No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

Butt plug Challenger - Extremeo sērija

Vēlaties izpētīt anālās stiepšanās mākslu vai sagatavoties fistingam? Tad "Challenger" no mūsu populārās Extremeo sērijas ir tieši jums. Šis butt plug ir īpaši izstrādāts, lai izstieptu anālo atveri, vienlaikus nodrošinot intensīvu stimulāciju.

Vairāk informācijas

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties izpētīt anālās stiepšanās mākslu vai lieliski sagatavoties fistingam? Tad "Challenger" no mūsu populārās Extremeo sērijas ir tieši jums. Šis butt plug ir īpaši izstrādāts, lai izstieptu anālo atveri un vienlaikus nodrošinātu intensīvu stimulāciju.

     

    Vai esat gatavs izaicinājumam? Atklājiet "Challenger"!

     

    Nosaukums "Challenger" butt plug no Extremeo sērijas nav izvēlēts nejauši. Tas apzīmē tīru izaicinājumu, kas jums ir jāsaskaras, lai izpētītu un paplašinātu savas anālās robežas. Un tieši šo izaicinājumu daudzi uztver kā aicinājumu - aicinājumu uz intensīvu, vēl nebijušu pieredzi. "Izaicinātājs" aicina jūs pārvarēt jaunas robežas, iepazīt sevi un savas vēlmes pavisam jaunā veidā. Tas ir kas vairāk nekā tikai butt plug, tā ir misija jaunā ekstrēmo baudījumu apvidū.

     

    Challenger: ideāls butt plug intensīvai anālai izstiepšanai!

     

    • Materiāls un apdare: Izgatavots no augstas kvalitātes vinila, "Challenger" pārsteidz ar zīdaini mīksto virsmu, kas ļauj to maigi ievietot anālajā atverē. Neraugoties uz elastību, kas nodrošina, ka tas sasniedz katru ķermeņa daļu, butt plug saglabā nepieciešamo stingrību, lai to varētu ievietot.

     

    • Unikāls dizains: Šī butt plug īpašā iezīme ir tā rievotais kāts ar 7 biezām šķērsvirziena rievām, kas izvietotas zem biezā dzimumlocekļa visā kāta garumā. Šīs rievas pastiprina stimulāciju ar katru ievietošanu un izņemšanu anālajā atverē un no tās un nodrošina neaizmirstamu anālās stiepšanās pieredzi.

     

    • Drošība un komforts: plašā iesūces pamatne ļauj lietot bez rokām un vienlaikus garantē, ka butt plug netiek ievietots pārāk dziļi. Tādējādi Challenger apvieno maksimālu baudu un maksimālu drošību.

     

    • Ideāli piemērots anālajai izstiepšanai: Pateicoties iespaidīgajam 16 cm garumam un diametram līdz 6,8 cm, "Challenger" ir ideāli piemērots anālajai izstiepšanai. Tas soli pa solim sagatavo jūs spēcīgākai un lielākai iekļūšanai - gan ar lielāku dildo, gan pat anālās stiepšanās laikā fisting.

     

    Īsāk sakot, "Challenger" no Extremeo sērijas ir ne tikai butt plug, bet arī īsts spēles mainītājs un ideāls treniņu rīks ikvienam, kurš vēlas paplašināt savas anālās pieredzes robežas. Ar tā palīdzību sagatavošanās, stiepšanās un stimulācija kļūst par aizraujošu pieredzi! Vai esat gatavs "Izaicinātājam"? Uzziniet to tagad!

     

    Extremeo anālā spraudņa tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietot: Anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt patīkama un patīkama pieredze - it īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara anālā spraudņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

    • Pareizs lubrikants un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var mainīt situāciju. Lietojot tādus produktus kā Extremeo bekas aizbāzni, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar vinila vai silikona aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj dziļāk un vienmērīgāk sadalīt lubrikantu anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

    • Tīrīšana: Pēc katras lietošanas reizes jūsu Extremeo aizbāžnis ir rūpīgi jāiztīra. Lielāko daļu netīrumu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug Challenger
    • Anālais dildo vai dibena spraudnis no Extremeo sērijas.
    • Izmēri: 16 cm garš, diametrs no 5,4 cm līdz 6,8 cm. Pamatnes diametrs 8,2 cm.
    • Extremeo ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes vinila, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet sēžas aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām kopā ar šo anālo aizbāzni izmantot mūsu Anal Relax Spray Extremeo. Šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo sēžas aizbāžņiem jums tagad ir visaptverošs bezrūpīgs komplekts jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris pasaulē pazīstamu produktu, piemēram, Extremeo Anal Relax Spray, izstrādē, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Unikālo Extremeo Butt Plugs ieviešana ir loģisks turpinājums mūsu aizraušanās ar anālo produktu ražošanu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu vai dildo? Jūs varat pasūtīt mūsu seksa rotaļlietas visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikalu Vācijā, MEO veikalu Šveicē vai MEO bondage veikalu Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO seksa preču veikals Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu klāstu tiešsaistē jūs varat atrast Čehijā. Ja jūsu dzimtā valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Vairāk MEO veikalu var atrast ASV, Ķīnā, Beļģijā, Grieķijā, Japānā, Lielbritānijā, Ķīnā, Ungārijā, Serbijā, Luksemburgā, Lietuvā, Latvijā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Ungārijā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Novērtēšana 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Novērtēšana 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Butt plug Challenger - Extremeo sērija

        Butt plug Challenger - Extremeo sērija

        Vēlaties izpētīt anālās stiepšanās mākslu vai sagatavoties fistingam? Tad "Challenger" no mūsu populārās Extremeo sērijas ir tieši jums. Šis butt plug ir īpaši izstrādāts, lai izstieptu anālo atveri, vienlaikus nodrošinot intensīvu stimulāciju.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: