No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mūsdienu šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Nevainības josta NoPacha Servant

NoPacha ® Servant šķīstības josta ir nozīmīga inovācija šķīstības jostu jomā, jo tā piedāvā iespēju piestiprināt dildo tieši pie šķīstības jostas. Šī pārdomātā dizaina iezīme ievērojami paplašina šķīstības jostas tradicionālo funkciju un palielina tās daudzpusību.

Vairāk informācijas

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ļoti ierobežojošā NoPacha ® Servant šķīstības josta vīriešiem galvenokārt tiek izmantota, lai nodrošinātu vīrieša seksuālo atturību un neļautu viņam masturbēt vai stāties dzimumattiecībās. Tīras josta ir populārs BDSM aksesuārs, un to bieži izmanto dominēšanas un pakļaušanas scenārijos, kad dominējošais partneris pārņem kontroli pār pakļāvīgā partnera seksuālajām aktivitātēm un dzimumlocekli. Mūsu video jūs varat iepazīties ar NoPacha ® Servant šķīstības jostu!

    Slepenais ierocis dominances cienītājiem: NoPacha Servant - vislabākā šķīstības josta ar kaut ko ekstra!

    NoPacha ® Servant šķīstības josta ir nozīmīga inovācija šķīstības jostu jomā, jo tā piedāvā iespēju pievienot dildo tieši pie šķīstības jostas. Šī pārdomātā dizaina iezīme ievērojami paplašina šķīstības jostas tradicionālo funkciju un palielina tās daudzpusību. NoPacha ® Servant šķīstības josta ļauj gan pakļāvīgajam vīrietim, gan viņa partnerim iesaistīties dažādās lomu spēlēs un scenārijos. Iespēja izvēlēties starp trim dažādām dildo krāsām (ādas krāsas, melns vai sarkans) un diviem dažādiem garumiem (5 cm un 9 cm) piedāvā arī individuālas dizaina iespējas. Šī novatoriskā pieeja šķīstības jostas dizainā paver pavisam jaunas iespējas un pieredzi.

    NoPacha ® Servant šķīstības josta piedāvā individuālu pielāgošanu, kas atbilst visām vajadzībām. Tā ir pieejama četros dažādos izmēros, lai katrs vīrietis varētu atrast sev ideāli piemērotu. Atkarībā no komforta un anatomijas jūs varat izvēlēties starp dzimumlocekļa gredzeniem ar 40 mm, 45 mm, 50 mm vai 53 mm iekšējo diametru. Tas nodrošina ne tikai optimālu valkāšanas komfortu, bet arī drošību, ka šķīstības josta cieši un droši pieguļ jebkuram dzimumlocekļa izmēram.

    Šķīstības josta ar pievienoto vērtību: atklājiet, kā NoPacha Servant paver jaunas baudas iespējas!

    • Kontrole un pakļaušanās: BDSM attiecībās dominējošais partneris var izmantot šķīstības jostu kā līdzekli pakļāvīgā partnera kontrolei. Izmantojot šķīstības jostu, dominējošais partneris var kontrolēt pakļāvīgā partnera seksuālo brīvību un uzbudinājumu.
    • Tease & noliegšana: šķīstības jostu var izmantot kā lielisku palīglīdzekli Tease & noliegšanas scenārijos, kad vīrietis ir seksuāli uzbudināts, bet netiek novests līdz orgasmam.
    • Dažiem pāriem pašiem par sevi patīk šķīstības rotaļas, kad vīrietis kādu laiku paliek šķīsts.
    • Palielināta gaidīšana: šķīstības jostas nēsāšana var palielināt gaidīšanu un vēlmi pēc seksuālas atbrīvošanās, kas var izraisīt intensīvāku orgasmu, kad šķīstības josta beidzot tiek noņemta.
    • Drošība un higiēna: Labi izstrādāta šķīstības josta, piemēram, NoPacha® Servant, ir droša lietošanā. To var viegli notīrīt, lai nodrošinātu higiēnu.


    Pakļāvīgam vīrietim:

    • Kamēr vīrietis nēsā šķīstības jostu un tādējādi pats paliek šķīsts, dildo var nodrošināt papildu stimulāciju dominējošajai partnerei.
    • Lomu maiņa: pievienoto dildo var izmantot lomu spēlēm, kurās pasīvais vīrietis uzņemas seksuāli aktīvu lomu, pats paliekot šķīsts.
    • Izvēles daudzveidība: Dominējošais partneris var izvēlēties dildo atbilstoši savām vēlmēm, jo viņam ir iespēja izvēlēties no trim dildo krāsām un diviem garumiem.


    Stingrai saimniecei vai dominējošam kungam:

    • Dildo piestiprināšana pie pasīvā partnera šķīstības jostas var būt spēcīga dominances un kontroles zīme. Saimniece vai kungs var noteikt, kad un kā dildo tiks izmantots.
    • Rotaļu daudzveidība: saimniece vai kungs var izmantot dildo dažādām spēlēm un scenārijiem, lai apmierinātu savas vajadzības vai vienkārši kā papildu psiholoģisku stimulu.
    • Pielāgošanas iespējas: iespēja izvēlēties dildo krāsu un izmēru ļauj saimniecei vai kungam veidot pieredzi pilnībā atbilstoši savām vēlmēm.


    Ideāls piederums tā sauktajam slaukšanai:

    Milking ar slaukšanu BDSM kontekstā apzīmē tehniku, kurā vīrieša prostatu stimulē ar īpašu masāžu, bieži vien ar mērķi sasniegt orgasmu bez tiešas dzimumlocekļa stimulācijas. To var panākt vai nu ar starpenes ārējo masāžu, vai arī ar prostatas iekšējo stimulāciju caur anālo atveri. Tas ir stimulācijas veids, kas koncentrējas gan uz baudu, gan kontroli, un to bieži izmanto dominances un pakļaušanas scenārijos. Ideja ir tāda, ka aktīvajam, "slaukšanas" partnerim ir pilnīga kontrole pār pasīvā partnera orgasmu. Slaukšanas laikā dzimumlocekli var ieslēgt NoPacha Servant šķīstības jostā, lai nodrošinātu, ka nenotiek tieša stimulācija.

    Kopumā NoPacha® Servant šķīstības josta paplašina iespējamā robežas un piedāvā pāriem pilnīgi jaunu vīriešu šķīstības dimensiju.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Je recommande sans souci cet article

    Utilisé sur des périodes de 1 semaine. Aucun problème et confortable. La societe MEO est également joignable et reactive. Je recommande sans souci cet article

      Novērtēšana 

      Thank you from Norway

      As a male slave, I am thrilled with the chastity belt. It allows my mistress complete control over my sexual activities and my worthless little dick. The ability to attach a dildo directly to the chastity belt adds a new dimension to chastity. The design opens up new, exciting role-playing and scenarios. The quality and workmanship of the chastity belt is first class and designed with great attention to detail. As a lover of submission, this chastity belt has exceeded my expectations. It perfectly fulfills its function of ensuring sexual abstinence while allowing for new, intense experiences. I can recommend the chastity belt to all who have a desire for erotic adventure and control over their sexual activities. This chastity belt is definitely the secret weapon for lovers of dominance! Kudos also to MEO for the high quality and discreet shipping. The chastity belt has taken our life to a new level and I can't wait to have more exciting experiences with it.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Absolut der Hammer

      Ein Muss für jeden devoten Mann! Dieser KG ist im Zusammenspiel mit dem Aufsteck-Dildo wirklich das Nonplus-Ultra.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Nevainības josta NoPacha Servant

      Nevainības josta NoPacha Servant

      NoPacha ® Servant šķīstības josta ir nozīmīga inovācija šķīstības jostu jomā, jo tā piedāvā iespēju piestiprināt dildo tieši pie šķīstības jostas. Šī pārdomātā dizaina iezīme ievērojami paplašina šķīstības jostas tradicionālo funkciju un palielina tās daudzpusību.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: