No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

LOCKTOBER

Informatīvais biļetens

NoPacha ® Allegiance: nākamās paaudzes šķīstības josta

Īpašais LOCKTOBER: mūsdienu cilvēks novērtē komfortu, efektivitāti un stilu. NoPacha® Allegiance šķīstuma josta iemieso tieši šīs vērtības. Izgatavota no augstas kvalitātes polikarbonāta, šī šķīstības josta apvieno maksimālu stabilitāti un absolūtu valkāšanas komfortu, pateicoties tās spalvas vieglumam.

Vairāk informācijas

3427/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsdienu cilvēks novērtē komfortu, efektivitāti un stilu. NoPacha® Allegiance šķīstuma josta iemieso tieši šīs vērtības. Izgatavota no augstas kvalitātes polikarbonāta, šī šķīstības josta apvieno maksimālu stabilitāti un absolūtu valkāšanas komfortu, pateicoties tās pavisam nelielajam svaram.

     

    Lielisks aksesuārs dominējošiem partneriem - jūs neticēsiet, cik tas ir uzbudinošs!

     

    • Elegants dizains atbilst funkcionalitātei: caurspīdīgais dizains ļauj vienmēr diskrēti pārredzēt svarīgāko. Divas iebūvētas slēdzenes nodrošina drošību, savukārt inovatīvais atvāžamā vāka dizains nodrošina ātru un ērtu piekļuvi higiēnas vajadzībām, nelielam sodam vai atvieglojumam.

     

    • Anatomiski ideāls: šķīstība nav viena izmēra, kas der visiem. Tāpēc mēs jums piedāvājam NoPacha® Allegiance šķīstības jostu kombinācijā ar četriem dažādu izmēru, anatomiski veidotiem dzimumlocekļa gredzeniem. Neatkarīgi no tā, kāds izmērs jums ir nepieciešams - šķīstības josta ir ideāli piemērota tieši jums!

     

    • Elpojošs un praktisks: sānu atveres nodrošina patīkamu gaisa cirkulāciju un augstu valkāšanas komfortu. Priekšējais atvērums ļauj urinēt, tāpēc NoPacha® Allegiance šķīstības josta ir ideāli piemērota lietošanai 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

     

    • Diskrētība un daudzpusība: Neatkarīgi no tā, vai esat birojā, vingrojat vai pat peldaties, NoPacha® Allegiance šķīstuma josta paliek jūsu diskrēts noslēpums. Tās kompaktais dizains padara to ideāli piemērotu dažādām aktivitātēm un vienmēr paliek diskrēti apslēpts.

     

    • Nepieļaujiet kompromisus: NoPacha® Allegiance Chastity Belt sniedz jums maksimālu nevainības pieredzi, nezaudējot komfortu un funkcionalitāti.

     

    Daudziem vīriešiem un viņu partnerēm šķīstības jostas valkāšana var būt ļoti intensīva un uzbudinoša pieredze. Lūk, seši pārliecinoši iemesli, kas padara NoPacha® Allegiance šķīstības jostu par unikālu erotisku pieredzi:

     

    1. Kontroles nodošana: daudziem vīriešiem tieši pilnīga kontroles nodošana pār savu seksualitāti ir galvenais pievilcības avots. Ar šķīstības jostas palīdzību šī kontrole burtiski tiek nodota un nodota dominējošā partnera rokās.

     

    1. Palielina uzbudinājumu: Pastāvīga fiziska šķīstības jostas klātbūtne var pastāvīgi atgādināt par piespiedu šķīstību un ar to saistīto erotisko spriedzi.

     

    1. Aizkavēta apmierināšana: Ilgāka orgasma aizkavēšanās var izraisīt intensīvāku apmierinājumu. Kad šķīstības josta beidzot tiek noņemta, sajūta var būt nepārvarama.

     

    1. Spēlēšanās ar varu: dominējošam partnerim šāda veida kontrole var sagādāt lielu gandarījumu. Tas ļauj viņam noteikt noteikumus un izlemt, kad un kā pakļāvīgais partneris izjūt baudu.

     

    1. Stiprāka emocionālā saikne: šķīstības josta prasa augstu uzticības līmeni starp partneriem. Pakļāvīgais partneris uzticas, ka dominējošais partneris ievēros savas robežas, savukārt dominējošais partneris novērtē šo uzticēšanos.

     

    1. Ja tiek ierobežots viens no galvenajiem seksuālās apmierinātības avotiem, var pastiprināties citasmaņas un erogēnās zonas. Tā rezultātā vīrieši var atklāt jaunu intimitātes un sava ķermeņa apzināšanās līmeni.

     

    Tādējādi šķīstības jostu lietošana piedāvā bagātīgu juteklisko un emocionālo pieredzi, kas var bagātināt gan valkātāju, gan keyholder (atslēgu turētāju). Tā ir saistīta ar robežu izpēti, varas un kontroles līdzsvarošanu un dziļākas saiknes izpēti ar partneri.

     

    Tāpēc speriet soli mūsdienu šķīstības pasaulē ar NoPacha® Allegiance - šķīstības jostu mūsdienu izsmalcinātam vīrietim.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • NoPacha® Allegiance: nākamās paaudzes šķīstības josta.
    • Tīras josta vīriešiem
    • Garantēta šķīstība - 24/7 - ilgtermiņa šķīstība
    • Ar divām integrētām slēdzenēm.
    • Ar četriem dažāda izmēra dzimumlocekļa gredzeniem (38 mm, 43 mm, 48 mm un 52 mm iekšējais diametrs).
    • NOPACHA ® ir reģistrēta MEO Vācijas preču zīme.
    • Lai dzimumloceklis varētu slīdēt šķīstības jostā bez berzes, mēs iesakām lietot mūsu PLOWBOY kopšanas želeju ar alveju un E vitamīnu.
    • Nēsāšanas pārtraukumu laikā šķīstības jostu var tīrīt ar VERYCLEAN.
    • Kā papildinājumu mūsu šķīstības jostām mēs iesakām mūsu produktus CUMELOT® gadījuma rakstura piespiedu orgasmiem bez erekcijas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tightly bound

    I loved how secure I felt wearing this cage. The only issue I had was, getting hard while I was trying to lock myself up in it

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Gefällt meiner Herrin

    Sehr angenehm zu tragen hab ihn seit 3 Tage an und keinerlei Probleme - nichtmal beim Rad fahren. Meiner Herrin gefällt er sehr gut

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    The first chastity belt I can really wear 24/7

    I already have two other chastity belts but this is the first one that really fits me. The hinged ring design is perfect, the material is plastic but a very good plastic which feels valuable, no comparison to my other one that cost the same. The application is a little weird at first but ok, you just have to be careful not to pinch any skin. The chastity belt can be worn all day without problems, since nothing rattles, makes no bulge in the pants, does not slip and the balls do not turn blue. My others always slipped down on warm days, which amazingly doesn't happen with this one. Also, the chastity belt holds the "night forces" without problems and you do not have the feeling, since it is plastic, that he breaks immediately. For the money a top chastity belt that I can really wear 24/7.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    NoPacha ® Allegiance: nākamās paaudzes šķīstības josta

    NoPacha ® Allegiance: nākamās paaudzes šķīstības josta

    Īpašais LOCKTOBER: mūsdienu cilvēks novērtē komfortu, efektivitāti un stilu. NoPacha® Allegiance šķīstuma josta iemieso tieši šīs vērtības. Izgatavota no augstas kvalitātes polikarbonāta, šī šķīstības josta apvieno maksimālu stabilitāti un absolūtu valkāšanas komfortu, pateicoties tās spalvas vieglumam.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās: