No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Stikla dildo

Informatīvais biļetens

3 gabalu komplekts - Stikla anālie aizbāžņi - Kong

Pārlādēts veiksmes stāsts: mūsu Kong sēžas aizbāžņa komplekts, kas sastāv no trīs dažādu izmēru stikla anālajiem aizbāžņiem, atgriež klasisko sēžas aizbāžņa aizbāžņa komplektu! Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis, šajā komplektā atradīsiet kaut ko ikvienam. Izbaudiet unikālo sajūtu, ko spēj sniegt tikai stikls, un atklājiet sev anālo baudu no jauna!

Vairāk informācijas

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pārlādēts veiksmes stāsts: mūsu Kong sēžas aizbāžņa komplekts, kas sastāv no trīs dažādu izmēru stikla sēžas aizbāžņiem, atgriež klasisko sēžas aizbāžņa veidu! Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis lietotājs, šajā komplektā atradīsiet ko piemērotu ikvienam. Izbaudiet unikālo sajūtu, ko spēj sniegt tikai stikls, un atklājiet anālo baudu sev no jauna!

     

    Stikls ir drošs materiāls, un to raksturo ne tikai hipoalerģiskas īpašības. Turklāt šie greznie sēžas aizbāžņi ir individuāli izgatavoti ar rokām, pilnīgi bezšuvju, absolūti droši un tiek piedāvāti īpaši pievilcīgā iepakojumā.

     

    Kāpēc stikla, nevis silikona vai vinila aizbāžņi?

     

    Stikla aizbāžnis piedāvā pavisam citas, daudz patīkamākas sajūtas, kas jūsu anālo baudu pacels pavisam jaunā līmenī. Ar trim veiksmīgās sērijas Extremeo sērijas Kong dibena aizbāžņiem jūs varat izbaudīt brīnišķīgo stikla sajūtu. Ja anālā stimulācija jums ir jaunums vai vēlaties eksperimentēt ar dažādiem izmēriem, tad Kong anālo spraudņu komplekts ir tieši jums! Komplektā ir trīs dažādi izmēri, lai jūs varētu sākt ar maziem izmēriem un lēnām virzīties uz augšu līdz lielākajam aizdares spraudnim. Sāciet ar mazo aizdares aizbāzni, kas iekļūst jūs īpaši maigi, palieliniet savu anālo baudu ar vidēja izmēra aizdares aizbāzni un tad, "labi sagatavojies", ļaujieties patiešām lielam aizdares aizbāžniekam!

     

    Neapstrīdama klasika: kāpēc Kong sēžas aizbāžņa komplekts ir vienkārši ideāls!

     

    • Ideāls materiāls: pateicoties gludajam, slidenajam materiālam, mūsu stikla anālos svecīšus ir ļoti viegli ievadīt anāli, savukārt anālā svecīša svars sniedz jutekliski intensīvu pilnības sajūtu, ko esat izjutuši ar parastajiem anālajiem svecīšiem.

     

    • Bet tagad nāk kulminācija: temperatūras spēle! Iedomājieties, ka iemērcat pakaļgalu siltā vai aukstā ūdenī un pēc tam ievietojat to savā anālajā atverē. Elpu aizraujoša, uzbudinoša sajūta, kas pamodinās ikvienu nervu jūsos. Un, tā kā aizdegnis ir pilnīgi caurspīdīgs, jūsu partneris var redzēt caur to - intīms, pavedinošs skats jūsu ķermenī, kas vēl vairāk palielina jūsu intimitāti.

     

    • Joprojām neesat pārliecināts par materiālu? Neuztraucieties! Šie sēžas aizbāžņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nedūstoša borosilikāta stikla, kas ir pazīstams ar savu izturību un drošību. Tie nav poraini un nesatur ftalātus, tāpēc ir pilnībā draudzīgi ādai. Tīrīšana? Ļoti vienkārši. Nedaudz ziepju, ūdens un VERYCLEAN aerosola, un tie atkal būs kā jauni.

     

    • Izmēģināta klasika: klasiskas formas anālais korķis vienmēr ir bijis iecienīta izvēle ikvienam, kas mīl anālo seksu, un, ja šāds butt plug ir arī apjomīgs, intensitāte palielinās daudzkārt. Forma un materiāls nodrošina, ka butt plug ir viegli ievietot anālajā atverē un tur droši tur atrodas, atkal neizlīdot ārā. Tas nozīmē, ka jums nav jādara kompromisi attiecībā uz komfortu vai drošību. Ideāli piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku silikona, eļļas vai ūdens lubrikantam, Kong butt plug var izmantot ar visiem lubrikantiem.

     

    Papildu informācija:

     

    • 3 anālie spraudņi no stikla.
    • Elegants dizains: izgatavots tikai ar rokām.
    • Mazais aizbāžnis: kopējais garums 57 mm, ievietojamais garums 50 mm, lielākais diametrs 31 mm.
    • Vidējs anālais korķis: kopējais garums 70 mm, ievietojamais garums 62 mm, lielākais diametrs 44 mm.
    • Liels aizbāžnis: kopējais garums 76 mm, ievietojamais garums 70 mm, lielākais diametrs 46 mm.
    • Ar aizbāzni: novērš butt plug pārāk dziļu iekļūšanu anālajā atverē.
    • Var lietot karstu un aukstu: Aizbāzni var atdzesēt vai uzkarsēt.
    • Hipoalerģisks: vienkārši atliecieties un izbaudiet.
    • Piegādes komplektācijā: 3 Kong anālie aizbāžņi no Extremeo sērijas
    • Daudzi mūsu klienti regulāri trenējas ar šo komplektu, lai izstieptu sfinktera muskuli, piemēram, nesarežģītam anālajam dzimumaktu. Tomēr aiz aizraujoši izklausošā termina "dibena spraudņa treniņš" slēpjas nekas cits kā regulāra sfinktera muskuļa stiepšana ar dažādu izmēru anālajiem spraudņiem.
    • Extremeo: Aizda aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt brīnišķīga un patīkama pieredze - īpaši, ja zināt, kā to pareizi darīt. Lai atvieglotu aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara anālā spraudņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Novērtēšana 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Novērtēšana 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Novērtēšana 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Novērtēšana 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Uzrakstiet savu pārskatu

              3 gabalu komplekts - Stikla anālie aizbāžņi - Kong

              3 gabalu komplekts - Stikla anālie aizbāžņi - Kong

              Pārlādēts veiksmes stāsts: mūsu Kong sēžas aizbāžņa komplekts, kas sastāv no trīs dažādu izmēru stikla anālajiem aizbāžņiem, atgriež klasisko sēžas aizbāžņa aizbāžņa komplektu! Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis, šajā komplektā atradīsiet kaut ko ikvienam. Izbaudiet unikālo sajūtu, ko spēj sniegt tikai stikls, un atklājiet sev anālo baudu no jauna!

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              7 citas preces tajā pašā kategorijā: