No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug - Full Load - Anālais korķis ar iekšējo bumbiņu

butt plug Full Load ir viens no apjomīgākajiem un labākajiem anālajiem spraudņiem, kas ir mūsu piedāvājumā. Taču tas ir īpašs ne tikai tāpēc, ka to var lietot 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bet arī tāpēc, ka butt plug iekšpusē ir neliels noslēpums (mēs to saucam par Fuck Energy). Kad butt plug enerģija atbrīvosies un appludinās tavu anālo kanālu ar stimuliem, tu kliegsi ekstāzē.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    butt plug Full Load ir viens no apjomīgākajiem un labākajiem anālajiem spraudņiem, kas ir mūsu piedāvājumā. Taču tas ir īpašs ne tikai tāpēc, ka to var lietot 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bet arī tāpēc, ka butt plug iekšpusē ir mazais noslēpums (mēs to saucam par Fuck Energy). Kad butt plug enerģija atbrīvosies un appludinās tavu anālo kanālu ar stimulējošiem stimuliem, tu sāksi stenēt ekstāzē. Īpašā butt plug forma īpaši stimulē jūsu prostatu, savukārt butt plug iekšpusē slēptā lodīte sūta dziļus, vibrējošus stimulus dziļi jūsu anālajā kanālā.

     

    Iedomājieties, kādas būs sajūtas jūsu iekšienē:

    Sajūta, kas pastiprinās un pastiprinās ar katru soli, ar katru kustību. Ar Full Load butt plug šī iztēle piepildās. Šis butt plug ir ne tikai viens no mūsu apjomīgākajiem modeļiem, bet arī anatomiski perfekti veidots, lai sniegtu jums nepārspējamas sajūtas.

     

    Kāpēc ikviens runā par šo butt plug: Noslēpums ir atklāts!

     

    Tas, kas padara Full Load tik unikālu, ir labi slēpts noslēpums iekšpusē. Paslēpta nerūsējošā tērauda bumbiņa, kas ar katru kustību atbrīvo kinētisko enerģiju un rada ekstātiskas vibrācijas, kas iekļūst dziļi jūsu iekšienē.

     

    Ekstāze visu diennakti - 24/7

     

    Pateicoties anatomiski veidotajam pamatam un iespējai to izmantot visu diennakti, Full Load butt plug var pavadīt jūs jebkurā laikā un sniegt jums nesalīdzināmu baudu jebkurā diennakts laikā. Iegremdējieties jaunā jutekliskās stimulācijas pasaulē ar butt plug Full Load . Katrs solis, katrs pagrieziens un katrs gūžas šūpojums iekustina iekšpusē paslēpto nerūsējošā tērauda bumbiņu. Šī kinētiskā enerģija rada ekstātiskas vibrācijas, kas iekļūst dziļi anālajā kanālā. Izbaudiet, kā katra ķermeņa kustība pārvēršas intensīvas baudas vilnī, kas īpaši iedarbojas uz G punktu vai vīriešiem - uz prostatu. Full Load pārvērš ikdienas kustības par absolūtas ekstāzes mirkļiem. Mīlestības bumbiņas jau sen tiek uzskatītas par iekšēju padomu sieviešu vidū: tās palielina spēju sasniegt orgasmu un arī orgasms tiek piedzīvots daudz intensīvāk. Taču mūsu produkts vīriešiem šo efektu krietni pārspēj! Anālais spraudnis Full Load pārpludina Jūsu baudas punktu ar tik daudziem stimuliem, ka tā lietošana jau pēc īsa brīža izraisa spēcīgus orgasmus - turklāt pat bez rokām, pat nepieskaras viens otram.

     

    Reakcija ir neticama: tas patiešām ir aiz Full Load hype!

     

    Dizains, kas pārliecina! Ergonomiskas formas un īpaši apjomīgs butt plug, piemēram, Full Load, lieliski pielāgojas cilvēka ķermeņa anatomijai. Tas ne tikai nodrošina augstu komforta līmeni, bet arī ļauj precīzi stimulēt erogēnās zonas, piemēram, G punktu sievietēm un prostatu vīriešiem. Īpašais butt plug Full Load tilpums palielina pilnuma un spiediena sajūtu, kas vēl vairāk pastiprina stimulāciju. Kustību laikā, piemēram, ejot vai sēžot, spraudnis var viegli kustēties anālajā atverē vai makstī, radot papildu stimulāciju. Anatomiskas formas butt plug, piemēram, Full Load, priekšrocība ir arī tā, ka tas cieši pieguļ un tik viegli neslīd, kas ļauj to lietot ilgāk un tādējādi ilgstoši stimulēt. Svarīga nozīme ir arī materiālam, ko mēs izmantojām šim butt plug: elastīgs, bet stingrs materiāls, piemēram, šķidrais silikons, labi pieguļ, bet vienlaikus rada nepieciešamo spiedienu, lai optimāli stimulētu vēlamās zonas.

     

    Sensacionālais butt plug, kas ir iekarojis mūsu klientu sirdis: FULL LOAD!

     

    Pieci izmēri, sākot no kompaktā S izmēra (diametrs 5,4 cm, garums 10,7 cm) līdz iespaidīgajam XXL izmēram (diametrs 9,4 cm, garums 16,4 cm), garantē, ka jūs atradīsiet sev piemērotāko butt plug. Individuāli pielāgotā anālā kontaktdakšas vidusdaļa (stienis) nodrošina optimālu drošību un maksimālu komfortu.

     

    • S izmērs: diametrs 5,4 cm, garums 10,7 cm, vidējā daļa (kakliņš) 1 cm ø un aptuveni 3,6 cm garš.
    • M izmērs: diametrs 6,4 cm, garums 12,3 cm, vidējā daļa (kakliņš) 1,4 cm ø un aptuveni 3,7 cm garš
    • L izmērs: diametrs 7,4 cm, garums 13,8 cm, vidusdaļas (kakla) ø 1,6 cm un garums aptuveni 3,8 cm
    • XL izmērs: diametrs 8,4 cm, garums 15 cm, vidusdaļas (kakla) ø 1,7 cm un garums aptuveni 3,9 cm
    • XXL izmērs: diametrs 9,4 cm, garums 16,4 cm, vidusdaļas (kakla) ø 2 cm un garums aptuveni 4 cm

     

    Vai esat gatavi visintensīvākajam orgasmam savā dzīvē? Tad atklājiet butt plug Full Load!

     

    Pateicoties tā īpašajai kājiņai, butt plug Full Load iesūcas starp jūsu sēžamvietu. Tāpēc jūs varat to diskrēti lietot visu dienu un iegūt anālo stimulāciju pie katras izdevības. Anatomiskā anālā spraudņa kājiņa nodrošina drošību un ērtu sajūtu pat tad, kad esat kustībā vai guļat.

     

    Jūs varat arī kombinēt butt plug Full Load ar mūsu anālo siksnu (pozīcijas Nr. 9400 vai pozīcijas Nr. 3489). Ar šīm siksniņām jūs varat perfekti nostiprināt anālo kontaktdakšu un valkāt to ērti un diskrēti zem džinsa, biroja tērpa vai sporta biksēm, nevienam nenojaušot jūsu seksīgo noslēpumu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug - Full Load - Anālais spraudnis ar iekšējo stimulācijas bumbiņu
    • Anālais kontaktdakša siksniņas nav iekļautas komplektā. Skatīt arī "Ieteicamie piederumi".
    • Extremeo sērijas anālais spraudnis.
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Piemērots iesācējiem un profesionāļiem.
    • Var lietot anāli un vagināli.
    • Tīrīšanas padomi butt plug Full Load: Pirms anālā spraudņa Full Load no veiksmīgās Extremeo sērijas lietošanas, rūpīgi notīriet to ar mūsu VERYCLEAN aerosolu. Protams, tīrīšana ir īpaši svarīga arī pēc lietošanas. Pirms anālā spraudņa lietošanas varat arī izmantot anālo skalošanas līdzekli, lai izskalotu zarnas.
    • Kādu lubrikantu ieteicams lietot butt plug Full Load ? Lai ievietotu butt plug anālajā atverē, mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alpha Male Aqua. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie sabojātu anālā aizbāžņa augstas kvalitātes materiālu! Mūsu Extremeo aerosols atslābina sfinktera muskuļus un atvieglo butt plug Full Load ievietošanu.
    • Meoteam ir tiešsaistes veikals, kas piedāvā vislabāko anālo baudu! Mūsu piedāvātais anālo spraudņu, dildo un anālo vibratoru klāsts ir radīts, lai piepildītu jūsu mežonīgākās fantāzijas. Mums ir viss, pēc kā Jūsu sirds (un anālais atveris) ilgojas, sākot no klasiska dizaina līdz inovatīviem izstrādājumiem. Mūsu īpaši veidoti prostatas vibratori un prostatas stimulatori jūs katapultēs jaunos baudas augstumos. Šīs izsmalcinātās seksa rotaļlietas vīriešiem masē prostatu - vīrieša P punktu. Tādējādi tās nodrošina neticami intensīvus orgasmus. Drosmīgajiem un zinātkārajiem ir arī iespaidīga anālo dildo un anālās dilatācijas produktu izvēle. Neatkarīgi no tā, vai esat anālās stimulācijas iesācējs vai pieredzējis pazinējs. Šeit jūs atradīsiet sev piemērotu seksa rotaļlietu. Mūsu eksperti pastāvīgi cenšas atrast jaunākos un aizraujošākos produktus. Tāpēc mūsu klāstu regulāri papildina jauni, inovatīvi produkti. Vienkārši apmeklējiet mūs bieži un atklājiet savu nākamo iecienītāko seksa rotaļlietu! Starp citu, mūsu veikals ir pieejams šādās valodās: Angļu, bulgāru, čehu, dāņu, franču , grieķu, holandiešu, igauņu, itāļu, japāņu, bulgāru, ķīniešu, ķīniešu, latviešu , lietuviešu, norvēģu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, slovāku, slovēņu, slovēņu, somu, spāņu, ungāru, vācu, zviedru, spāņu un turku valodā. Lai apmeklētu veikalu attiecīgajā valodā, noklikšķiniet uz valodas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Butt plug - Full Load - Anālais korķis ar iekšējo bumbiņu

    Butt plug - Full Load - Anālais korķis ar iekšējo bumbiņu

    butt plug Full Load ir viens no apjomīgākajiem un labākajiem anālajiem spraudņiem, kas ir mūsu piedāvājumā. Taču tas ir īpašs ne tikai tāpēc, ka to var lietot 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bet arī tāpēc, ka butt plug iekšpusē ir neliels noslēpums (mēs to saucam par Fuck Energy). Kad butt plug enerģija atbrīvosies un appludinās tavu anālo kanālu ar stimuliem, tu kliegsi ekstāzē.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: