No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug Treneris - iesācējiem un pieredzējušiem

Anālais sekss iesācējiem? Ar šo padomu būs viegli sākt! Mūsu anālais spraudnis "Trainer", ko mēs piedāvājam dažādos izmēros, piedāvā gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem unikālu iespēju atklāt vai pastiprināt anālā seksa priekus.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Anālais sekss iesācējiem? Ar šo padomu būs viegli sākt! Mūsu anālais spraudnis "Trainer", ko mēs piedāvājam dažādos izmēros, piedāvā gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem unikālu iespēju atklāt vai pastiprināt anālā seksa priekus.

     

    Anālais treniņš ar butt plug - mēs jums pastāstīsim, kā tas darbojas:

     

    butt plug - pazīstams arī kā anālais spraudnis vai vienkārši spraudnis - ir ne tikai intīma rotaļlieta, bet arī skaisti veidots palīglīdzeklis jutekliskai ķermeņa izpētei. Mūsu anālais spraudnis "treneris" piedāvā gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem unikālu iespēju atklāt vai pastiprināt anālā seksa priekus. Tas ir jūsu personīgais treneris intīmiem mirkļiem, ideāli piemērots, lai sagatavotos anālajam seksam vai vienkārši izbaudītu intensīvas pilnības sajūtu.

     

    Daudzi vīrieši un sievietes regulāri praktizē anālā korķa treniņu, lai izstieptu sfinktera muskuļus, piemēram, nesarežģītai anālajai dzimumaktu vai anālajam seksam. Aiz šī aizraujoši izklausošā termina slēpjas tikai regulāra sfinktera muskuļa stiepšana ar dažādu izmēru anālajiem spraudņiem. Sfinkters ir tāds pats muskulis kā jebkurš cits, tāpēc to var trenēt tāpat. Mūsu butt plug "Trenažieris" ir īpaši piemērots vienkāršai un nesarežģītai anālajai stiepšanai, pat iesācējiem. Anālā spraudņa īpašā forma, to ievietojot, pa gabaliņam izstiepj sfinktera muskuli.

     

    Sāciet ar mazo anālo aizbāzni, kas iespiežas ļoti maigi, pēc tam palieliniet anālo baudu ar vidēja izmēra anālo aizbāzni un tad, "labi apmācīti", ļaujieties maksimālai baudai ar ļoti lielo anālo aizbāzni! Katram aizbāžniekam ir droša piesūcekņu bāze - vienkārši uzstādiet to, apsēdieties uz tā un ritmiski izbaudiet!

     

    Seši iemesli, kāpēc butt plug "Trainer" padarīs jūsu pirmo anālo seksu par fantastisku pieredzi!

     

    1. Maiga stiepšanās: Butt plug var pakāpeniski un maigi izstiept anālo atveri, lai anālais atveris būtu elastīgāks un atvērtāks turpmākā anālā seksa laikā. Tas samazina diskomforta vai pat traumu risku.
    2. Sfinktera muskuļu atslābināšana: Izmantojot butt plug, var atslābināt anālo sfinkteri, kas ir svarīgi ērtākai iekļūšanai anālā seksa laikā.
    3. Pieradināšana pie sajūtas: īpaši iesācējiem butt plug izmantošana var palīdzēt pierast pie anālā seksa sajūtas. Tas var palīdzēt padarīt anālo seksu mazāk biedējošu vai neērtu.
    4. Lubrikācijas uzlabošana: Aizmugurkaula aizbāžņa lietošana kombinācijā ar mūsu Aquameo lubrikantu papildus mitrina anālo atveri, kas var uzlabot lubrikāciju turpmākās anālās dzimumakta laikā.
    5. Lielāka jutība: Aizmugurkaula aizbāžņa lietošana var palielināt jutību anālajā zonā un sagatavot lietotāju jutekliskākai pieredzei anālā dzimumakta laikā.
    6. Psiholoģiskā sagatavošanās: no psiholoģiskā viedokļa sēžas aizbāžņa lietošana var palīdzēt psiholoģiski sagatavoties anālajam seksam, mazināt trauksmi un palielināt cerības.

     

    Visi šie ieguvumi atvieglo anālā seksa uzsākšanu un padara visu pieredzi patīkamāku un apmierinošāku.

     

    Vīrieši un sievietes zvērušies par šo rotaļlietu: šī butt plug ir obligāta rotaļlieta ikvienam anālā seksa cienītājam!

     

    Kāpēc butt plug "Trainer" ir tik populārs vīriešu un sieviešu vidū? Tāpēc, ka tas ne tikai kalpo kā sagatavošanās līdzeklis anālajam seksam, bet arī pastiprina pilnības un intensitātes sajūtu, ko daudzi meklē, izmantojot sēžas aizbāzni. Pateicoties tā īpašajam dizainam - tulpes formas galviņai maigai ievietošanai un drošai pamatnei, kas pasargā no dziļas iekļūšanas, - tas ir ideāli piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Tā kā katrs ķermenis ir unikāls, mēs piedāvājam "Trainer" trīs dažādos izmēros:

     

    • S izmērs: garums 58 mm, diametrs 28 mm
    • M izmērs: garums 72 mm, diametrs 35 mm
    • L izmērs: garums 90 mm, diametrs 44 mm

    Sensacionāls komplekta piedāvājums:

     

    Ieteicams iegādāties butt plug "Trainer" 3 komplektu komplektā, lai jums vienmēr būtu pa rokai pareizais izmērs jūsu progresam. Atsevišķi par šiem fantastiskajiem sēžas aizbāžņiem jūs maksāsiet ievērojami vairāk. Bet mums jums ir kaut kas ļoti īpašs: Iegādājieties pilnu 3 komplektu tagad par nepārspējamu cenu. Tas nozīmē neticamu ietaupījumu vairāk nekā 30 % apmērā! Izmantojiet šo nepārspējamo piedāvājumu un izbaudiet maksimālu baudu ar katru no trim izmēriem!

     

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai profesionālis, ar šiem trim sērijas Extremeo sērijas dibena aizbāžņiem jūs būsiet lieliski aprīkots. Izgatavoti no augstas kvalitātes silikona, kas nesatur ftalātus, "Trainer" garantē drošu un patīkamu pieredzi. Palieliniet savu intīmo baudu un padariet "Trainer" par savu personīgo anālā seksa treneri.

     

    Extremeo sēžas aizbāžņu tīrīšana un lietošana:

     

    Vienkārša lietošana: dibena aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - it īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Mēs iesakām mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot silikona izstrādājumus, piemēram, Extremeo butt plug, nevajadzētu lietot lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas nodrošina dziļāku un vienmērīgāku lubrikanta sadalījumu anālajā kanālā, kas padara sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, neizšķērdējot lubrikantu.

     

    Tīrīšana: Pēc katras lietošanas reizes jūsu Extremeo aizbāžnis ir rūpīgi jāiztīra. Lielāko daļu netīrumu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - dibena aizbāžnis iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem
    • Extremeo dibena aizbāžņi ir ekspertu izstrādāti anālie aizbāžņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet sēžas aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām mūsu Extremeo produktu šim sēžas aizbāžniekam: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera muskuļu sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neviltotu seksuālo ekstāzi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Novērtēšana 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Novērtēšana 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Butt plug Treneris - iesācējiem un pieredzējušiem

        Butt plug Treneris - iesācējiem un pieredzējušiem

        Anālais sekss iesācējiem? Ar šo padomu būs viegli sākt! Mūsu anālais spraudnis "Trainer", ko mēs piedāvājam dažādos izmēros, piedāvā gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem unikālu iespēju atklāt vai pastiprināt anālā seksa priekus.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: