No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Kakla un bumbas sasaistīšana

Informatīvais biļetens

Cock Bondage Teļa ādas virve

Izbaudiet jaunu un daudz labāku dzimumlocekļa sasaistīšanas veidu ar mūsu Cock Bondage virvi! Izgatavota no augstas kvalitātes kokvilnas virves un pārklāta ar mīkstu melnu teļa ādu, šī virve nodrošina ne tikai iespaidīgu sajūtu, bet arī augstākās klases pieredzi.

Vairāk informācijas

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet jaunu un daudz labāku dzimumlocekļa sasaistīšanas veidu ar mūsu Cock Bondage virvi! Izgatavota no augstas kvalitātes kokvilnas virves un rūpīgi apvilkta ar mīkstu melnu teļa ādu, šī virve piedāvā ne tikai iespaidīgu sajūtu, bet arī savas klases pieredzi. Tās diametrs ir 0,5 cm un kopējais garums 1,25 m, tāpēc tā ir ideāli piemērota dzimumlocekļa un sēklinieku sasiešanai.

     

    Atklājiet neskaitāmas iespējas, kā sasiet vai cieši sasiet gan dzimumlocekli, gan sēkliniekus ar mūsu Cock Bondage teļa ādas virvi. Un, ja esat noskaņojies uz kaut ko patiešām īpašu, virvi varat lieliski izmantot arī kā ball stretcher. Sēkliniekiem tas noteikti patiks!

     

    Ja vēlaties izmantot virvi piekarināšanai, lūdzu, ņemiet vērā, ka maksimālais svars vai stiepes spēks ir 20 kg. Tas ir vienīgais veids, kā nodrošināt, lai augstas kvalitātes ādas pārklājums paliktu neskarts un jūs varētu ilgi baudīt šo augstas kvalitātes BDSM izstrādājumu.

     

    Kas ir īpašs šajā Cock Bondage teļa ādas virvē?

     

    Parastās kokvilnas bondage virves pārklājums ar augstas kvalitātes itāļu teļa ādu ne tikai piešķir virvei greznumu, bet arī atšķir to no parastajām bondage virvēm. Itāļu teļa āda ir pazīstama visā pasaulē ar tās augstākās kvalitātes, elastīguma un patīkamās sajūtas pret ādu. Šis augstas kvalitātes ādas apvalks ne tikai aizsargā ādu no iespējamā kokvilnas kairinājuma, bet arī piešķir virvei īpašu estētisku pieskārienu, kas pastiprina juteklisko pieredzi bondage laikā. Turklāt āda nodrošina papildu stabilitāti un izturību, kas pagarina virves kalpošanas laiku. Apvalks no teļa ādas arī padara virvi par īstu uzmanību piesaistošu un piešķir tai greznuma akcentu. Tādējādi tā unikālā veidā apvieno funkcionalitāti un estētiku un ir augstas kvalitātes alternatīva parastajām obligāciju virvēm.

     

    Kas ir Cock & Ball Bondage?

     

    Cock & Ball Bondage ir BDSM prakse, kurā dzimumlocekļa un/vai sēklinieku sasiešanai tiek izmantotas virves, siksnas vai ādas siksnas. Mērķis var būt no jutīguma un stimulācijas palielināšanas līdz erekcijas un ejakulācijas ierobežošanai vai aizkavēšanai. Cock & Ball Bondage var izmantot kā erotiskas stimulācijas veidu, kā arī kā varas un kontroles metodi BDSM scenārijos. Bondāža var būt stingra vai vaļīga atkarībā no jūsu vēlmēm un pieredzes. Ir daudz dažādu paņēmienu un stilu, sākot no vienkāršas saites ap dzimumlocekļa kātu līdz sarežģītākiem modeļiem, kas ietver visu dzimumorgānu zonu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Cock Bondage Virves, augstākās kvalitātes
    • Mūsu virvi ar vislielāko precizitāti izgatavo pieredzējušākie amatnieki Itālijā. Mīksta teļa āda ne tikai nodrošina ērtu sajūtu, bet arī piešķir virvei greznumu.
    • Materiāls: teļa āda, kokvilnas virve
    • Izmēri: Diametrs aptuveni 0,5 cm, garums 125 cm
    • Ražots Itālijā.
    • Mūsu veikalu itāļu valodā var atrast www.meoteam.it

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Novērtēšana 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Cock Bondage Teļa ādas virve

        Cock Bondage Teļa ādas virve

        Izbaudiet jaunu un daudz labāku dzimumlocekļa sasaistīšanas veidu ar mūsu Cock Bondage virvi! Izgatavota no augstas kvalitātes kokvilnas virves un pārklāta ar mīkstu melnu teļa ādu, šī virve nodrošina ne tikai iespaidīgu sajūtu, bet arī augstākās klases pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        26 citas preces tajā pašā kategorijā: