No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

Anal Stretching Extreme - butt plug par Anal Stretching

Vai esat ekstrēmas anālās stiepšanās ventilators? Tad šie lielie, īpaši veidotie trīs izmēru (135 mm līdz 195 mm ø) sēžas aizbāžņi ir īstā izvēle tieši jums! Tie ir aprīkoti ar īpašu virsmu, kas garantē, ka lubrikants uz tiem noturēsies ļoti ilgi butt plug pielipina pie sēžamvietas. Tiem ir arī liels svars un plata pamatne, tāpēc ar tiem var braukt ilgu laiku.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat ekstrēmas anālās stiepšanās ventilators? Tad šie lielie, īpaši veidoti trīs izmēru sēžas aizbāžņi ir īstā izvēle tieši jums! Tie ir aprīkoti ar īpašu virsmu, kas garantē, ka lubrikants pie butt plug turēsies ļoti ilgi. Turklāt tiem ir liels svars un plata pamatne, lai jūs varētu ar tiem braukt ilgu laiku. Ideāli piemērots pastāvīgai anālajai izstiepšanai vīriešiem. Starp citu, mūsu modelim patīk patiešām liels un viņš izvēlējās patiešām lielu butt plug, XL izmēru.

     

    Kas ir tik īpašs šajā butt plug pastāvīgai anālās atveres paplašināšanai?

     

    Pilnīgi pārliecinošā forma un tieši pareizie izmēri, kas nodrošina ilgstošu un skaidri redzamu anālās atveres izstiepšanu. Turklāt pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stabils un vienlaikus elastīgs, lai butt plug būtu jūtams tieši īstajās vietās. Mūsu butt plug jūs pilnībā piepildīs un garantēs maksimālu apmierinātību. Tie ir lieli un smagi, tāpēc, kamēr ar tiem braucat, tie stabili turas uz zemes. Tāpēc šie sēžamspilveni ir ideāli piemēroti treniņiem un izstiepšanai. Virsmas struktūra nodrošina, ka izmantotais lubrikants labāk pieguļ butt plug un jūs varat baudīt baudu ilgu laiku bez pārtraukumiem.

     

    Kādu lubrikantu izmantot šim lielajam anālajam korķim ekstrēmai anālajai izstiepšanai?

     

    Mēs iesakām izmantot mūsu MANCUNT hibrīda lubrikantu šiem sēžas aizbāžņiem. Šis gēls apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izskalojas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara šo lielo sēžas aizbāžņu lietošanu par elpu aizraujošu baudījumu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz butt plug un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lube Shooter". Mēs arī iesakām izmantot mūsu Extremeo Spray. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan anālā seksa iesācējiem, gan pieredzējušiem ekstrēmas anālās izstiepšanās cienītājiem. Extremeo īpašais efekts veicina vieglāku iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas, nezaudējot sajūtu, bet samazinot sfinktera sāpīgo jutīgumu, un palīdz sasniegt neierobežotu baudu ar šiem lielajiem dibena spraudņiem.

     

    Svarīgi padomi, kā lietot un tīrīt lielo anālo aizbāzni ekstrēmai anālajai izstiepšanai:

     

    Šis butt plug ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila, kas nesatur ftalātus. Materiāls ir elastīgs un slidens. Pateicoties fantastiskajai virsmas struktūrai, lubrikants saglabājas īpaši ilgi. Turklāt mūsu izmantotais materiāls ir ļoti stabils, tāpēc jūsu butt plug kalpos ilgu laiku. Tomēr pirms butt plug lietošanas tas ir rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Jūs varat to rūpīgi notīrīt ar mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Iespējams, pirms anālā aizbāžņa lietošanas jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnu. Mūsu veikala kategorijā "Anālais dušs" jūs atradīsiet plašu izvēli.

     

    Ko vajadzētu paturēt prātā, izstiepjot anālo atveri?

     

    Anālais atveris ir ļoti jutīga vieta. Tas ir mazāk stiepjams nekā dzimumorgāni, tāpēc pret to jāizturas uzmanīgi un piesardzīgi.

     

    Veicot anālās atveres stiepšanu, jāizvairās no šādām kļūdām:

     

    Neizmantojiet spēku, stiepjot anālo sfinkteri! Ja sfinktera muskulatūra nav atslābusi, iekļūšana ir grūti iespējama. Ja rīkojaties pārāk rupji, varat nopietni savainot sfinktera muskuli un zarnu gļotādu. Tāpēc: vienmēr lietojiet daudz MANCUNT lubrikanta un stiepiet lēni!

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai seksa rotaļlietas! Ja guļamistabā nav piemērotas anālās seksa rotaļlietas, ir vilinoši izmantot citus priekšmetus. MEO mēs to neatbalstām, jo šie priekšmeti palielina traumu un infekcijas risku. Ir arī pamatots iemesls, kāpēc tirgū ir daudz anālo rotaļlietu - tām ir plaša kājiņa, tā sauktais aizbāzniņš. Izmantojot citus priekšmetus un rotaļlietas, pastāv risks, ka tie pazudīs anālajā atverē.

     

    Anālais paplašinājums ir neticami aizraujoša seksa prakse. Sagatavošanās prasa zināmu piesardzību, un stiepšanas laikā ir jābūt pietiekami uzmanīgiem, lai nepārspīlēt sfinktera muskuli. Mēs, MEO, anālās stiepšanās tiešsaistes veikals, iesakām anālās stiepšanās tēmai pieiet piesardzīgi un iejūtīgi - vienmēr ir jautri atklāt kaut ko jaunu anālās stiepšanās jomā un neizmēģināt visu uzreiz pēc pirmās reizes. Virzieties uz priekšu lēnām un uzmanīgi - tad jums patiks anālais izplešanās ar mūsu sēžammaisiņiem!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ļoti liela anālā stiepšanās butt plug trīs izmēros pastāvīgai anālai stiepšanai
    • Ideāli piemērots pastāvīgai anālajai stiepšanai vīriešiem.
    • Īpaši smags ar platu pamatni
    • Ārkārtīgs dizains intensīvai baudai!
    • Ar lielu kājiņu ievietošanai bez rokām
    • Lietojiet tikai ar ūdenī šķīstošiem lubrikantiem (piemēram, Aquameo) vai mūsu hibrīda lubrikantiem (Mancunt vai Formula X)
    • Materiāls: šie sēžas aizbāžņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes vinila, kas nesatur ftalātus.
    • Kopšanas norādījumi: Pirms un pēc katras lietošanas reizes nomazgājiet un higiēniski notīriet ar VERYCLEAN aerosolu.
    • butt plug lūdzu, uzglabājiet atsevišķi, nevis kopā ar citām silikona seksa rotaļlietām.
    • Maksimāla anālā stiepšanās jeb pastāvīga anālā stiepšanās, kā arī anālā stiepšanās vīriešiem var sagādāt lielu prieku. Vai arī jūs vēlaties izstiept savu anālo atveri, izmantojot anālo stiepšanos? Tad jums vajadzētu iegādāties īpašu anālo spraudni anālajai stiepšanai, anālo spraudni XL vai butt plug XXL. MEO ir specializējies slavenā anālā stiepšanās gredzena, lielākā anālā stiepšanās spraudņa un jo īpaši tēmā "anālā stiepšanās vīrietim". Mēs piedāvājam anālos stiepšanas spraudņus daudzos dizainos un krāsās, kas nepārprotami atšķiras no citiem produktiem anālajai stiepšanai vai ekstrēmai anālajai stiepšanai. Tajos apvienotas daudzas priekšrocības, ko jūs neatradīsiet citās anālajās rotaļlietās. Anālajai dilatācijai un ekstrēmai anālajai izstiepšanai ir nepieciešams atbilstošs produkts, piemēram, šis īpašais, īpaši lielais anālais spraudnis maksimālai anālajai izstiepšanai.
    • Vidējs: 180 mm x 135 mm ø, liels 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 195 mm ø.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Novērtēšana 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anal Stretching Extreme - butt plug par Anal Stretching

      Anal Stretching Extreme - butt plug par Anal Stretching

      Vai esat ekstrēmas anālās stiepšanās ventilators? Tad šie lielie, īpaši veidotie trīs izmēru (135 mm līdz 195 mm ø) sēžas aizbāžņi ir īstā izvēle tieši jums! Tie ir aprīkoti ar īpašu virsmu, kas garantē, ka lubrikants uz tiem noturēsies ļoti ilgi butt plug pielipina pie sēžamvietas. Tiem ir arī liels svars un plata pamatne, tāpēc ar tiem var braukt ilgu laiku.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: