No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Meistars un vergs - verdzības komplekts

Izbaudiet, cik erotiska var būt pilnīga atkarība no partnera žēlastības! Mūsu bondage komplekts sastāv no roku dzelžiem, potīšu aprocēm, BDSM apkakles un pavadas virves. Mūsu bondage komplekts ir paredzēts tiem, kas vēlas pilnvērtīgu BDSM aprīkojumu bondage sesijai par lielisku cenas un kvalitātes attiecību.

Vairāk informācijas

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet, cik erotiska var būt pilnīga atkarība no partnera žēlastības! Mūsu bondage komplekts sastāv no roku dzelžiem, potīšu aprocēm, BDSM apkakles un pavadas virves. Mūsu bondage komplekts ir paredzēts tiem, kas vēlas pilnvērtīgu BDSM aprīkojumu bondage sesijai par lielisku cenas un kvalitātes attiecību.

     

    Augstas kvalitātes bondage komplekts ir izgatavots no vegānu PU ādas. Katram ierobežošanas līdzeklim ir stingri piestiprināts gredzens no nerūsējošā tērauda. Tas padara ierobežotājus ideāli piemērotus spēcīgai fiksācijai, piemēram, ar izstiepšanas stieni vai obligāciju virvi. Patīkami mīkstas PU ādas polsterējums nodrošina papildu komfortu, un rūpīgi noapaļotās malas novērš spiediena punktus.

     

    Pateicoties stabilai izgatavošanai un labai materiālu kvalitātei, obligāciju komplekts ir izturīgs un īpaši izturīgs. Bondage ierobežojumus var pielāgot dažādiem izmēriem no S līdz XL ar sprādzes palīdzību.

     

    Kas ir īpašs obligāciju sasaistīšanas komplektā?

     

    Izvēloties izstrādājumus, mēs nepārprotami domājām par cietāku aprīkojumu un esam izveidojuši komplektu, kas ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu pieredzējušu BDSM piekritēju vajadzības. Tomēr mūsu komplekts ir lieliski piemērots arī pāriem, kuri vēlas pirmo reizi ienirt bondage pasaulē, taču viņiem vēl nav lielas pieredzes šajā jomā. Gaidiet 4 izvēlētos bondage aksesuārus, kas iepazīstinās jūs ar aizraujošo dominēšanas un pakļaušanas spēli - katrs atsevišķi vai jebkurā kombinācijā. Visi aksesuāri ir vienlīdz piemēroti gan sievietēm, gan vīriešiem. Vajadzības gadījumā jūs jebkurā brīdī varat pārslēgties starp dominējošā un padevīgā lomu.

     

    Kā lietot MEO® bondage komplektu?

     

    Izturīgi izgatavotie ierobežojošie līdzekļi nodrošina drošu satvērienu verdzināšanas laikā, un skaistais, piesātinātais tumši melnais krāsojums padara ierobežojošos līdzekļus arī par vizuālu baudījumu. Pateicoties komplektā iekļautajai karabīnei, jūs varat sākt darbu uzreiz: Uzlieciet BDSM apkakli un sajūtiet savilkumu ap kaklu, kas saasina jūsu maņas, lai jūs daudz intensīvāk uztvertu pieskārienus un tādējādi palielinātu baudu. Tad pavelciet rokas uz partneri, lai viņš ar regulējamām roku aprocēm varētu atslēgt jūsu rokas tā, ka jūsu kustības ir ierobežotas. Tagad sajūtiet cieši pieguļošās potīšu aproces, kas sniedz jums pilnīgas padevības sajūtu. Nokāpties ceļos un ļaut partnerim piestiprināt pavadas auklu pie cieši pieguļošajām apkaklēm..... Spēles var sākties. Ļaujiet savai iztēlei ļauties vaļu! Jūsu partneris pilnībā izbaudīs nodevīgo uzbudinājumu, ko sniedz verdzība.

     

    Kā iztīrīt obligāciju komplektu?

     

    Emociju komplektu var viegli notīrīt ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja meklējat dezinfekcijas līdzekli, iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kā es varu iemācīties bondage? Kam jāpievērš uzmanība kā iesācējam bondage?

     

    Ja jūs interesē bondage, MEO ir īstā vieta jums. Mūsu bondage produktu klāsts piedāvā neskaitāmas iespējas. Ja vēlaties apgūt bondage, vispirms mūsu bondage veikalā www.meo.de jums jāinformējas par dažādiem šī rotaļu veida veidiem. Atkarībā no tā, kura bondage joma jūs interesē un kuras bondage spēles jums patīk un kuras vēlaties apgūt, ir lietderīgi paplašināt savas zināšanas ne tikai teorētiski no grāmatām. Jūs varat izmēģināt pirmos soļus ar mūsu ādas roku dzelžiem un spandeksa masku vai aizsiet acis kopā ar savu partneri.

     

    Kāda ir atšķirība starp bondage un BDSM?

     

    Abi var sniegt lielu baudu! Erotiskā bondage ir BDSM paveids, kurā viens partneris ir sasaistīts ar otru. Būtībā bondage ir saistīta ar varu, dominēšanu un pakļaušanos, kontroli un atkarību. Visām BDSM apmācībām ir kopīgs tas, ka galvenā nozīme ir varas aspektam. Vienmēr ir aktīvs jeb dominējošs partneris un pasīvs jeb padevīgs partneris. Nostiprināšanā šī varas nelīdzsvarotība kļūst skaidri redzama, kad viens no partneriem ir sasaistīts vai ierobežota viņa kustību un rīcības brīvība.

     

    Kāda veida bondage ir piemērota iesācējiem?

     

    Kā iesācējam, jums vajadzētu lēnām pievērsties seksa ar paverdzināšanu tēmai. Tas sākas ar bondage ierobežojošo līdzekļu izvēli. MEO ir pieejami dažādu stilu bondage ierobežošanas līdzekļi; ierobežošanas līdzekļi iesācējiem un ierobežošanas līdzekļi profesionāļiem - no tādiem materiāliem kā āda, PU āda, tērauds un daudziem citiem. Kā iesācējam jums jāpievērš uzmanība vienkāršiem obligāciju ierobežošanas līdzekļu stiprinājumiem. Roku dzelžu stiprinājumiem jābūt viegli aizveramiem un atkal atveramiem, un obligāciju ierobežošanas līdzekļiem jābūt viegli lietojamiem. Ierobežotājs vai galvas siksna ar pārāk daudz sprādzēm, sprādzēm un slēdzenēm var ātri kļūt nomācoša, ja neesat ar tām īsti pazīstams. Kad runa ir par iesācēju bondage, ir spēkā tas pats noteikums: mazāk bieži vien ir vairāk.

     

    Kā es varu pateikt savam partnerim, ka vēlos izmēģināt bondage?

     

    Neraugoties uz visu atklātību, ar kādu mūsdienās tiek runāts par bondage un BDSM tēmām, runāt par savām seksuālajām fantāzijām vai vajadzībām joprojām ir kaut kas tāds, ko lielākā daļa vīriešu un sieviešu uzskata par ārkārtīgi sarežģītu. Tas jo īpaši attiecas uz viņu pašu bondage vai BDSM fantāzijām. Taču arī šeit ir spēkā devīze: pirmais sākums ir runāt vienam ar otru! Runājiet viens ar otru; runājiet ar savu partneri par to, ko jūs vēlētos izmēģināt seksa laikā! Pat ja jums tas varētu būt grūti, jums vajadzētu runāt tieši par to, ko jūs vēlētos izmēģināt un kas jums patīk bondage, piemēram, kontroles zaudēšana! Vai vēlaties būt sasiets vai sasiet savu partneri, vai vēlaties tikt sodīts, vai vēlaties apvienot sāpes un baudu .....

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Saistošs komplekts, kas sastāv no roku dzelžu pāra, potīšu aproču pāra, BDSM apkakles, kā arī pavadas
    • Pilnīgs bondage komplekts ar lielu cenu priekšrocību salīdzinājumā ar atsevišķiem priekšmetiem!
    • Regulējamās roku un potīšu saites, kas izgatavotas no mīksti apstrādāta materiāla, nodrošina īpaši augstu valkāšanas komfortu un vilina jau optiski ar savu dizainu.
    • Apmēram 27,5 cm garas potītes aproces
    • Rokas saites aptuveni 22,5 cm garas
    • BDSM kakla aproces aptuveni 44,5 cm garas
    • Aptuveni 79 cm gara pavadas virve

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Meistars un vergs - verdzības komplekts

    Meistars un vergs - verdzības komplekts

    Izbaudiet, cik erotiska var būt pilnīga atkarība no partnera žēlastības! Mūsu bondage komplekts sastāv no roku dzelžiem, potīšu aprocēm, BDSM apkakles un pavadas virves. Mūsu bondage komplekts ir paredzēts tiem, kas vēlas pilnvērtīgu BDSM aprīkojumu bondage sesijai par lielisku cenas un kvalitātes attiecību.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: