No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piepūšamie dildo un anālie aizbāžņi

Informatīvais biļetens

Piepūšamais butt plug ar piesūcekni

Mūsu piepūšamais anālais korķis ar piesūcekni, kas piepūšas līdz gigantiskam izmēram, sajūsmina mūs visus! Parasti jums ir jāizvēlas starp anālo tapu ar piesūcekni vai piepūšamo anālo tapu. Taču Anal Plug 2.0 apvieno šīs divas faktiski nesavienojamas īpašības! Šādā veidā tas piedāvā priekšrocības, ko jums nevar piedāvāt neviens cits anālais korķis!

Vairāk informācijas

3305/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu piepūšamais anālais korķis ar piesūcekni, kas piepūšas līdz gigantiskam izmēram, ir iepriecinājis mūs visus. Parasti jums ir jāizvēlas starp anālo tapu ar piesūcekni vai piepūšamo anālo tapu. Taču sensacionālais anālais spraudnis 2.0 apvieno šīs divas faktiski nesavienojamas funkcijas! Tādējādi tas piedāvā priekšrocības, ko nevar piedāvāt neviens cits anālais korķis!

    Jaunākās paaudzes piepūšamie anālie korķi:

    Mūsu piepūšamais anālais korķis ar piesūcekni ir seksa rotaļlieta anālajai stimulācijai, ko raksturo gan iespēja to piepūst, gan spēcīgs piesūceknis. Šis absolūti inovatīvais anālais korķis piedāvā nepārspējamas priekšrocības salīdzinājumā ar parastajiem anālajiem korķiem:

    Pielāgojamība: pateicoties piepūšamībai, anālā korķa diametru var pielāgot individuālām vajadzībām un vēlmēm. Tas ļauj pakāpeniski palielināt diametru un nodrošināt labāku kontroli ievietošanas un turpmākās anālās izstiepšanas laikā.

    Daudzpusība: Mūsu piepūšamais anālais korķis piedāvā plašu izmēru izvēli. Apmēru var pakāpeniski palielināt, lai palielinātu baudu vai panāktu maigu anālo izstiepšanos. Tas ir īpaši noderīgi tiem, kam ir dažāda līmeņa pieredze vai kas meklē modernākas stimulācijas tehnikas.

    Drošība: Mūsu piepūšamais anālais korķis ļauj vieglāk ievietot, jo lietošanas sākumā to var turēt mazāku. Tas ir izdevīgi, lai samazinātu traumu vai diskomforta risku, īpaši iesācējiem vai tiem, kam ir mazāka pieredze anālajā seksā.

    Stingrssatvēriens: piepūšamā anālā poda apakšdaļā esošais spēcīgais piesūceknis ļauj to piestiprināt pie gludām virsmām, lai baudu varētu gūt bez rokām. Turklāt piesūceknis nodrošina stabilu turēšanos lietošanas laikā, neuztraucoties, ka piepūšamais anālais korķis izslīdēs vai izslīdēs.

    Priekšrocības ārpus priekšrocībām: Mūsu piepūšamā anālā korķa diametrs ir 4 cm, un to var piepūst līdz 11 cm diametram. Šī piepūšamā anālā korķa ar piesūcekni īpašā iezīme ir tā, ka pēc tam, kad anālais korķis ir piepūsts, caurulīti un sūkņa bumbu var noņemt. Tas nozīmē, ka jūs varat izmantot piepumpēto anālo kontaktdakšu, netraucējot caurulītei vai sūkņa bumbiņai. Tas nodrošina lielāku kustību brīvību un garantē diskrētumu, kad esat ielicis anālo kontaktdakšu un vēlaties to lietot visu diennakti.

    Kas vēl jāņem vērā?

    • Lietojiet pietiekami daudz lubrikanta: pirms tam izmantojiet mūsu EXTREMEO aerosolu, lai atslābinātu anālo atveri. Vienmēr izmantojiet pietiekamu daudzumu lubrikanta uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua, lai nodrošinātu ērtu un saudzīgu anālā korķa ievietošanu. Uzmanieties neizmantot lubrikantu uz silikona bāzes, jo tas var sabojāt aizbāžņa materiālu. Lietošanas laikā pēc vajadzības pievienojiet papildu lubrikantu, lai nodrošinātu ērtu lietošanu.
    • Rūpīga tīrīšana pirms un pēc lietošanas: pirms pirmās lietošanas reizes un pēc katras lietošanas reizes rūpīgi notīriet anālo aizbāzni. Izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu VERYCLEAN aerosolu. Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka anālais korķis ir rūpīgi izskalots, un ļaujiet tam pilnībā nožūt.


    Kā lietot piepūšamo anālo kontaktdakšu?

    Uzpūšot anālo aizbāzni, esiet uzmanīgi un nepārspīlējiet. Piepumpējiet to tikai tik daudz, cik tas ir ērti, un jums joprojām ir pilnīga kontrole. Pārspīlēšana var izraisīt traumas. Lietojot piepūšamo anālo aizbāzni, ieklausieties sava ķermeņa signālos. Ja jūtat sāpes, diskomfortu vai pastāvīgu diskomfortu, nekavējoties izņemiet aizbāzni. Anālajam kontaktdakšai vienmēr jābūt ērtai un nesāpīgai.

    Sīkāka informācija:

    • Piepūšams anālais korķis ar piesūcekni
    • Materiāls: silikons
    • Kopējais garums: aptuveni 10,7 cm
    • Diametrs 4 cm, ja nav piepūsts.
    • Diametrs 11 cm, piepūsts.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Masterpiece

    Imagine the thrill of a butt plug that truly adapts to your needs, inflating to a breathtaking size while remaining securely in place to deliver a wave of intense pleasure. Welcome to the world of the Inflatable Butt Plug 2.0 with Suction Cup! This is truly the next generation of anal pleasure and I am over the moon with excitement about this incredible toy.

    Firstly, let me say that I had this phenomenal piece delivered to me in London within 24 hours of placing my order. The anticipation alone was unbelievable! When I opened the package I knew I was in for an incredible experience. It's a perfect blend of adaptability and versatility, combining two normally incompatible features, inflation and a powerful suction cup, into a single, perfect toy.

    The ability to inflate is a game changer! You can start with a comfortable size, then gradually inflate the plug to push the limits of your pleasure. This provides unparalleled control during insertion and stretching, making it suitable for varying levels of experience. For me, this added a whole new dimension to my anal play.

    But what really sets this plug apart is its sturdy suction cup. Once it's secured to any smooth surface, it's not going anywhere. Trust me, there's nothing like knowing you're free to explore and indulge in hands-free pleasure without worrying about it slipping or falling out.

    The plug starts at 1.6 inches in diameter and can be pumped up to a staggering 4.3 inches. And here's the best part - once you've inflated it to your desired size, you can remove the tube and pump ball for ultimate freedom of movement. This also keeps it discreet if you want to wear it all day.

    So if you're looking for a new, sensational anal toy that pushes the boundaries of pleasure, look no further! The Inflatable Butt Plug 2.0 is a masterpiece that will change the way you enjoy anal play forever!

      Novērtēšana 

      Ça remplis bien son homme

      Conforme à l'annonce, bien lissent et surtout pas d'odeur au déballage.

        Novērtēšana 

        Bestes Sextoy ever!

        Meine Rezension kann ich kurz halten: Vaginal eingeführt, recht groß aufgepumpt (auf dem Rücken liegend angenehm für sie, Doggy Style danach hat er sich etwas zu groß angefühlt) und danach Analverkehr. Zitat: "Das war so obergeil"!

          Novērtēšana 

          Sexy punishment

          This butt plug is awesome. Perfect for beginners, you can increase the size everytime to go for more and more, perfect to be able to take bigger and bigger things. It goes from very small to super huge. Goes in very easy because its so soft and stays in place when pumped up. Super material that does not smell on it own and when you take it out and clean it with only water you will never smell that is has been inside of you. You can adjust the size at all time.
          It sometimes takes a while to find the hole when reinserting the pump on your own but that's no real problem.

          A little extra:
          If you are into a bit more, you can pump it up and pull the tube. No way to get that thing out again without it. A sexy punishment for your partner or your own. I went for real big and my boyfriend had hard 1 1/2 hours in public

            Novērtēšana 

            Sehr guter Analplug

            Aufgepumpt sitzt der Analplug sehr gut und fest. Über das Ventil lässt sich problemlos jederzeit etwas Luft herausnehmen.

              Novērtēšana 

              Sehr zu empfehlen.

              Lässt sich gut bedienen und in der Größe einstellen!

                Novērtēšana 

                Soddisfatto

                Sono un principiante assoluto e all'inizio mi sono trovato in difficoltà per la mancanza di un manuale di istruzioni. Dopo un po' di tentativi ed errori, ho capito tutto e sono molto soddisfatto del risultato.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Piepūšamais butt plug ar piesūcekni

                  Piepūšamais butt plug ar piesūcekni

                  Mūsu piepūšamais anālais korķis ar piesūcekni, kas piepūšas līdz gigantiskam izmēram, sajūsmina mūs visus! Parasti jums ir jāizvēlas starp anālo tapu ar piesūcekni vai piepūšamo anālo tapu. Taču Anal Plug 2.0 apvieno šīs divas faktiski nesavienojamas īpašības! Šādā veidā tas piedāvā priekšrocības, ko jums nevar piedāvāt neviens cits anālais korķis!

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  30 citas preces tajā pašā kategorijā: