No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spanking produkti

Informatīvais biļetens

Ādas BDSM slazds

Mūsu BASTARD swat ir piemērots intensīvai lietošanai. Četri seglinieku ādas slāņi un perfekti sabalansēts garums nodrošina labāku spankinga efektu.

Vairāk informācijas

1186/00

89,90 €


-65%

31,47 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu BASTARD izsmidzinātājs ir piemērots intensīvai lietošanai. Četri biezas seglera ādas slāņi un perfekti sabalansēts garums vai platums nodrošina šim švamtam perfektu šūpošanos un tādējādi nodrošina labāku efektu šļakstīšanas laikā.

     

    Vai jūsu nerātnais partneris ir pelnījis sodu?

     

    Ar vieglākiem sitieniem švammes četri slāņi trāpa ar īsu aizkavēšanos, radot elegantu vairākkārtēju pukstēšanu, kas līdzinās atbalsij.

     

    Izturīgais rokturis ir pārklāts ar pītu ādu, un tam ir plaukstas siksniņa. Tas ļauj droši turēt pātagu "Bastard" rokā, kā arī uzglabāt to piekarinātu (ieteicams kā visiem pātagām un pātagām). Rokturi noslēdz divi raksturīgi "mezgli".

     

    Sīkāka informācija:

    • Ādas pātaga, paredzēta Serious Players
    • Izmērs: 50 x 7,5 cm
    • Materiāls: āda
    • Erotisko pēršanu ar mūsu izstrādājumiem var praktizēt dažādos veidos. To klāsts ir plašs - no maigiem glāstošiem pērieniem līdz izglītojošām spēlēm un bargiem sodiem ar sasaistīšanu. Neatkarīgi no tā, kā tiek praktizēta erotiskā spankingā, saskaņā ar vispārēju vienprātību erotiskā spankinga izšķirošais pamats ir absolūtas drošības, saprātīguma un piekrišanas princips (Safe, Sane, Consensual),

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Schön klatschen mit ordentlich Bums

    Toll verarbeitet. Nicht nur das Geräusch, auch der Impact ist imposant. Es lässt sich bestens dosieren von sanft bis strafend und sorgt für genügend Abwechslung zu herkömmlichen paddels und flogger

      Novērtēšana 

      Mit ordentlich wumms

      Wirklich gut gearbeiteter Slapper mit ordentlich wumms, wenn man es möchte. Macht gut aua, liegt gut in der Hand und ist solide verarbeitet – eben so, wie ich es von den Schlagwerkzeugen von Meo gewohnt bin. Gutes Teil.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      I love/hate this toy!

      I love/hate this toy! My bf gives me both maintenance and punishment spankings and this one is reserved for punishment. He spanks very hard and, even though I try to keep from crying out as long as I can, he generally has me making noise after about to 10th hard stroke. It does leave welts on my bare ass when he lays it on extra hard but I definitely know I've been punished!

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ādas BDSM slazds

      Ādas BDSM slazds

      Mūsu BASTARD swat ir piemērots intensīvai lietošanai. Četri seglinieku ādas slāņi un perfekti sabalansēts garums nodrošina labāku spankinga efektu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      11 citas preces tajā pašā kategorijā: