No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais korķis ar tuneli - visaptveroša anālā pieredze

Vai esat gatavi anālajam piedzīvojumam? Mūsu anālais spraudnis ar tuneli ir ideāls produkts ikvienam, kas meklē anālo stimulāciju un dažādību. Šim anatomiski veidotajam anatomiskajam aizbāžniekam, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona un nesatur ftalātus, ir anatomiska forma, kas piemērota gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat gatavi anālajam piedzīvojumam? Mūsu anālais spraudnis ar tuneli ir ideāls produkts ikvienam, kas vēlas anālo stimulāciju un dažādību. Šim anatomiski veidotajam anatomiskajam aizbāžniekam, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona un nesatur ftalātus, ir anatomiska forma, kas piemērota gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

    Mūsu melnais sēžas aizbāžnis ir pieejams četros izmēros un lieliski pielāgojas anatomijai. Katram sēžas aizbāžniekam ir anatomiski veidota pamatne, kas nodrošina optimālu atbalstu un stabilitāti. Pārdomātā forma, kas nedaudz sašaurinās uz galu, atvieglo aizbāžņa ievietošanu un nodrošina, ka tas droši paliek anālajā atverē pat ceļojot un ilgstoši nēsājot (piemēram, uz nakti un ceļojuma laikā).

    Mūsu aizbāžņa īpašā iezīme ir nepārtrauktais atvērums, kas ļauj spēlēties dažādos veidos. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties ievietot plānu dildo vai klizmas caurulīti - ar šo inovatīvo sēžas aizbāzni jūsu iztēlei nav robežu. Un, ja vēlaties būt drošībā, jūs jebkurā laikā varat aizvērt dibena aizbāzni, izmantojot komplektā iekļauto blīvējošo aizbāzni.

    Pieejami 4 izmēri no S līdz XL:

    • S: maksimālais diametrs 4 cm, atveres diametrs 2,5 cm, garums 6,1 cm
    • M: maksimālais diametrs 4,5 cm, atvēruma diametrs 3 cm, garums 7,5 cm
    • L: maksimālais diametrs 5 cm, atvēruma diametrs 3,5 cm, garums 8,5 cm
    • XL: maksimālais diametrs 6 cm, atvēruma diametrs 4,3 cm, garums 10,5 cm


    Mūsu aizbāžnis ar pilna garuma atveri ir iecienīts mūsu klientu vidū, un tam ir pamatots iemesls. Šis dibena spraudnis sniedzas daudz tālāk par vienkāršu anālo stimulāciju un piedāvā dziļu pieredzi, kas apvieno baudu, kontroles zaudēšanu un anālo padevību. Sajūta, ka jūsu anālais kakls ir pastāvīgi plaši atvērts, rada intensīvu kontroles zaudēšanas un anālās padevības sajūtu. Tā ir spēle ar robežām, kas atmodina nezināmā saviļņojumu un vēlmi pēc negaidītā.

    Iegremdējieties anālās stimulācijas pasaulē, kas ir tālu no ierastās normas, un atklājiet jaunu baudas un apmierinājuma līmeni ar mūsu anālo spraudni ar nepārtrauktu atvēršanos. Vai esat gatavs pārkāpt savas robežas?

    Ļoti labs dizains:

    Aizda aizbāžņa stabilais pamats un optimāli izmērīts kakliņš sniedz vairākas priekšrocības. Pirmkārt, stabilais pamats nodrošina, ka aizbāžnis lietošanas laikā ir novietots droši un stabili, kas samazina risku, ka tas netīšām izslīdēs no anālās atveres. Tas ir īpaši svarīgi ilgākos lietošanas periodos vai dzimumakta laikā. No otras puses, anālā poda aizbāžņa optimālo izmēru kakliņš nodrošina ērtu un drošu pieguļšanu anālajā atverē, neradot nepatīkamu spiedienu vai diskomfortu. Tas nodrošina ērtu valkāšanu un palīdz atslābināt anālos muskuļus. Kopumā stabilā pamatne un ideālu izmēru kakliņš palīdz palielināt anālā korķa lietošanas drošību, komfortu un baudu.

    Pareizs lubrikants un optimāla tīrīšana:

    Lai iegūtu vislabāko pieredzi ar mūsu anālajiem korķiem, mēs iesakām izmantot mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo. Šis īpaši izstrādātais lubrikants nodrošina optimālu lubrikantu un ilgstošu iedarbību, lai atvieglotu anālā poda aizbāžņa ievietošanu un nodrošinātu patīkamas sajūtas. Aizmugurkaulu nevajadzētu lietot ar lubrikantiem uz silikona bāzes.

    Pēc lietošanas ir svarīgi rūpīgi iztīrīt aizdegunes aizbāzni, lai nodrošinātu higiēnu un pagarinātu izstrādājuma derīguma termiņu. Izmantojiet siltu ūdeni, maigas ziepes un mūsu īpašo tīrīšanas aerosolu VERYCLEAN, lai nodrošinātu, ka aizbāžnis vienmēr ir tīrs un gatavs nākamajai lietošanai.

    Papildu informācija:

    • Anālais korķis ar atveri (tuneļa korķis)
    • Pieejami 4 izmēri no S līdz XL.
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Plug

    Ein super Plug der gut konstruiert ist und genau da bleibt wo er soll .

      Novērtēšana 

      Great shape

      Finally, a plug that is made to fit the anatomy of your body! It fills you up perfectly. Gives you a full filling without being overbearing. Good for sitting and doing stuff around the house.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Anālais korķis ar tuneli - visaptveroša anālā pieredze

        Anālais korķis ar tuneli - visaptveroša anālā pieredze

        Vai esat gatavi anālajam piedzīvojumam? Mūsu anālais spraudnis ar tuneli ir ideāls produkts ikvienam, kas meklē anālo stimulāciju un dažādību. Šim anatomiski veidotajam anatomiskajam aizbāžniekam, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona un nesatur ftalātus, ir anatomiska forma, kas piemērota gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: