No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Cock Ring Donut DUKE: dzimumlocekļa gredzens, dzimumlocekļa gredzens un sēklinieka svars

Mūsu donutu gredzeni, gredzeni un dzimumlocekļa gredzeni, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, ir ļoti populāri vīriešu vidū. Pateicoties to iespaidīgajam izskatam un anatomiski ideālajai formai, tie ir ne tikai lieliski potences pastiprinātāji, bet arī sniedz lielāku baudu seksa laikā.

Vairāk informācijas

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu donutu gredzeni, gredzeni un dzimumlocekļa gredzeni, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, ir ļoti populāri vīriešu vidū. Pateicoties to iespaidīgajam izskatam un anatomiski ideālajai formai, tie ir ne tikai lieliski potences pastiprinātāji, bet arī sniedz lielāku baudu seksa laikā.

    Kas īsti ir Donut gredzens?

    No medicīniskā nerūsējošā tērauda izgatavots donuta gredzens ir gredzens, ko nēsā ap dzimumlocekļa pamatni, tikai ap sēkliniekiem vai sēkliniekiem, vai kā gredzenu ap dzimumlocekli un sēkliniekiem. Termins "donuts" attiecas uz gredzena apaļo formu, kas atgādina Donut. Medicīniskais nerūsējošais tērauds ir augstas kvalitātes, ar ķermeni saderīgs materiāls, ko bieži izmanto medicīniskiem implantiem un instrumentiem.

    Izmēri - Donut Cock Ring Modelis Duke:

    10 mm augstums, biezums 6 mm (vieglā versija)

    Mēs piedāvājam šos nerūsējošā tērauda donuta gredzenus ar dažādiem iekšējiem diametriem:

    25 mm kā gredzenu gredzens
    30 mm kā gredzenu gredzens vai gredzens dzimumloceklim
    35 mm kā gredzenu gredzens vai gredzens dzimumloceklim
    40 mm kā gredzens dzimumloceklim vai mazāks locekļa gredzens
    45 mm kā klasiskais locekļa gredzens
    50 mm kā klasiskais locekļa gredzens
    55 mm kā lielāks locekļa gredzens

    Mēs piedāvājam šos donutu gredzenus ar iekšējiem iekšējiem diametriemGredzenus arī vidējā versijā (Donut Cock Ring Royal - klikšķiniet šeit) un smagākā versijā (Donut Cock Ring Imperial - klikšķiniet šeit)! Mēs piedāvājam arī magnētiskos donutu gredzenus (klikšķiniet šeit) un donutu bumbiņu stieņa stieņus (klikšķiniet šeit).

    Kas īpašs ir Donut gredzens?

    • Donuta formas dizainam ir dažas izdevīgas īpašības, kas to atšķir no citiem gredzeniem. Donuta gredzens var palīdzēt jums panākt cietāku un ilglaicīgāku erekciju, ierobežojot asins plūsmu no jūsu erekcionētā dzimumlocekļa. Tas var arī nedaudz aizkavēt ejakulāciju, kas var pagarināt seksuālo aktivitāti. Daudzi mūsu klienti uzskata, ka penis gredzena papildu svars un spiediens ir patīkams, jo tas palielina seksuālo baudu. Turklāt donga gredzens var padarīt jūsu dzimumlocekli lielāku un kuplāku, kas var būt vizuāli pievilcīgs gan jums, gan jūsu partnerim.
    • Salīdzinot ar citiem gredzenu veidiem, donuta formai ir dažas priekšrocības. Pirmkārt, donuta formas gredzena noapaļotās malas ir ērtākas un samazina kairinājuma vai diskomforta risku, ko var izraisīt asas malas. Tas ir svarīgi, jo gredzens cieši pieguļ ķermenim un to var nēsāt ilgāku laiku. Donuta forma arī ļauj vienmērīgāk sadalīt spiedienu ap dzimumlocekli vai dzimumlocekli un sēkliniekiem, kas var nodrošināt labāku asinsrites regulāciju un patīkamāku pieredzi. Turklāt donuta gredzena apaļā forma arī izskatās diezgan labi un nodrošina lielisku izskatu.


    Galu galā pareizā gredzena izvēle ir atkarīga no jūsu personīgajām vēlmēm un komforta līmeņa, taču donuta formai noteikti ir dažas izdevīgas īpašības, kas to atšķir no citiem gredzenu dizainiem.

    Nerūsējošā tērauda donuta gredzens ir īpaši populārs, jo tam ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar gredzeniem, kas izgatavoti no citiem materiāliem, piemēram, ādas, gumijas vai silikona:

    • Izturība: nerūsējošais tērauds ir ļoti izturīgs un izturīgs pret koroziju. Atšķirībā no tādiem materiāliem kā gumija vai āda, kas laika gaitā nolietojas, no nerūsējošā tērauda izgatavots kakla gredzens gadiem ilgi saglabā savu formu un funkciju.
    • Higiēna: medicīniskais nerūsējošais tērauds nav porains, un to var viegli tīrīt un dezinficēt. Turpretī ādā, gumijā un silikonā var būt mikroskopiskas poras, kurās var uzkrāties baktērijas.
    • Estētika: daudzi cilvēki uzskata, ka nerūsējošā tērauda gredzenu spīdīgais, pulētais izskats ir pievilcīgs. Tas rada greznības un kvalitātes sajūtu, ko citi materiāli nevar piedāvāt.
    • Svars: Nerūsējošā tērauda gredzeni parasti ir smagāki nekā gumijas vai silikona gredzeni. Papildu svars dažiem cilvēkiem var nozīmēt intensīvāku sajūtu un stimulāciju.
    • Tā kā medicīniskais nerūsējošais tērauds ir hipoalerģisks materiāls, to labāk panes cilvēki ar jutīgu ādu vai alerģiju pret lateksu vai citiem materiāliem.


    Izvēloties pareizo gredzenu vai gredzenu dzimumlocekļa dzimumloceklim, jāņem vērā personīgās vēlmes un ērtības. Daži mūsu klienti dod priekšroku gumijas vai silikona gredzenu elastībai un maigumam, bet citi novērtē nerūsējošā tērauda izturību un svaru. Galu galā piemērotākā materiāla izvēle ir atkarīga no jūsu individuālajām vajadzībām un vēlmēm.

    Sīkāka informācija:

    • Donut CAZZOMEO gredzens dažādos izmēros
    • Kakla gredzens, dzimumlocekļa gredzens, dzimumlocekļa gredzens vai sēklinieka gredzens
    • Metāla dzimumlocekļa gredzens bez niķeļa - ideāli piemērots alerģiju slimniekiem
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Tīrīšana: Mēs iesakām tīrīšanu ar mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN.
    • Lubrikants: šo dzimumlocekļa gredzenu var lietot ar jebkuru lubrikantu.
    • Dzimumlocekļa gredzens ir izliekts no ārpuses un izgatavots no nerūsējošā tērauda bez niķeļa. Visa virsma ir pulēta.
    • Šī pīrāga formas gredzena priekšrocība ir patīkamā, apaļā forma - īsts roku baudītājs -, kas arī ilgu nēsāšanu (piemēram, visu vakaru, visu nakti) padara par absolūtu baudu.
    • Iepakojums: cēls melns samta maisiņš uzglabāšanai, tostarp daudzvalodu instrukcija.
    • CAZZOMEO™ ir reģistrēta MEO preču zīme.


    Kā noteikt pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru un cik ilgi var lietot dzimumlocekļa gredzenu?

    • Izmēriet apkārtmēru: Ņemiet elastīgu mērlenti vai auklu un izmēriet sava daļēji atkailinātā dzimumlocekļa vai dzimumlocekļa un sēklinieku apkārtmēru. Lai izmērītu dzimumlocekļa un sēklinieku apkārtmēru, novietojiet mērlenti aiz sēkliniekiem un ap dzimumlocekļa pamatni.
    • Aprēķiniet diametru: lai iegūtu diametru, izmērīto apkārtmēru daliet ar 3,14 (pi).
    • Pielāgojiet izmēru: vislabāk no noteiktā diametra atņemt 1-2 mm, lai gredzens pieguļ pietiekami cieši, bet ne tik cieši, lai tas būtu neērti vai radītu sāpes.


    Atcerieties, ka elastīgi materiāli, piemēram, silikons un gumija, ir elastīgāki un labāk pielāgojas dažādiem izmēriem. Ja dzimumlocekļa gredzeni ir izgatavoti no stingriem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda, ir īpaši svarīgi atrast pareizo izmēru. Šeit, mūsu tiešsaistes veikalā, jūs atradīsiet lejupielādei dzimumlocekļa gredzena lietošanas instrukciju, kurā ļoti labi izskaidrots, kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, un sniegti detalizēti norādījumi, kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru. Šīs instrukcijas ir pievienotas arī katram pie mums pasūtītajam dzimumlocekļa gredzenam. Jūs varat arī pieprasīt tās no mums pa tālruni vai e-pastu. Pamatojoties uz mūsu ilggadējo pieredzi, mēs uzskatām, ka 45 mm diametrs ir piemērots normāla izmēra dzimumlocekļiem (kad gredzens tiek nēsāts ap dzimumlocekli un sēkliniekiem). Dzimumlocekļa vārpstas gredzeniem mēs iesakām izmantot gredzenus ar diametru no 30 līdz 40 mm, bet dzimumlocekļa gredzeniem - ar diametru no 25 līdz 30 mm.

    Tas, cik ilgi var lietot gredzenu, ir atkarīgs no dažādiem faktoriem:

    • Materiāls: Mīkstus, elastīgus materiālus, piemēram, silikonu un gumiju, parasti var nēsāt ilgāk nekā gredzenus, kas izgatavoti no cietiem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda.
    • Valkāšanas ērtums: pārliecinieties, ka gredzens ērti pieguļ un nespiež. Ja tas kļūst neērti vai jūtat sāpes, gredzens nekavējoties jānoņem.


    Parasti dzimumlocekļa gredzenu nevajadzētu nēsāt ilgāk par 30 minūtēm, lai samazinātu asinsvadu bojājumu vai citu veselības problēmu risku. Ir svarīgi ieklausīties savā ķermenī un pārtraukt lietot gredzenu, tiklīdz rodas diskomforts vai sāpes.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Novērtēšana 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Cock Ring Donut DUKE: dzimumlocekļa gredzens, dzimumlocekļa gredzens un sēklinieka svars

      Cock Ring Donut DUKE: dzimumlocekļa gredzens, dzimumlocekļa gredzens un sēklinieka svars

      Mūsu donutu gredzeni, gredzeni un dzimumlocekļa gredzeni, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, ir ļoti populāri vīriešu vidū. Pateicoties to iespaidīgajam izskatam un anatomiski ideālajai formai, tie ir ne tikai lieliski potences pastiprinātāji, bet arī sniedz lielāku baudu seksa laikā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: