No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Penisa gredzens regulējams, izgatavots no ādas ar Hanky Code - sarkanu

Jūs vēlaties apmācīt erektilos audus? Tad regulējams ādas dzimumlocekļa gredzens ir pirmā izvēle. Turklāt iespaidīgais efekts, proti, liels, kupls dzimumloceklis, ir redzams jau pēc īsa laika.

Vairāk informācijas

8131/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jūs vēlaties apmācīt erektilo audu? Tad regulējams ādas dzimumlocekļa gredzens ir pirmā izvēle. Turklāt iespaidīgais efekts, proti, liels, kupls dzimumloceklis, ir redzams jau pēc neilga laika.

    Šis skaistais, divu toņu dzimumlocekļa gredzens ir izgatavots ar rokām no teļa ādas, un tā krāsas ir saskaņotas ar labi zināmo "Hanky Code". Krāsu detaļas (mūsu dzimumlocekļa gredzens ir pieejams sarkanā, dzeltenā, zilā, dzeltenā un melnā krāsā) ir identiskas pasaulslavenajam "Hanky Code" un sniedz informāciju par jūsu seksuālajām vēlmēm. Hanky kods ir viena no pirmajām zīmēm, kas ieviesta, lai norādītu seksuālās preferences. Sākotnēji šis krāsu kods nāk no subkultūras, kur tas radies 70. gados. Lai gan heteroseksuālajā vidē šie kodi tiek izmantoti diezgan reti, geju un BDSM vidē tie tiek uzskatīti par obligātiem. Vispazīstamākās krāsas ir baltā - es vēlos tikai masturbēt (kopā), pelēkā - es meklēju bondage partneri, sarkanā - es meklēju piemērotu fisting partneri, melnā - man patīk ciets sekss, īpaši S&M, dzeltenā - man patīk zelta duša un zilā - es esmu seksuāli aktīvs.

    Ādas dzimumlocekļa gredzenam ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar citiem dzimumlocekļa gredzenu veidiem, piemēram, metāla vai gumijas dzimumlocekļa gredzeniem. Tomēr lielākā priekšrocība ir tā, ka tas ir ērtāks un regulējams pēc izmēra. Āda ir mīkstāka un elastīgāka nekā metāls, un to ir viegli pielāgot dzimumlocekļa izmēram un individuālajam komfortam. Aizdares aizdare arī atvieglo uzvilkšanu un noņemšanu salīdzinājumā ar citiem dzimumlocekļa gredzeniem, kas ir īpaši noderīgi dzimumakta laikā.

    Ir vairāki labi iemesli, kāpēc lietot ādas dzimumlocekļa gredzenu:

    Uzlabota erekcija: dzimumlocekļa gredzens var palīdzēt sasniegt cietāku un ilglaicīgāku erekciju, ierobežojot asins plūsmu dzimumlocekļa rajonā.

    Palielināts jutīgums: dzimumlocekļa gredzens var arī palīdzēt palielināt dzimumlocekļa jutīgumu, palielinot asins plūsmu un nervu stimulāciju.

    Palielināts seksuālais baudījums: uzlabojot erekciju un jutīgumu, dzimumlocekļa gredzens var palīdzēt palielināt seksuālo baudījumu un baudu dzimumakta vai masturbācijas laikā.

    Aizkavēt ejakulāciju: dzimumlocekļa gredzens var arī palīdzēt aizkavēt ejakulāciju, kas var būt izdevīgi gan lietotājam, gan viņa partnerim.

    Uzlabot seksuālo sniegumu: Regulāra dzimumlocekļa gredzena lietošana var trenēt un stiprināt dzimumlocekļa erekcijas audus, kas var uzlabot seksuālo sniegumu.

    Kā lietot regulējamu ādas dzimumlocekļa gredzenu?

    Ādas dzimumlocekļa gredzenu uzliek ap dzimumlocekli un maksts, kad tas nav erekcijā. Kad dzimumloceklis ir erekcijā un asinis ieplūst erekcijas audos, dzimumlocekļa gredzens ir tik cieši savilkts, ka asinis vairs nevar ieplūst atpakaļ. Šādā veidā dzimumloceklis ne tikai kļūst ciets un liels, bet tiek aizkavēta arī ejakulācija. Pat pēc orgasma dzimumloceklis paliek kupls un ciets. Turklāt dzimumlocekļa gredzens var palīdzēt arī vieglas erektilās disfunkcijas gadījumā vai tad, ja dzimumloceklis pēc ilgstoša dzimumakta pats kļūst vārgs. Taču daudziem lietotājiem patīk arī estētika, jo labi pieguļošs dzimumlocekļa gredzens ļauj dzimumlocekļa vēnām skaidri izcelties.

    . Vairāk informācijas:

    • CAZZOMEO izgatavots no ādas, regulējams dzimumlocekļa gredzens
    • Ar rokām darināts divkrāsains dzimumlocekļa gredzens
    • Materiāls: teļa āda, nerūsējošā tērauda kniedes
    • Universāls izmērs
    • Penisa gredzenu var lieliski pielāgot vēlamajam izmēram.
    • Apmēram 2 cm plats, ādas dzimumlocekļa gredzens ir individuāli pielāgojams pēc izmēra (aptuveni 40 līdz 60 mm diametrs).
    • Lūdzu, ņemiet vērā, ka ādas dzimumlocekļa gredzens, tāpat kā jebkurš cits dzimumlocekļa gredzens, jālieto uzmanīgi un tikai ierobežotu laiku, lai izvairītos no diskomforta.
    • Tīrīšana: Pēc lietošanas noslaukiet ar mitru drāniņu un laiku pa laikam ieberzējiet nedaudz ādas smērvielas.
    • CAZZOMEO ™ ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    This is a great product.

    This is a great product. It makes my cock rock hard and my balls so tight. My bf says it looks very hot on me and coupled with a collar is a big turn on to him.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.
    Durch die variable Größeneinteilung kann der Cockring auch mal etwas fester eingestellt werden.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Penisa gredzens regulējams, izgatavots no ādas ar Hanky Code - sarkanu

      Penisa gredzens regulējams, izgatavots no ādas ar Hanky Code - sarkanu

      Jūs vēlaties apmācīt erektilos audus? Tad regulējams ādas dzimumlocekļa gredzens ir pirmā izvēle. Turklāt iespaidīgais efekts, proti, liels, kupls dzimumloceklis, ir redzams jau pēc īsa laika.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: