No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Stikla dildo

Informatīvais biļetens

3 daļu komplekts - Stikla anālais spraudnis - Popstars

Izbaudiet īstu greznību ar šiem 3 augstākās klases anālajiem spraudņiem! Augstas kvalitātes Popstars stikla anālo kontaktdakšu komplekts sastāv no trim dažādu izmēru tieviem anālajiem kontaktdakšu komplektiem un ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt anālo stimulāciju stilīgi. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pazinējs, šis komplekts sola intensīvus mirkļus un jutekliskus

Vairāk informācijas

3448/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet nevainojamu greznību ar šiem 3 anālajiem spraudņiem, kas ir sava klase! Augstas kvalitātes Popstars stikla anālo kontaktdakšu komplekts sastāv no trim dažādu izmēru tieviem anālajiem kontaktdakšu komplektiem un ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt anālo stimulāciju stilīgi. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai eksperts, šis komplekts sola intensīvus mirkļus un jutekliskus pārdzīvojumus.

     

    Analās baudas nākotne ir klāt - un tā ir izgatavota no stikla!

     

    Stiklam ir daudz priekšrocību: Stikls ir ne tikai hipoalerģisks, bet tas arī nodrošina pavisam cita veida stimulāciju. Stikla butt plug tievā un konusveida forma atvieglo anālo izmantošanu, savukārt apaļā pamatne neļauj to ievietot pārāk dziļi anālajā atverē, kā arī atvieglo tā lietošanu. Ar nelielu lubrikanta pilienu stikla butt plug gandrīz pats ieslīd anālajā atverē. Turklāt šie greznie sēžas aizbāžņi ir individuāli izgatavoti ar rokām, pilnīgi bezšuvju, absolūti droši un tiek piedāvāti īpaši pievilcīgā iepakojumā.

     

    Kāpēc stikla aizbāžņi?

     

    • Tīrs greznums: no stikla izgatavoti anālie aizbāžņi rada greznības sajūtu. Lai gan tie ir cieti, ar nelielu lubrikanta devu tie kļūst neticami slideni. Tie arī lieliski saglabā temperatūru - pirms lietošanas ievietojiet sēžas aizbāžņus siltā ūdenī un izbaudiet sasilšanu. Un kad esat apguvis lielāko spraudni? Tad jūsu anālajai baudai nav robežu!

     

    • Ideāli piemērots sēžas aizbāžņa apmācībai: Popstars komplektā ir trīs dažādu izmēru sēžas aizbāžņi, lai jūs varētu sākt ar maziem un lēnām virzīties uz lielāko sēžas aizbāzni. Sāciet ar mazo aizbāzni, kas iekļūst jūs īpaši maigi, palieliniet savu anālo baudu ar vidējo butt plug un tad "labi sagatavojies" ļaujieties patiešām lielajam butt plug!

     

    • Drošība pirmajā vietā: Borosilikāta stikls ir ļoti trausls. Šis materiāls var izturēt pat kritienu uz betona. Un pēc jautrības? Tīrīšana ir ļoti vienkārša. Tos var tīrīt ar mazgāšanas līdzekli, ievietot trauku mazgājamajā mašīnā vai pat izvārīt. Šie sēžas aizbāžņi ir ne tikai jautri, bet arī droši un higiēniski.

     

    • Tievi un eleganti: mūsu Popstars anālo tapu plānā forma padara tās par pirmo izvēli ikvienam, kurš vēlas pirmo reizi atklāt anālo baudu. Plenais dizains atvieglo ievietošanu, savukārt borosilikāta stikls nodrošina ērtu un gludu virsmu.

     

    Savietojami ar visiem MEO lubrikantiem! Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku silikona, eļļas vai ūdens lubrikantiem, katru Popstars komplektā iekļauto sēžas aizbāzni var izmantot ar visiem lubrikantiem.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Popstars
    • 3 anālie svecīši no stikla ar ekskluzīvu dizainu.
    • Augstas kvalitātes dizains: rūpīgi izgatavots ar rokām.
    • Mazais aizbāžnis: kopējais garums 114 mm, ievietojamais garums 110 mm, diametrs 29 mm.
    • Vidējs anālais korķis: kopējais garums 121 mm, ievietojamais garums 114 mm, diametrs 34 mm.
    • Liels aizbāžnis: kopējais garums 146 mm, ievietojamais garums 140 mm, diametrs 39 mm.
    • Piegādes komplektācija: 3 Popstars anālie korķi
    • Ar apaļu pamatni: atvieglo ievietošanu un neļauj butt plug iekļūt pārāk dziļi anālajā atverē.
    • Var lietot karstu un aukstu: Anālo aizbāzni var atdzesēt vai uzkarsēt.
    • Hipoalerģisks: vienkārši apsēsties un baudīt.
    • Piegādes komplektācijā: 3 Popstars anālais korķis no Extremeo sērijas
    • Daudzi mūsu klienti ar šo komplektu regulāri trenē sfinktera muskuļus, piemēram, lai bez sāpēm veiktu anālo dzimumaktu. Aizraujoši skanošais termins "sēžas aizbāžņa treniņš" nav nekas cits kā regulāra sfinktera muskuļu stiepšana ar dažādu izmēru anālajiem aizbāžņiem.
    • Extremeo: Ja zināt, kā to darīt pareizi, anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt brīnišķīga un patīkama pieredze. Mēs iesakām mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu aizdares kontaktdakšas ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosola izsmidzinājums atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara anālā spraudņa ievietošanu par nesāpīgu prieku.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Novērtēšana 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Novērtēšana 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Novērtēšana 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            3 daļu komplekts - Stikla anālais spraudnis - Popstars

            3 daļu komplekts - Stikla anālais spraudnis - Popstars

            Izbaudiet īstu greznību ar šiem 3 augstākās klases anālajiem spraudņiem! Augstas kvalitātes Popstars stikla anālo kontaktdakšu komplekts sastāv no trim dažādu izmēru tieviem anālajiem kontaktdakšu komplektiem un ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt anālo stimulāciju stilīgi. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pazinējs, šis komplekts sola intensīvus mirkļus un jutekliskus

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            7 citas preces tajā pašā kategorijā: