No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

King Size Love Swing

Mūsu klienti ir sajūsmā par šīm īpaši ērtajām mīlas šūpolēm: King Size Love Swing tas paver jaunas iespējas anālajam, orālajam un vaginālajam seksam Anal Depth Playanālais, orālais un vaginālais sekss.

Vairāk informācijas

3731/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu klienti ir sajūsmā par šīm īpaši ērtajām mīlas šūpolēm: King Size Love Swing tas paver jaunas iespējas anālajam, orālajam un vaginālajam seksam Anal Depth Playanālais, orālais un vaginālais sekss. Šīs mīlas šūpoles ir īsts universālis, kas ne tikai ļauj veikt dažādas aizraujošas un daudzpusīgas pozas, bet arī pārsteidz ar savu vieglo, taču ārkārtīgi izturīgo un izturīgo konstrukciju.

    King Size Love Swing svarīgākās iezīmes:

    • Tērauda piekare: augstas kvalitātes, īpaši izturīgs tērauda pakaramais nodrošina maksimālu drošību un izturību, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz seksu.
    • Izturīgas neilona siksnas: izturīgās neilona siksnas nodrošina uzticamu atbalstu un ļauj viegli mainīt un noturēt dažādas pozas seksa laikā.
    • Ciets, bet ērts putuplasta matracis: matracis, kas izgatavots no augstas kvalitātes putuplasta, nodrošina komfortu un ērtības pat visintensīvāko darbību laikā.
    • Ergonomiski veidoti rokturi: Ergonomiski veidoti rokturi nodrošina papildu atbalstu un ļauj izvēlēties dažādas pozas, lai seksa laikā gūtu vēl lielāku baudu.
    • Mīkstas potīšu aproces un kāju ierobežotāji: Apļautās verdzības aproces piedāvā daudz iespēju verdzības rotaļām, savukārt kāju turētāji nodrošina papildu atbalstu un komfortu.
    • Īpaši liels izmērs lielākam komfortam: plašā gulošā virsma nodrošina papildu drošību un stabilitāti, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz erotisko baudu.
    • Slodzes slodze līdz 180 kg: šīs mīlas šūpoles ir piemērotas gandrīz ikvienam un bez problēmām iztur intensīvu seksu.


    Uz King Size Love Swing by MEO pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, kas paver veselu virkni erotisko iespēju, tostarp orālo, vaginālo un anālo seksu, kā arī tā sauktās "anālās dziļuma spēles".

    Orālais sekss un dziļā rīkle:

    Orālā seksa laikā mīlas šūpoles ļauj ērti un perfekti pozicionēties. Pasīvais partneris var atzvelties, atslābināties un izbaudīt jutekliskās sajūtas, kamēr aktīvais partneris atrod perfektu augstumu un leņķi maksimālai baudai. Šī pozīcija ļauj veikt intensīvāku un dziļāku stimulāciju, kas pastiprina orālo seksu.

    Vaginālais sekss:

    Vaginālā seksa laikā King Size Love Swing piedāvā iespēju no jauna interpretēt tradicionālās pozas. Ar stabilu mīlas šūpoļu atbalstu pāri var izpētīt dažādus leņķus un dziļumus, kas iepriekš nebija iespējami. Kustību brīvība, ko sniedz King Size Love Swing ļauj mērķtiecīgi stimulēt G punktu un pastiprina abu partneru baudu.

    Anālais sekss:

    Anālais sekss ar mīlas šūpolēm kļūst par īpaši uzbudinošu pieredzi. King Size Love Swing piedāvā relaksējošu, bet optimālu pozīciju, kas ļauj maigi un kontrolēti iekļūt anālajā atverē. Ideāli piemērots pāriem, kuri vēlas lēni un maigi vai ļoti intensīvi izbaudīt anālo seksu. Iespēja regulēt mīlas šūpoļu augstumu un leņķi atvieglo iekļūšanu anālajā atverē un palielina komfortu un baudu.

    Anālās dziļuma rotaļas:

    Die King Size Love Swing ir ideāli piemērots arī tā sauktajām "anālās dziļuma rotaļām" ar lieliem un gariem dildo. Stabilais un drošais atbalsts ļauj partnerim iekļūt anālajā atverē dziļāk un intensīvāk, nekā tas būtu iespējams ar parastajām metodēm. Tas nozīmē, ka anālās dziļuma rotaļas var praktizēt drošā, kontrolētā un ērtā veidā King Size Love Swing nodrošina nepieciešamo atbalstu un elastību, lai pilnībā izbaudītu šos intensīvos un intīmos mirkļus.

    Elegants un funkcionāls dizains:

    Die King Size Love Swing apvieno funkcionalitāti un eleganci. Putu matrača pārvalks ir ne tikai īpaši kvalitatīvs, bet arī mazgājams, kas atvieglo tīrīšanu un kopšanu. Izturības un komforta kombinācija padara matraci King Size Love Swing ir obligāts palīgs ikvienam, kas vēlas vēl intensīvāk izbaudīt seksu.

    Ar matraci King Size Love Swing no MEO ļauj no jauna noteikt kaisles robežas un piedzīvot neaizmirstamus intimitātes un piedzīvojumu pilnus mirkļus. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis King Size Love Swing ikviens var gūt maksimālu erotisku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • King Size Love Swing no MEO
    • Smags tērauda pakaramais
    • Izturīgas neilona siksnas
    • Izturīgs, bet ērts putuplasta matracis
    • Viegli satverams rokturis
    • Mīkstas potīšu aproces un kāju balsti
    • Plaša, atbalstoša gulēšanas virsma
    • Kravnesība līdz 180 kg.
    • Izmēri: Rāmis (bez matrača) 100 cm x 80 cm.
    • Materiāls: neilons, polipropilēns, poliesteris, PE, gumija, dzelzs, tērauds

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Mūsu klienti ir sajūsmā par šīm īpaši ērtajām mīlas šūpolēm: King Size Love Swing tas paver jaunas iespējas anālajam, orālajam un vaginālajam seksam Anal Depth Playanālais, orālais un vaginālais sekss.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: