No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug Extremeo - Ass Diamond

Ir daudzi klasiski sēžas aizbāžņi, taču šis MEO Design Studios anālais aizbāžnis ir patiešām īpašs. Kamēr tirgus ir pārpildīts ar dibena spraudņiem, mēs ar lepnumu piedāvājam šo neparasto anālo spraudni no Extremeo sērijas. Butt plug Diamond nosaka jaunus dizaina, funkciju un stimulācijas daudzveidības standartus un ir īpaši piemērots izjādēm!

Vairāk informācijas

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ir daudzi klasiski sēžas aizbāžņi, taču šis MEO Design Studios anālais aizbāžnis ir patiešām īpašs. Kamēr tirgus ir pārpildīts ar dibena spraudņiem, mēs ar lepnumu piedāvājam šo neparasto anālo spraudni no Extremeo sērijas. Butt plug Diamond nosaka jaunus dizaina, funkciju un stimulācijas daudzveidības standartus un ir īpaši piemērots izjādēm!

     

    Kāpēc eksperti šo anālo kontaktdakšu dēvē par "MUST-HAVE"!

     

    Šis anālais korķis ir unikāls ar savu dizainu, kas pārliecina ar detalizētām rieviņām, kurās lubrikants īpaši labi pielīp, un pārsteidzošu mazu rombveida izciļņu gredzenu. Tie ir ne tikai vizuāls akcents, bet arī sola papildu, intensīvu stimulāciju ar katru ievilkšanu un izvilkšanu, sniedzot jums jaunus anālās baudas augstumus. Ideāla izmēra butt plug kakliņš nodrošina ērtu un drošu satvērienu, kad tas tiek ievietots anālajā atverē. Tāpēc varat būt droši, ka anālais spraudnis neizlīdēs no jums un nepazudīs iekšā pat visintensīvākajos brīžos. Apaļā pamatne, kuras diametrs atkarībā no modeļa svārstās no 32 līdz 42 mm, nodrošina papildu drošību. Tas novērš nevēlamu izslīdēšanu un nepatīkamus pārsteigumus. Taču tas vēl nav viss: silikona materiāls, kas nesatur ftalātus, ir ne tikai nekaitīgs ķermenim, bet tam ir arī zīdaini gluda virsma, kas kombinācijā ar mūsu Aquameo lubrikantu nodrošina maigu un patīkamu ievietošanu anālajā atverē. Butt plug galviņa, kas konusveidīgi izaug līdz lielākam diametram, padara ievietošanu par tīru baudu un nodrošina nepārtrauktu baudas pieaugumu, kad jūs sēžat uz butt plug un ļaujat tam ieslīdēt dziļi anālajā kanālā.

     

    butt plug Diamond ir pieejams trīs izmēros - no sākumlīmeņa modeļa līdz sarežģītam profesionālam izmēram - un ir piemērots visdažādākajiem anālā seksa cienītājiem:

     

    • S izmērs: garums 68 mm, diametrs no 12 līdz 27 mm
    • M izmērs: garums 80 mm, diametrs no 17 līdz 36 mm
    • L izmērs: garums 95 mm, diametrs no 19 līdz 42 mm

     

    Atklājiet butt plug braukšanas mākslu un izbaudiet neiedomājamus kulminācijas brīžus!

     

    Jāšana ar butt plug, īpaši ar butt plug Diamond , ir unikāla un īpaša pieredze, ko novērtē daudzi mūsu klienti. Lūk, daži iemesli, kāpēc butt plug Diamond ir īpaši piemērots šim nolūkam.

     

    • Dizains: Butt plug Diamond konusveida galviņa atvieglo anālo lietošanu un nodrošina patīkamu stiepšanos ievietošanas un izņemšanas laikā. Brauciens ar butt plug pastiprina šo sajūtu, jo spraudņa diametrs pastāvīgi mainās, tam slīdot uz augšu un uz leju.

     

    • Pamatne: Butt plug Diamond plašā, apaļā pamatne nodrošina perfektu satvērienu. Tas ļauj lietotājam sēdēt uz butt plug un droši braukt ar to, neriskējot, ka butt plug iekļūs pārāk dziļi.

     

    • Materiāls: Mīkstais, bet izmēru ziņā stabils silikons, kas nesatur ftalātus, ne tikai nodrošina patīkamu pieredzi, kas ir maiga ādai, bet ir arī pietiekami slidens, lai nodrošinātu gludu braukšanu, īpaši kombinācijā ar augstas kvalitātes lubrikantu, piemēram, Aquameo.

     

    • Stimulācija: Mīkstās rievas un rombveida izciļņi nodrošina papildu stimulāciju baudīšanas laikā. Ar katru kustību uz augšu un uz leju struktūras masē anālo kanālu, izraisot intensīvas sajūtas.

     

    Aizmirstiet rodeo: Šis butt plug sniegs jums mežonīgāko izjādes piedzīvojumu jūsu dzīvē! Mēs jums pastāstīsim, kā!

    Lai gūtu vislabāko pieredzi, vispirms atpūtieties un uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta gan uz butt plug, gan uz anālās atveres. Vislabākā pozīcija, lai brauktu ar sēžammaisu, ir ceļos vai tupus, sēžammaisa apaļajam pamatam stingri balstoties uz grīdas vai gultas. Sāciet ar butt plug augšējo, slaido daļu un uzmanīgi ievietojiet to anālajā atverē. Kad butt plug ir ievietots, var sākt īsto iejādes darbību. Ātrumu un dziļumu var mainīt atkarībā no noskaņojuma, taču apaļā pamatne vienmēr nodrošina nepieciešamo drošību un stabilitāti. Šāds butt plug, piemēram, Diamond, piedāvā jaunu dimensiju anālajā stimulācijā un, pareizi un droši lietojot, ļoti intensīvu baudu.

     

    butt plug Diamond izstrādāja ne tikai mūsu eksperti, bet arī cieši sadarbojoties ar dažiem mūsu pieredzējušākajiem klientiem. Ir pienācis laiks arī jums izbaudīt šo inovatīvo anālo kontaktdakšu....

     

    Extremeo Butt Plugs tīrīšana un lietošana:

     

    • Vienkārša lietošana: Aizmugurņa aizbāžņa ievietošana var būt skaista un patīkama pieredze, jo īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus un padara anālā poda aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareizs lubrikants un lubrikants: pareizs lubrikants var daudz ko mainīt. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Elegants papildinājums: anālā poda pamatne ir izsmalcināta ar mirdzošu kristālu, kas atgādina īsta dimanta mirdzumu. Mūsu anālais korķis apvieno greznu estētiku ar praktisku izmantošanu: Pie pamatnes esošo mirdzošo kristālu ar dārgakmeņiem var viegli noņemt. Tas ne tikai ļauj bez piepūles iztīrīt anālo kontaktdakšu, bet arī uzsver šī seksīgā aksesuāra daudzpusību.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo kontaktdakšu tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Šim anālajam spraudnim mēs iesakām mūsu produktu Extremeo: Šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvās sērijas Extremeo dibena spraudīšu izlaišana. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Novērtēšana 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Novērtēšana 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Novērtēšana 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Butt plug Extremeo - Ass Diamond

          Butt plug Extremeo - Ass Diamond

          Ir daudzi klasiski sēžas aizbāžņi, taču šis MEO Design Studios anālais aizbāžnis ir patiešām īpašs. Kamēr tirgus ir pārpildīts ar dibena spraudņiem, mēs ar lepnumu piedāvājam šo neparasto anālo spraudni no Extremeo sērijas. Butt plug Diamond nosaka jaunus dizaina, funkciju un stimulācijas daudzveidības standartus un ir īpaši piemērots izjādēm!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: