No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais aproce Full Load - anālais aproce vīriešiem un sievietēm

Mūsu anālo kontaktdakšu komplekts piedāvā absolūti diskrētu, seksīgu stimulāciju tieši tur, kur jums tas patīk visvairāk - dziļi anālajā atverē. Un, protams, tieši tad, kad jūs to visvairāk vēlaties - jebkurā laikā un jebkurā vietā! Jūs varat izmantot anālo spraudni jebkurā laikā un jebkurā vietā - lielveikalā, sporta zālē, ballītēs, vakariņās vai jebkur citur!

Vairāk informācijas

3489/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu anālo kontaktdakšu komplekts piedāvā absolūti diskrētu, seksīgu stimulāciju tieši tur, kur jums tas patīk visvairāk - dziļi anālajā atverē. Un, protams, tieši tad, kad jūs to visvairāk vēlaties - jebkurā laikā un jebkurā vietā! Jūs varat izmantot anālo spraudni jebkurā laikā un jebkurā vietā - lielveikalā, sporta zālē, ballītēs, vakariņās vai jebkur citur! Butt plug Full Load pilnīgi droši iekļaujas anālo kontaktdakšu siksniņā un stimulē jūs, nevienam nemanot. Pat baseinā vai pludmalē, jo anālo kontaktdakšu siksna ir ūdensizturīga.

    Kas padara anālo kontaktdakšu siksnu Full Load tik īpašu?

    Šī anālo kontaktdakšu siksna ir atbilde jūsu erotiskajām fantāzijām! Šo inovatīvo MEO produktu raksturo stabila kvalitāte un ļoti augsts valkāšanas komforts (arī sporta laikā). Ar mūsu anālo kontaktdakšu siksnu jūs atklāsiet jaunas baudas dimensijas. Neatkarīgi no tā, vai sperat pirmos soļus seksīgo aksesuāru pasaulē vai vēlaties paplašināt savu profesionālo kolekciju, šī anālo spraudņu siksna ir tieši jums.

    Kas ir tik īpašs erotiskajās fantāzijās par diskrētu, nemanāmu un pastāvīgu butt plug izmantošanu ar anālo kontaktdakšu siksnu?

    Erotiskās fantāzijas ir unikālas un daudzveidīgas, un slepenajām vai tabu nereti var piemist īpaša pievilcība. Diskrēta un nemanāma butt plug ar anālo kontaktdakšu siksnu izmantošana zem ikdienas apģērba ir vienkārši brīnišķīgi uzbudinoša. Daudziem mūsu klientiem pastāvīgā, intīmā sajūta, ka anālajā atverē atrodas aizbāžnis, var būt pastāvīgs fizisks atgādinājums par savu seksualitāti un jutekliskumu. Tas kalpo kā privāta bauda, ko zina un kontrolē tikai viņi paši. Tas, ka butt plug paliek nepamanīts, var pastiprināt uzbudinājumu; tajā ir noslēpumaina, aizliegta elementa klātbūtne, kas bieži vien ir raksturīga erotiskajās fantāzijās. Tā lietošana publiskā vietā, pat ikdienas situācijās, var pastiprināt piedzīvojuma un riska sajūtu. Turklāt dažiem tas var ietvert arī pakļaušanās vai dominances aspektu, īpaši, ja to valkāšanu ierosina vai pavēl partneris. Kopumā šādas fantāzijas piedāvā brīnišķīgu veidu, kā izjaukt ikdienas rutīnu.

    Galvenās iezīmes:

    • Seksīgs aksesuārs sievietēm un vīriešiem: anālais korķis ir īpašs aksesuārs, ko izmanto ne tikai BDSM pasaulē, bet arī daudzi vīrieši un sievietes. Tā ir sava veida josta (siksna), kurā viena siksna tiek nēsāta ap vidukli, bet otra - starp kājām starp kājām starpkāju rajonā un kurā var piestiprināt anālo kontaktdakšu no Full Load sērijas (skatīt arī "Ieteicamie piederumi").
    • Pastāvīga klātbūtne: kad anālais kontaktdakša josta ir ieslēgta, anālais kontaktdakša paliek savā vietā. Mūsu anālo kontaktdakšu siksnu galvenais mērķis ir nodrošināt stimulējošas vai uzbudinošas sajūtas lietotājam, taču bieži vien tas ir arī saistīts ar kontroli vai dominēšanu no partnera puses.
    • Optimāls materiāls: izgatavots no labākajiem materiāliem, mūsu anālais siksniņš garantē maksimālu komfortu un diskrētumu.
    • Pielāgojams: pielāgojas ķermenim, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.
    • Viegla tīrīšana: Ūdensnecaurlaidīgais dizains nodrošina vieglu un rūpīgu tīrīšanu.


    Kā lietot siksniņas ar anālo kontaktdakšu?

    Siksniņas ar anālo kontaktdakšu uzliek ar dažiem vienkāršiem soļiem, un tās uzreiz pieguļ kā cimds. Regulējamā jostas josta ir piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem, un arī siksna, kas iet caur starpribu un kurai ir piestiprināts butt plug Full Load , ir regulējama pēc izmēra. Mēs piedāvājam mūsu anālo kontaktdakšu siksnu universālā izmērā, kas vienmēr ir piemērots visiem dažādu izmēru Full Load sērijas anālajiem kontaktdakšām. Tādējādi anālo kontaktdakšu siksniņas ir lieliski piemērotas jebkuram ķermeņa izmēram. Pēc lietošanas anālo kontaktdakšu siksnu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un ziepēm. Īpaši rūpīgai tīrīšanai mēs iesakām izmantot mūsu VERYCLEAN aerosolu.

    Vairāk informācijas:

    • Anālo kontaktdakšu komplekts vienam butt plug no Full Load sērijas.
    • Anālais spraudnis (nav iekļauts komplektā). Anālais spraudnis Full Load ir pieejams izmēros no S līdz XL. Skatīt arī "Ieteicamie piederumi".
    • Anālais spraudnis noņemams, lai to varētu viegli tīrīt.
    • Var kombinēt ar visiem Full Load sērijas izmēriem.
    • Materiāls: silikons, TPR, PVC
    • Piezīme: Butt plug nav iekļauts komplektā. Tas jāpiesaka atsevišķi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Novērtēšana 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anālais aproce Full Load - anālais aproce vīriešiem un sievietēm

      Anālais aproce Full Load - anālais aproce vīriešiem un sievietēm

      Mūsu anālo kontaktdakšu komplekts piedāvā absolūti diskrētu, seksīgu stimulāciju tieši tur, kur jums tas patīk visvairāk - dziļi anālajā atverē. Un, protams, tieši tad, kad jūs to visvairāk vēlaties - jebkurā laikā un jebkurā vietā! Jūs varat izmantot anālo spraudni jebkurā laikā un jebkurā vietā - lielveikalā, sporta zālē, ballītēs, vakariņās vai jebkur citur!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: