No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spanking produkti

Informatīvais biļetens

Black slapper no Mauvais Garçon Sērija no MEO

Tradicionālās nozīmes un modernās adaptācijas apvienojums padara slapper ir īpaši aizraujošs instruments. Iespēja ar vienu instrumentu radīt tik plašu sajūtu gammu, sākot ar smalku stimulāciju un beidzot ar intensīvu baudu un sāpēm, sniedz unikālu pieredzi abiem partneriem.

Vairāk informācijas

3823/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet savu BDSM sesiju maksimālo atspērienu: mūsu slapper puristiskā dizainā apvienota funkcionalitāte un estētiska elegance. Šis neparastais instruments ir ne tikai vizuāls akcents jūsu kolekcijā, bet arī garantē intensīvu pieredzi ikvienam iesaistītajam.

    Aprīkots ar izturīgu, brūnu koka rokturi un dubultu siksnu no augstas kvalitātes PU ādas slapper iespaidīgais garums ir 47 cm (ieskaitot 18 cm garu rokturi) un platums - 5 cm. Rūpīgais vegāna ādas savienojums ar koka rokturi, izmantojot divus skrūvju savienojumus, sola ne tikai maksimālu drošību lietošanā, bet arī ievērojamu izturību.

    Dizains ir pārdomāts: biezais, ergonomiski veidotais rokturis ērti iekļaujas rokā un kopā ar elastīgo siksnu nodrošina ērtu svaru un perfektu līdzsvaru. Tas atvieglo lietošanu un padara lietošanu patīkamu. slapper ir ideāli piemērots BDSM entuziastiem, kuri meklē piederumu nepaklausīgu apakšbrāļu disciplinēšanai, jo ļoti elastīgā siksniņa nodrošina tieši tādu iedarbības spēku, kāds nepieciešams.

    Kombinēt slapper ar citiem BDSM piederumiem, piemēram, rokudzelžiem, acu apsēju un spieķi, lai radītu autentisku ainu. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku maigam sodam vai spēcīgam pērienam, šis daudzpusīgais slapper pielāgojas jūsu vajadzībām un liek visu BDSM fanu sirdīm pukstēt straujāk.

    Mūsu slapper ir neaizstājams BDSM aprīkojuma rīks, jo tas ļauj precīzi dozēt soda intensitāti un tādējādi reaģēt uz dalībnieku individuālajām robežām un vēlmēm. Turklāt ergonomiskais koka rokturis ļauj precīzi kontrolēt un lietot, kas ir īpaši izdevīgi garāku seansu laikā.

    Vēsturiskais šlepera pielietojums skolas disciplīnā piešķir tam zināmu autoritātes un bardzības auru, kas bieži ir vēlama BDSM seansos. slapper kalpo ne tikai kā fizisks, bet arī kā psiholoģisks instruments, lai pastiprinātu dinamiku starp dominanci un pakļaušanos.

    Tradicionālās nozīmes un modernās adaptācijas kombinācija padara slapper ir īpaši aizraujošs instruments. Iespēja ar vienu instrumentu radīt tik plašu sajūtu gammu, sākot ar smalku stimulāciju un beidzot ar intensīvu baudu un sāpēm, sniedz unikālu pieredzi abiem partneriem. PU ādas izmantošana mūsdienīgajā Slapper versijā uzrunā arī arvien pieaugošo BDSM praktizētāju kopienu, kas novērtē vegāniskus vai ne-dzīvnieku izcelsmes produktus, nemazinot spēļu kvalitāti vai efektivitāti.

    Kopumā slapper ir piemērs tam, kā tradicionālos instrumentus var integrēt mūsdienu BDSM kultūrā un pielāgot mūsdienu standartiem un vērtībām. Tā popularitāte uzsver pastāvīgo valdzinājumu un vajadzību pēc daudzpusīgiem, efektīviem un psiholoģiski pievilcīgiem instrumentiem sodīšanas un disciplinēšanas mākslā.

    Sīkāka informācija:

    • PAPILDU INFORMĀCIJA: BDSM slapper no Mauvais Garçon Sērija no MEO
    • Materiāls: koks, vegāna PU āda
    • Izmēri Garums 47 cm (ieskaitot 18 cm garu rokturi) un platums 5 cm.
    • Tīrīšana: Pēc lietošanas ar VERYCLEAN aerosolu.
    • Lietojot mūsu slaperus, ir svarīgi vienmēr ievērot SSC (Safe, Sane, and Consensual) principus. Drošība, saprātīgums un savstarpēja piekrišana ir atbildīgas uzvedības stūrakmeņi BDSM kopienā. Uz slapper drīkst izmantot tikai cilvēki, kuri apzinās riskus un veic nepieciešamos pasākumus, lai izvairītos no kaitējuma. Ieteicams iepriekš iepazīties ar paņēmieniem un praksi, kas nodrošina drošu lietošanu. Šļakstīšana var izraisīt spēcīgas emocijas, tāpēc ir svarīgi vienoties par skaidrām robežām un signāliem starp iesaistītajām pusēm. BDSM aktivitātēm vienmēr ir jānotiek ar piekrišanu, apzināti un drošā vidē, lai nodrošinātu visu iesaistīto labklājību.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Black slapper no Mauvais Garçon Sērija no MEO

    Black slapper no Mauvais Garçon Sērija no MEO

    Tradicionālās nozīmes un modernās adaptācijas apvienojums padara slapper ir īpaši aizraujošs instruments. Iespēja ar vienu instrumentu radīt tik plašu sajūtu gammu, sākot ar smalku stimulāciju un beidzot ar intensīvu baudu un sāpēm, sniedz unikālu pieredzi abiem partneriem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    10 citas preces tajā pašā kategorijā: