No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Ādas potītes siksna - MEO DeLuxe

Bondage prasa vai nu zināmas iemaņas, vai arī šo lielisko produktu! Ja vēlaties apvienot kvalitāti, komfortu un stilu vienā izstrādājumā, šīs obligāciju siksnas ir īstais risinājums. MEO piedāvā dažāda garuma - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm un 150 cm - bondage siksnas, kas ir pielāgojamas un piemērotas jebkurai situācijai un katram ķermeņa tipam.

Vairāk informācijas

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Bondage prasa vai nu zināmas iemaņas, vai arī šo lielisko produktu! Ja vēlaties apvienot kvalitāti, komfortu un stilu vienā izstrādājumā, šīs obligāciju siksnas ir īstais risinājums. MEO piedāvā dažāda garuma - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm un 150 cm - bondage siksnas, kas pielāgojamas jebkurai situācijai un jebkuram ķermeņa tipam.

    Kāpēc šīs bondage siksnas ir profesionāļu izvēle Nr. 1:

    Vienkāršas melnas bondage siksnas ir mūžīga klasika, taču, būsim godīgi, dažkārt tās var būt nedaudz aizraujošākas. Mūsu potītes siksniņas ir oderētas ar zilu nappa ādu un papildinātas ar atbilstošiem krāsainiem šuvumiem. Tas jūsu nākamajai seksīgajai verdzības sesijai piešķirs krāsu.

    Protams, jūs varat kombinēt vairākas mūsu savaldīšanas siksnas, lai sasiet locekļus kopā vai piestiprinātu tos pie gultas staba. Jūsu iztēlei nav robežu, jo mūsu ierobežojošo siksnu dažādie garumi nozīmē, ka iespējas ir bezgalīgas!

    Katrā ierobežojošajā siksnā ir stingri iestrādāta cieta nerūsējošā tērauda D veida gredzens, kas atrodas sprādzes galā, lai to varētu viegli un elastīgi aizsprādzēt. Fetloka siksnas ir izgatavotas no labākās ādas un aprīkotas ar spēcīgu, izturīgu rullīšu sprādzi, kas savienota ar apaļiem siksnas caurumiem aptuveni 1,6 cm attālumā. Tas garantē drošu un ērtu satvērienu tieši tā, kā jums patīk. Mūsu siksniņas ir ne tikai funkcionālas, bet, pateicoties ādas oderējumam, tās ir arī ļoti ērtas tieši uz ādas.

    Mūsu siksniņas, kas pieejamas dažāda garuma - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm un 150 cm - piedāvā ievērojamu daudzpusību un elastību, kas piemērota jebkurai situācijai un katrai ķermeņa uzbūvei:

    • Šī īsākā siksna ir īpaši piemērota atsevišķu ekstremitāšu, piemēram, roku, apakšstilbu u. c., piesprādzēšanai pie krēslu atzveltnēm. Tā ir pietiekami gara, lai sasiet kopā divas plaukstas. Ideāli piemērots kā savienojošā siksna, ja to savelk ap divām siksnām 90 grādu leņķī.
    • Ādas ierobežotājsiksna, garums 60 cm: ierobežotājsiksna kāju ierobežošanai un stiprāku ekstremitāšu nostiprināšanai vai kā pamata siksna piestiprināšanai pie gultas statņiem, stabiem vai mēbelēm.
    • Ādas ierobežotājsiksna, garums 90 cm: šī garākā ierobežotājsiksna ir īpaši piemērota ekstremitāšu piestiprināšanai pie platākiem stabiem, krēslu atzveltnēm vai tamlīdzīgi. Vai arī vēlaties aplikt ierobežošanas siksnu ap matraci? Piemēram, 90 līdz 100 cm platumam varat kombinēt 60 cm garu un 150 cm garu siksnu.
    • Ādas ierobežotājsiksna, garums 120 cm: šī garā ierobežotājsiksna ir ideāli piemērota, lai nostiprinātu slaidu ķermeņa augšdaļu, piemēram, pie krēsla atzveltnes. Ideāli piemērots ķermeņa piestiprināšanai pie dažādiem stabiem vai mēbelēm.
    • Ādas ierobežotājsiksna, garums 150 cm: šāda garuma ierobežotājsiksna ir piemērota lielākajai daļai priekšmetu, pie kuriem vēlaties kādu piesiet. Ja nepieciešams, ierobežotājsiksnu, protams, var pagarināt ar papildu ierobežotājsiksnām.


    Ierobežojošās siksnas, jo īpaši no ādas, piemēram, MEO siksnas, izmanto ne tikai kustību brīvības ierobežošanai. Tās pastiprina pieredzi un veicina uzticību un intimitāti starp partneriem. Mūsu siksnas pierāda, ka nav nepieciešams kompromiss starp estētiku un funkcionalitāti.

    Aizmirstiet visu, ko zinājāt par obligāciju. MEO ierobežojošās siksnas nosaka jaunus standartus!

    Ierobežojošās siksnas ar sprādzēm piedāvā vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar parastajām roku un potīšu aprocēm vai bondage virvēm. Pirmkārt, sprādzes sistēma nodrošina ātru un precīzu pielāgošanu lietotāja individuālajām vajadzībām. Tas nozīmē, ka savaldīšanas siksnu var regulēt tik cieši vai tik vaļīgi, cik vēlaties, bez mezgliem vai sarežģītiem stiprinājumiem. Turklāt āda, jo īpaši augstas kvalitātes āda, kādu izmantojam mēs, ir pazīstama ar savu izturību un izturīgumu. Laika gaitā tā pielāgojas ķermeņa formai, kļūst mīkstāka un ērtāka, nezaudējot savu izturību. Tas nodrošina komfortablu sajūtu pat tad, ja partneris ir sasiets ļoti ilgi.

    Vēl viena būtiska siksnu priekšrocība salīdzinājumā ar virvēm vai atsevišķām ādas aprocēm plaukstu un potīšu aprocēm ir to daudzpusība. Tās var izmantot dažādās ķermeņa daļās, un tādējādi tās piedāvā daudzus ierobežošanas variantus. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par roku, kāju vai pat sarežģītākām bondage tehnikām - ar ierobežošanas siksnām ar sprādzēm iespējas ir praktiski neierobežotas. Sprādzes konstrukcija nodrošina arī papildu drošības līmeni, jo sprādzes bieži vien ir stabilākas un uzticamākas nekā mezgli. Risks, ka sasaistes siksna nejauši atslābst vai sasaistītais partneris var atbrīvoties, ir samazināts līdz minimumam.

    Visbeidzot, arī estētika runā pati par sevi: no smalkas ādas izgatavotas sasaistes siksnas ne tikai izskatās eleganti un stilīgi, bet arī rada greznības un ekskluzivitātes sajūtu. Tas var ievērojami uzlabot juteklisko atmosfēru, kas valda bondage sesijā.

    Mūsu bondage siksnas piedāvā drošu un ērtu veidu, kā sasiet sevi vai savu partneri un izbaudīt intensīvu juteklisko pieredzi, ko sniedz absolūts kustību ierobežojums.

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai ilggadējs bondage entuziasts, MEO deluxe bondage siksnas jūs iedvesmos un ir ideāli piemērotas, lai izbaudītu juteklisko dominances un padevības spēli.

    Papildu informācija:

    • Luksusa siksnas potītēm no MEO
    • Izturīgas, bet pietiekami mīkstas drošai paverdzināšanai, pietiekami ērtas garām un ļoti garām paverdzināšanas sesijām.
    • Materiāls: Izgatavotas no augu izcelsmes miecētas govs ādas.
    • Metāla sprādzes ar MEO-Germany reljefu, nerūsējošā tērauda kniedes.
    • Mēs esam perforējuši visu potītes siksnu kā jostu, lai jūs varētu to pietiekami cieši piestiprināt jebkurā iespējamā pozīcijā.
    • Pieejami dažādi garumi: 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm un 150 cm.
    • Platums: aptuveni 38 mm.
    • Jostas caurumi ir aptuveni 1,6 cm viens no otra.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Works perfectly!

    Comfortable and sturdy. Works perfectly. Comfortable and sturdy.

      Novērtēšana 

      Great product

      Great premium leather, well built and high quality. Looks great on!

        Novērtēšana 

        Bondagegurte

        Die Bondagegurte sind bei uns regelmäßig und teilweise über einen längeren Zeitraum, seit mehreren Monaten im Einsatz und auch wenn sie mimimalste Abnutzungserscheinungen zeigen, sind sie immer noch intakt und alles ist in Ordnung. Man kann also von einem langlebigen Produkt sprechen. Gutes Produkt, sowohl für Einsteiger als auch für Erfahrene.

          Novērtēšana 

          Super bequem

          Ich konnte es bisher leider nur einmal ausprobieren, aber da war ich super begeistert. Die Gurte haben nicht ins Fleisch geschnitten, man kann sie super alleine an- und ausziehen und die Passform ist perfekt. Ihm hat es auch super gefallen, weil es ziemlich "schick" aussieht und man seinen Partner super in die gewünschte Position fesseln kann. Für jeden der neu in der Thematik Fesseln ist, kann ich es nur wärmstens empfehlen, da es ein super Preisleistungsverhältnis hat.

            Novērtēšana 

            Number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            I had the pleasure of trying MEO's Deluxe Bondage Straps, and wow, they are a game-changer! These straps are not just about binding; they're about elevating the entire bondage experience. First off, the variety in lengths is a dream come true. It means you can tailor your session to any scenario or body type. The adaptability is fantastic! The black straps, lined with blue leather and matching stitches, are not just functional but also stylish. They strike the perfect balance between classic and edgy. Comfort and ease of use are top-notch. They're sturdy yet gentle, ensuring a secure hold without discomfort, even in longer sessions. And talk about durability! These straps feel like they're built to last a lifetime. In summary, MEO's Deluxe Bondage Straps are a blend of quality, comfort, and style. For anyone looking to step up their bondage game, these straps are a must-try. They truly are the number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Absolute Kaufempfehlung von mir!

            Ich muss einfach meine Erfahrungen mit den Deluxe Bondage Gürteln von MEO teilen. Als jemand, der Bondage liebt, aber nicht immer die Zeit oder das Geschick für komplizierte Knoten hat, war ich auf der Suche nach etwas, das sowohl praktisch als auch cool ist. Und genau das habe ich bei MEO gefunden!

            Zuerst einmal: Die Lieferung war blitzschnell. Ich wohne in Graz und das Paket war früher da als erwartet - ein echter Pluspunkt!

            Nun zu den Fesselriemen: Es gibt sie in verschiedenen Längen (45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm und 150 cm), was super praktisch ist, da man sie an verschiedene Situationen und Körpergrößen anpassen kann. Egal ob man neu im Bondage ist oder ein alter Hase, diese Gürtel sind einfach zu handhaben und super vielseitig.

            Ein toller Blickfang ist das Design. Die schwarzen Gurte sind mit blauem Leder gefüttert und farblich passend abgesteppt. Sie sehen nicht nur unglaublich cool aus, sondern fühlen sich auch fantastisch an - sowohl für den Fesselnden als auch für den Gefesselten. Der Tragekomfort ist hervorragend, kein Einschneiden oder unangenehmes Drücken.

            Die Qualität spricht für sich. Die Gurte sind robust, langlebig und halten auch intensiveren Sessions stand. Ich habe schon vieles an Fesseln ausprobiert, aber die von MEO sind definitiv die Nummer 1. Sie vereinen Qualität, Komfort und cooles Design in einem Produkt, was sie zu einem Must-Have für jeden BDSM-Fan macht.

            Fazit: Wer auf der Suche nach qualitativ hochwertigen Fesselgurten ist, die auch noch super aussehen, der ist bei diesen Fesselgurten von MEO genau richtig. Absolute Kaufempfehlung von mir!

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Ādas potītes siksna - MEO DeLuxe

            Ādas potītes siksna - MEO DeLuxe

            Bondage prasa vai nu zināmas iemaņas, vai arī šo lielisko produktu! Ja vēlaties apvienot kvalitāti, komfortu un stilu vienā izstrādājumā, šīs obligāciju siksnas ir īstais risinājums. MEO piedāvā dažāda garuma - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm un 150 cm - bondage siksnas, kas ir pielāgojamas un piemērotas jebkurai situācijai un katram ķermeņa tipam.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: