VERYCLEAN aerosolu. Protams, ļoti svarīga ir arī tīrīšana pēc lietošanas. Iespējams, pirms aizbāžņa lietošanas jūs vēlēsieties izmantot arī anālo skalojamo līdzekli, lai izskalotu zarnu.

     

    Kādu lubrikantu izmantot anālajam kontaktdakšai?

     

    Mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alpha Male Aqua, lai ievieto anālo aizbāzni. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie sabojātu anālā aizbāžņa augstas kvalitātes materiālu! Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinktera muskuļus un atvieglo anālā poda ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anālais korķis ar iekšējās stimulācijas bumbiņu
    • Anālais korķis iesācējiem un profesionāļiem.
    • Materiāls: silikons, ABS
    • Izmēri: Sastāvs: 7 cm garš, 3,4 cm diametrs. Liels anālais korķis, 8,5 cm garš, 4,2 cm diametrs.
    • MEO ir tiešsaistes veikals, kas nodrošina vislabāko anālo baudu! Mūsu piedāvātais anālo spraudņu, dibena spraudņu un anālo vibratoru klāsts ir radīts, lai piepildītu jūsu mežonīgākās fantāzijas. No klasiskiem modeļiem līdz novatoriskiem izstrādājumiem - mums ir viss, ko jūsu sirds (un anālais atveris) vēlas. Ļaujiet mūsu īpaši veidotajiem prostatas vibratoriem un prostatas stimulatoriem katapultēt jūs jaunos baudas augstumos. Šīs gudrās seksa rotaļlietas vīriešiem masē prostatu - vīrieša P punktu - neticami intensīviem orgasmiem. Drosmīgajiem un zinātkārajiem ir arī iespaidīga anālo dildo un anālās stiepšanās produktu izvēle. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs anālo rotaļu jomā vai pieredzējis pazinējs, mūsu piedāvājumā ir ideāla seksa rotaļlieta tieši jums. Mūsu eksperti pastāvīgi meklē jaunākos un aizraujošākos produktus tirgū. Tāpēc mēs regulāri papildinām savu klāstu ar jauniem inovatīviem produktiem. Tāpēc bieži iegriezieties šeit un atklājiet savu nākamo iecienītāko seksa rotaļlietu!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Novērtēšana 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Novērtēšana 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Novērtēšana 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Alpha Male Anālais spraudnis

            Alpha Male Anālais spraudnis

            Jūs stensiet ekstāzē, kad šī sensacionālā anālā spraudņa enerģija atbrīvosies un pārpludinās jūsu anālo kanālu ar stimulāciju. Tā īpašā forma īpaši stimulē jūsu prostatu, bet iekšpusē slēptā bumbiņa sūta dziļus, vibrējošus stimulus dziļi anālajā kanālā.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: