No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālā seksa treneris - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up no Extremeo sērijas optimāli izstiepj anālo atveri un atslābina abus sfinktera muskuļus. Ideāli piemērots, lai sagatavotos anālajam seksam vai fisting. Ar drošu pamatni un ievelkamu rokturi tas ir ideāli piemērots diskrētai ikdienas lietošanai.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    butt plug Warm Up labi piepilda anālo kanālu, tualeti tualeti turot plaši atvērtu un tādējādi atslābinot 1. un 2. sfinktera muskuļus. Piemērots butt plug no Extremeo sērijas, lai sagatavotos anālajam seksam vai iesildītos pirms anālā seksa fisting. Ideāla izmēra, anatomiski ideālas formas, ar drošu pamatni un atgriešanās rokturi, butt plug Warm Up var diskrēti lietot arī ikdienā ilgāku laiku.

     

    Konusveida formas butt plug Warm Up ir svarīgs vairāku iemeslu dēļ, un tas ir ideāli piemērots, lai sagatavotos anālajam seksam vai anālajam seksam fisting piemērots! Šeit mēs paskaidrojam, kāpēc:

     

    Cilvēka anālo atveri veido divi sfinktera muskuļi. Ārējais sfinkters (sphincter externus) - šis muskulis atrodas tieši pie anālās atveres ieejas, un to var sasprindzināt un atslābināt pēc vēlēšanās. Iekšējais sfinkters (sphincter internus) - šis muskulis atrodas dziļāk anālajā atverē un tiek kontrolēts piespiedu kārtā. Tas nozīmē, ka jums nav tiešas kontroles pār šī muskuļa sasprindzināšanu un atslābināšanu.

     

    Gatavojoties anālajam seksam vai fisting ir svarīgi atslābināt abus sfinktera muskuļus. Bieži sastopama iesācēju problēma ir tā, ka viņi spēj atslābināt tikai ārējo sfinkteri, kamēr iekšējais sfinkteris paliek saspringts. Tas var izraisīt diskomfortu vai sāpes.

     

    Šajā situācijā noder tīmekļa vietne butt plug Warm Up :

     

    • Šim aizbāžniekam ir perfekta forma: Butt plug Warm Up konusveida forma ļauj anālo aizbāzni lēnām ievietot anālajā atverē. Konusveida forma ļauj pakāpeniski ievietot un izstiept ārējo sfinkteri. Pēc ievietošanas korķis palīdz atslābināt un izstiept iekšējo sfinkteri.

    • Anālais korķis pilnībā aizpilda anālo kanālu: Kā apstiprināja mūsu eksperti, butt plug Warm Up pilnībā aizpilda anālo kanālu. Tas ir svarīgi, jo sagatavo anālo atveri iekļūšanas sajūtai, kā tas ir anālā seksa vai anālās penetrācijas laikā fisting tas ir šis gadījums.

    • Anaplug atslābina abus sfinktera muskuļus: Sfinktera atslābums ir ļoti svarīgs, lai anālā seksa vai anālās penetrācijas laikā nebūtu sāpju un būtu patīkama pieredze fisting. Butt plug Warm Up uztur anālo atveri plaši atvērtu, kas savukārt atslābina sfinktera muskuļus un padara sagatavošanos efektīvāku.

    • Mūsu prioritāte ir drošība: Butt plug pamatne nodrošina, ka tas neieslīd pārāk tālu anālajā atverē, kas ir īpaši svarīgi, lai izvairītos no diskomforta. Ievelkamais rokturis nodrošina papildu kontroli un drošību, ievietojot un izņemot butt plug.

    • Ilgstoša ikdienas lietošana: Butt plug Warm Up dizains ļauj kontaktdakšu lietot ilgāku laiku. Ilgstoša vai nepārtraukta butt plug lietošana var trenēt iekšējo sfinktera muskuli atslābināties. Tas ir īpaši noderīgi, jo, kā jau minēts iepriekš, šis muskulis tiek kontrolēts neviļus, un to nevar tieši atslābināt.

    • Dažādi izmēri: Trīs dažādi izmēri ļauj lietotājam izvēlēties piemērotu anālo aizbāzni atkarībā no pieredzes un komforta. Tas ļauj to pakāpeniski palielināt un pielāgot, kas atvieglo gatavošanos anālajam seksam vai.. fisting vieglāku.

    • Super materiāls: Mīkstais, bet izmēros stabilais silikons, kas nesatur ftalātus, ne tikai nodrošina patīkamu, ādai draudzīgu pieredzi, bet ir arī pietiekami slidens, lai nodrošinātu vienmērīgu anālo izstiepšanos, īpaši kombinācijā ar augstas kvalitātes lubrikantu, piemēram, Aquameo.


    Rezumējot, butt plug Warm Up palīdz izstiept un atslābināt ne tikai ārējo, bet arī iekšējo sfinktera muskuli, padarot to par vērtīgu palīglīdzekli, gatavojoties anālajam seksam vai anālajam dzimumaktu fisting anālais sekss. Tomēr vienmēr ir svarīgi nesteigties, lietot daudz lubrikanta un ieklausīties savā ķermenī, lai viss būtu ērti un droši.

     

    butt plug Warm Up ir pieejams trīs izmēros:

     

    • S izmērs: 3,2 cm diametrs, 9,1 cm kopējais garums
    • M izmērs: 3,8 cm diametrs, 10,8 cm kopējais garums
    • L izmērs: 4,4 cm diametrs, 12,5 cm kopējais garums

     

    Mūsu butt plug Warm Up no Extremeo sērijas ir daudz vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta: Butt plug Warm Up būs jūsu personīgais anālais seksa treneris! Ar butt plug Warm Up jūs ne tikai gūsiet vairāk prieka anālā seksa laikā, bet arī iegūsiet pārliecību, kas nepieciešama, lai sagatavotos intensīvākiem anālajiem piedzīvojumiem.

     

    Extremeo sēžas aizbāžņu tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietojams: Aizdares spraudņa ievietošana var būt skaista un patīkama pieredze, īpaši, ja zināt, kā to pareizi darīt. Lai atvieglotu aizdares spraudņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Ātra izsmidzināšana atslābina sfinktera muskuļus un padara sēžas aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var mainīt situāciju. Lietojot silikona izstrādājumus, piemēram, Extremeo butt plug, jāizvairās no lubrikantu uz silikona bāzes lietošanas, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas nodrošina dziļāku un vienmērīgāku lubrikanta sadalījumu anālajā kanālā, kas padara sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, neizšķērdējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Pēc katras lietošanas reizes jūsu Extremeo aizbāžnis ir rūpīgi jāiztīra. Lielāko daļu netīrumu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug
    • Extremeo ir ekspertu izstrādāti anālie svecīši.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet sēžas aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām mūsu Extremeo produktu šim sēžas aizbāžniekam: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera muskuļu sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neviltotu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo dibena sprauslām mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvo sēžas aizbāžņu ievietošana Extremeo klāstā. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Jūs varat pasūtīt mūsu aizdaļu aizbāžņus visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikalu Vācijā, MEO veikalu Šveicē vai MEO bondage veikalu Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO seksa veikals Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu klāstu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu dzimtā valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Vairāk MEO veikalu var atrast ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Dienvidāfrikā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Novērtēšana 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Novērtēšana 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Novērtēšana 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Novērtēšana 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Anālā seksa treneris - butt plug Warm Up

            Anālā seksa treneris - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up no Extremeo sērijas optimāli izstiepj anālo atveri un atslābina abus sfinktera muskuļus. Ideāli piemērots, lai sagatavotos anālajam seksam vai fisting. Ar drošu pamatni un ievelkamu rokturi tas ir ideāli piemērots diskrētai ikdienas lietošanai.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: